www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kyros

Newcomers
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Fender Strat, Fat Strat, Tele Blacktop, Fender P-Bass, Guild GAD 30, Marshall jvm215, Fender Bassbreaker, Fender SuperChamp, Kemper, prea multe pedale si mult prea multe scule de studio.

Recent Profile Visitors

3163 profile views

kyros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Nu are drivere de catalina, de aia o vand, in rest pe pc sau sisteme de mac mai vechi merge perfect. 24-bit/96kHz Resolution USB 2.0 Connectivity 4 Simultaneous Ins and Outs 2 x XLR/TRS and 2 x 1/4" DI Inputs Mic Preamps with 48V Phantom Power S/PDIF Digital I/O MIDI I/O Integrated DSP
 2. Velcro pe spate, in poza e doar plin de praf dar arata ca nou fara zgarieturi.
 3. Salut, Practic e un proiect/band nou, sunt 2 piese facute de vocalist deja, pe care tre sa le instrumentam, am inceput sa lucram si la altele si am vrea sa completam bandul cu inca 2 colegi. Avem sala proprie echipata inclusv cu echipamente de inregistrare si ne vedem cam de 2 ori pe saptamana. Basistul nu trebuie sa fie virtuos si specializat pe funk neaparat dar sa tina un groove solid de funk/soul/rock cu tobele etc. Slap-urile nu sunt neaparat necesare. Sa aiba instrument, cub de bass avem noi. Claparul/dj - pe langa cantatul la clape la care nu tre sa fie vreun virtuos, sa stie sa sa foloseasca sunete, vechi si noi si sa lucreze cu samplerele, o sa fie triggere pe parcursul pieselor. Nu trebuie sa stie neaparat sound design desi ar fi minunat. Avem o statie de clape midi cu o gramada de pluginuri luate cu licenta, deci practic poate sa nu vina cu instrumentul decat daca vrea neaparat. Pentru alte detalii, pls PM. Tnx, Florin.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.