www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ciukyi

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

ciukyi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Se pot si achizitiona la pretul de 700 de ron. Nu le dau separat. Noul pret 650 lei negociabil.
  2. Pret: 0 RON Localitate: bucuresti Contact: ticleanu_alexandru@yahoo.com/0762701404 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Nu prezinta crapaturi, sunetul este impecabil. Se poate vedea in bucuresti.
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0762701404 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Tableta merge impecabil. O dau impreuna cu husa si cu incarcator. Nu are jailbreak. Ca si descriere : memorie 16 GB, wi fi +3g slot sim, compatibil cu ultimele update uri de la ios, momentan are ios 8.1. Modelul este ipad mini A1455. Culoare space gray. Poate fi vazuta si testata in bucuresti. In curand si poze. NU ACCEPT BANI CI DOAR TOBE ELECTRONICE EVENTUAL PLUS DIFERENTA.
  4. Pret: 500 RON Localitate: Buzau Contact: Ciuky09@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala a fost folosita doar o data. Este in perfecta stare de functionare si fara nici o schimbare fata de fabrica. O vand pentru ca timpul nu mi mai permite sa ma tin de acest hobby.
  5. Pret: 470 ron Localitate: Buzau Contact: Ciuky09@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu au crapaturi sau decupari. Le vand pentru ca timpul nu imi mai permite sa ma ocup de acest hobby.
  6. Salut. Stiu ca ai zis ca nu faci schimburi dar te ar interesa o tableta ipad mini wifi+celular in stare perfecta de functionare, fara zgarieturi , cutie si husa cauciucata? pretul ei noua e de 2400 RON si nu o am de mult timp si nu e foarte folosita.Si o poti testa si verifica.
  7. Basistul poate canta iron maiden(e doar un punct de reper nu cerem obligatoriu stilu) si tobosarul la un nivel mediu. Improvizatiile nu sunt o problema si amandoi avem teoria muzicala invatata. Instrumente proprii intr o conditie buna. Pentru mai multe detalii: Ticleanu Alexandru pe facebook sau mail ciuky09@yahoo.com .
  8. Pret: 1800 Localitate: Buzau Contact: Ciuky09@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Setul contine: doua tobe mari de 22" (una dintre ele nu are fata de rezonanta),toomuri 12" 13" si cazanul de 16",premier 14" metalic(mici probleme cu arcordorul dar sunetul general este bun),2 stative cinel , stativ fus, nu dau pedale ptr tobele mari. Set cinele meinl hcs 14/16/20 in stare foarte buna. Pretul per total este de 1800 de ron. Tobele separat de cinele sunt 1000 ron. Si cinelele separat 800.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.