www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

red

Veteran
 • Content Count

  2,259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

red last won the day on May 26 2018

red had the most liked content!

Community Reputation

962 Excellent

About red

 • Rank
  Artsy fartsy treehugger

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. red

  LINUX!

  https://wiki.winehq.org/Winecfg#Windows_Version
 2. red

  LINUX!

  Sper sa iasa asa cum iti doresti. Din pacate, ma tem ca-i mai mult un mit, de regula utilizarea Gentoo te ajuta sa intelegi bine doar cum se lucreaza cu emerge (posibil si cum sa compilezi kernelul, pentru nu poate fi evitat). Despre componentele GNU/Linux poti invata utilizand orice distributie (inclusiv mult-hulitul Ubuntu). Si ca ultim off-topic, daca spui mai sus ca te intereseaza, oldie but goldie (si gratuita legal): https://archive.org/details/ost-computer-science-advanced-linux-programming
 3. red

  LINUX!

  Am folosit doar Slackware ~10 ani, Gentoo vreo 5, si acum folosesc Arch Linux de prin 2011. Slackware e simplu si rapid, dar trebuie sa-ti compilezi din surse singur tot ce te intereseaza din afara distributiei (e foarte mult, nu vine cu aproape nimic). Asa ca am trecut la Gentoo, de care m-am saturat dupa faimoasele update-uri care compilau ore in sir, incingand calculatorul si incetinind tot restul de lucuri pe care le faceam in timpul lor (compilarea consuma masiv resurse precum RAM si CPU). Arch pare sa fie (fara a fi perfect) solutia ideala pentru un fost utilizator de Gentoo. E rolling-release, software-ul e relativ la zi (in contrast cu Debian, care era mentionat mai sus - in Debian stable totul e foarte vechi, iar testing si unstable sunt mai casante decat Arch fara avantajul aplicatiilor sincronizate cu upstream), are o gramada de pachete oficiale si sistemul AUR, si e relativ usor de modificat, si are cea mai buna documentatie. Si un update dureaza maxim 10m vs. cateva ore in cel mai rau caz cu Gentoo.
 4. red

  LINUX!

  Dap, a trecut ceva vreme de atunci.
 5. red

  Articole Interesante (De Citit La Cafea)

  https://www.rollingstone.com/music/music-features/is-the-guitar-solo-finished-822632/
 6. red

  Articole Interesante (De Citit La Cafea)

 7. Vand montaj doze Van Zandt Vintage Plus care contine: Dozele in sine, RWRP, aproximativ 6.5 Ohm fiecare. In Europa se gaseau pana de curand la Thomann dar nu mai fac parte din oferta lor, am gasit magazinul asta din Olanda care le vinde (fara shipping) cu ~260€. Pe site-ul producatorului costa 70$ doza, deci 210$ + shipping din America + vama. 260€ inseamna azi ~1240 lei. switch CRL (vanzatorul asta zice ca ar fi £15.95, adica ~89 lei, la Allparts e si mai scump). trei potentiometre CTS cumparate de la Angela Instruments pentru toleranta de doar 10% (3.99$ bucata, fara shipping, pentru trei bucati ~50 lei). condensator paper-in-oil Jensen (26.95$ la Tube Depot, deci la cursul de azi ~114 lei). un pickguard (OK, nu-i mare lucru de capul lui, e vechi si folosit doar pe post de suport pentru piese de schimb :)). Tot ce mai e de facut e lipit jack-ul si impamantarea. Umbla vorba prin targ ca Stevie Ray Vaughan folosea Van Zandt Vintage Plus. Insumat, ajungem la ~1500 lei fara shipping si vama (pe care le-am platit), si fara montaj (pe care l-am facut). Pretul meu e 1200 lei (mai putin decat costa doar setul de doze, fara shipping, in magazinul din Olanda). Nu sunt interesat de schimburi. Pretul nu e negociabil, daca nu se vand le pastrez, asa cum le-am pastrat si pana acum, pentru o zi ploioasa in care vreau sa experimentez cu un Strat. Nu le trimit prin curier. Anuntul e valabil pentru Bucuresti. Un sample pe care l-am tras cu un Shure SM58 la amplificator cu un Stratocaster in care, la momentul respectiv, traia montajul asta:
 8. red

  vând [EXPIRAT] Electrosocket Telecaster

  Pentru moment, rezervat.
 9. Vand un "Electrosocket Jack Mount" pentru Telecaster de la StewMac, varianta satin chrome. Pe vremuri, cand aveam un Telecaster, am cumparat doua, si am schimbat suportul de jack vechi cu una dintre ele. Intre timp am vandut Telecasterul respectiv, si nu am in plan sa cumpar altul in viitorul previzibil, asa ca nu am ce face cu cea de-a doua. La StewMac costa $7.50 fara shipping, care inseamna 31.31 RON cand il intreb pe Google. Pretul meu e 30 RON. Poze cand / daca reusesc. Multumesc pentru atentie.
 10. http://www.uberproaudio.com/articles/14-reviews/390-greedtone-overdrive-pedal-review
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.