www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

erdas

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by erdas

  1. Genuri abordate, rock, pop, jazz, blues, funk...
  2. Salut care-i treaba...n-ai mai dat nici un semn de viata
  3. Salut, caut si eu o trupa in care sa cant, in Constanta. Orice gen, in afara de manele, populara etc...
  4. Salut mai e valabil...vocal aici, daca esti interesat...
  5. Salut, am 28 de ani, sunt din Constanta, si sunt in cautare de un chitarist pentru a forma un duo acustic. Cam asa suna vocea mea pentru cine este interesat. Am mai multe melodii pe canal in caz ca aceasta nu resuseste sa satisfaca urechile, insa aceasta e o creatie proprie.
  6. erdas

    Vocalist

    Salut, sunt vocalist si caut o trupa in care sa cant. Abordez orice gen, in afara de manele si populara. 0720804088 Constanta.
  7. Salut, ma numesc Eddie si sunt in cautarea unei trupe de rock din Constanta, pe postul de vocal. Ma gasiti pe gothical4321@yahoo.com sau numarul de telefon 0731816454.
  8. Salut la toata lumea. In principiu, vreau sa cant intr-o trupa de rock, orice subgen e binevenit, vin sa dau auditie, nu e problema, cine are nevoie de un vocal serios, care se tine de treaba, trimite un mesaj si stam de vorba.
  9. Salut am si eu o problema. Doresc sa achizitionez o chitara electrica de genul http://www.mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-grx20-chitara-electrica-grx20.html si vreau sa o conectez la calculator. Merge sa o bag direct prin placa audio onboard realtek hd sau trebuie vreun preamplificator ceva. Am sistem 5+1 da nu stiu cati wati are. Nu prea ma pricep la chestiile astea. Va multumesc pentru ajutor.
  10. 0742 515 909 erdal_big@yahoo.com
  11. Ma numesc Erdal si doresc sa infiintez o trupa in Constanta. Am deja un chitarist, de aceea caut un tobosar si un bassist. Daca nu, macar inca un chitarist. Cantam orice subgen, in afara de black si death metal. 0742 515 909 erdal_big@yahoo.com Postez aici niste inregistrari de pe youtube facute cu un microfon+casti.
  12. Solist vocal rock si metal orice subgen ( mai putin black\death metal) doresc sa infiintez o trupa rock. Am deja chitarist, ar mai fi nevoie de tobosar si bassist, sau daca nu, macar de inca un chitarist. Am aici niste inregistrari facute in fl studio cu un microfon+casti.
  13. In aceasta sectiune se pune orice tip de cover (indiferent) de calitatea acestuia. Asa ca, rock our asses off.
  14. Caut trupa din Constanta, orice subgen in afara de death si black. Am aicea niste inregistrari facute cu un microfon de 40 de lei.
  15. erdas

    vocali

    Inca un cover retardat CLASSICO=TENACIOUS D Se aude negativul cam tare da asta e. Si caut trupa rock in Constanta. Cine ma doreste cu o pasiune arzatoare 0742 515 909 erdal_big@yahoo.com
  16. erdas

    vocali

    Salut la toti am si eu o inregistrare facuta in fl studio cu microfon de 40 de lei. Recomand egalizatorul pe rock.
  17. E cu microfon de 40 de lei deci putina mila. Si propun sa ascultati cu equalizerul pe rock ca se aude mai bine.
  18. Solist vocal caut trupa de aproape orice subgen rock (exclus metale ca death metal sau black), cum ar fi alternativ, heavy, gothic. Sunt din Constanta. Nu am mai cantat pana acum intr-o trupa dar pot veni la o auditie oricand. Nr.de telefon : 0742 515 909 Adresa de email : erdal_big@yahoo.com
  19. Cautam chitarist, saxofonist si trompetist pentru o trupa etnobalcanica (deci fara manele). Cine doreste sa sune la nr. de contact 0740 708 869 sau la e-mail fast_sampling@yahoo.com.
  20. Solist vocal rock caut trupa 0742515909
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.