www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ntt

Active Members
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Gear
    Ibanez RG-470 NP, Fender Stratocaster, Ibanez EX, Rockman Sustainor X200, Digitech GNX4.

Recent Profile Visitors

4258 profile views

ntt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 800mA sunt suficienti ptr aproape orice pedala (9v x 0.8A = 7.2W) In general toate aparatele care sunt alimentate din exterior au o dioda (in paralel pe alimentare) care are rolul de a proteja montajul de inversarea polaritatii. Cand acest lucru se intampla, dioda incepe sa conduca si practic scurcircuiteaza sursa printr-o siguranta care se arde (asta ca sa stii unde sa cauti "piesa" defecta"). Oricum acest lucru nu explica "caraitul aspru", deci probabil ca nu e (numai) asta.
  2. sunt perfect de acord cu Metabog, nu asa se "educa" un copil de 13 ani. ceea ce unora li se pare nesimtire e mai mult o inconstienta specifica varstei. referitor la postarea pe youtube (nu am vazut-o) cred ca nu e un lucru mai rau decat sa freci chitara de 5 ani, sa te inregistrezi cateva ore din care sa scoti un fragment de 20s care ti-a iesit bine, il editezi 3 zile in soundforge ul crakuit si apoi sa il postezi pe situl cu pricina. cred ca mai multa toleranta si bunadispozitie nu ar strica nimanui.
  3. sunt 3 chitaristi buni care vor canta impreuna. nu sunt nici cei mai buni nici cei mai rai. probabil data viitoare se vor strange alti 3 chitaristi 2 mai slabi si unul mai bun decat acestia...daca vom merge sa ii vedem nu vom merge sa apreciem cat de des iasa din game, cate gherle pe minut fac sau cat de slabi sunt in comparatie cu cel mai bun de pe planeta (sau cu noi) ci sa ascultam muzica. abba sunt mai slabi sau mai buni decat metallica?
  4. http://www.ibanez.co.jp/JEMUV/index.html Ascutiti-va creioanele
  5. NU, pentru ca nu as avea incredere ca poti sa oferi calitate mai buna decat altii (branduri consacrate sau lutieri mioritici mai putin cunoscuti publicului larg), nu ai un nume, nu ai un portofoliu. Cineva de pe formul acesta s-a apucat sa faca amplifuri cu lampi, le-a vandut, iar clientii si-au dat cu parerea aici.... nu a intrebat inainte daca ar fi cineva interesat sa cumpere amplifuri cu lampi facute in sufragerie. Lasand la o parte toate astea nu cred ca e un business din care sa traiesti. Fa un calcul cate chitari ar trebui sa construiesti si sa vinzi intr-o luna ca sa ai un venit decent.
  6. Tu esti ala tipul ala Weirdgay care avea avatar cu un fel de superman? Daca da, ok. Daca nu, esti ruda cu el? Referitor la Steve Vai si eu cred ca de ciuda tragea si lovea bara aia neagra... de ciuda ca l-a facut jurnalista porno chitarist obscur.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=7Og14OKnDj0
  8. archDude, chiar ti se pare excelent articolul? sau doar incerci ca si jurnalista sa fii diferit?
  9. si in China se pot face lucruri de calitate dar ar costa la fel de mult ca si cand ar fi fabricate in Germania. nu cred ca fratii chineji sunt mai prejos decat vecinii lor japonezi ca si talent/indemanare/cunostinte, doar ca sunt mai multi si ca urmare mai dispusi sa lucreze pe bani mai putini. e frustrant sa ai un BRAND made in China in loc sa fie made in USA dar trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca lucrurile se schimba (vezi telefoanele Nokia made in Romania, sau notebook uri Dell made in Poland)
  10. contrapunctul e partea intunecata a punctului
  11. Am mai adaugat niste poze, sper sa clarifice o parte din neclaritati. Intr-adevar langa alimentare este o dioda. Condensatoarele electrolitice sunt de 47uF/16V Pe rezistenta de pe potentiometrul DELAY scrie 39M, mai mult nu reusesc sa vad. Poate o identifici in schema. Atentie cursorul de la acest potentiometru este legat la unul din capete. Cu stima, Gabi.
  12. Eh nu credeam sa mai aibe cineva asa ceva Chiar daca are peste 20 de ani vechime, acum l-am desfacut ptr prima data. Inca avea un sigiliu de ala cu plastelina la unul din suruburi. Pozele sunt facut cu telefonul si nu sunt foarte clare. Sper totusi sa te ajute. Daca nu iti stau la dispozitie cu amanunte. E un delay care suna mai bine decat arata. Valorile potentiometrelor incepand din stanga de sus: 4k7 (depth), 22k (input), 47k (feedback), 330k (delay), 47k (level)
  13. ntt

    Super Instrumentista

    Din categoria ºrederițe:
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.