ios50mu3472@yahoo.com

Active Members
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

48 Excellent

About ios50mu3472@yahoo.com

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. vând Tapco Mix 100 si Tapco Blend 6

  Salut, vind doua mixere mici: 1. Tapco Mix 100 - 250RON 2. Tapco Blend 6 - 250RON Ambele vin cu alimentatoare. Ambele au fost folosite intr-un studio de postproductie AV pe post de monitor controllers. Cel/cea care le ia pe amindoua primeste o reducere de 100RON si o pereche de cabluri TRS-TRS 6.3mm
 2. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  valabil
 3. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  sus
 4. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  sus
 5. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  Rezervata
 6. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  valabil
 7. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  valabil
 8. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  Cumparatorul primeste cadou un nut Tusq direct replacement
 9. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  valabil
 10. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  Schimb cu Nux Cerberus
 11. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  Schimb cu Atomic Amplifire sau AMT Pangaea CP-100FX
 12. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  Anuntul e valabil. E blocat pt a tine topicul curat. Cind o s-o vind o sa scriu clasicul "multumesc rgc, se poate inchide".
 13. vând Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry

  Salut, Vind Epiphone Sorrento 1962 50th Anniversarry. Vine din fabrica cu Gibson USA mini humbuckers si CTS pots. Am inlocuit cheitele Wilkinson cu unele Kluson made by Gotoh (poza aferenta). Specificatiile complete le gasiti aici: http://www.epiphone.com/Products/Electrics/Archtop/1962-50th-Anniversary-Sorrento.aspx Pot trimite in tara. Mai jos citeva poze cu instrumentul.
 14. Caut trupa prin apropierea Galați-ului

  "Doresc mai mult sa infiintez sau sa ma alatur unei trupe de Thrash metal, deoarece Romania nu are trupe Thrash Metal, iar acesta ar fi un avantaj de a duce aceasta tara la un alt nivel la categoria „Rock” , „Metal” , etc..." Excelent! Pe-asta pare ca ti-a soptit-o 'nea Nicu Ceausescu ... puteai sa scrii si tu "pe inaltele culmi ale rock-ului socialist stiintific" :)) ai fost foarte amuzant
 15. schimb Organizare proiect muzical

  Salut Anca, la care "noi" te referi? La tine, la Achi si la mai cine? Concursul tau de "muzica buna" e un sclipici ieftin la fel ca situl care-l promoveaza. Tipul pe care l-ai scos la inaintare abia incropeste o idee. Cum sa ai inredere intr-un tip care nu-si poate organiza propriile ginduri, ca o sa jurizeze corect un concurs? Il prezinti ca pe o autoritate care recunoaste talentul "Daca esti foarte talentat, Achi o sa-si dea seama. Crede-ne, nimic nu-i scapa." Deci sa te cred pe cuvint ... "Cum o sa-si dea seama Achi ca esti cel mai bun? Dupa originalitate, sound si gradul de elaborare". Cum cuantifici si iei decizia in mod obiectiv cind niciun criteriu de selectie mentionat de tine nu e cuantificabil? Vezi ca atribui valori morale unor lucruri care nu se potrivesc pt asa ceva. Probabil ai auzit la televizor in reclame, expresii de genul "cea mai buna bere" sau "cel mai bun vin" ... astea sint orori publicitare, nu exemple de urmat. Daca faci un cintec si-l ia Achi, il ciopirteste, ia o parte din el si-o amesteca cu alte parti din cintecele altor concurenti nu inseamna ca "devii un pionier al muzicii experimentale în România". E ridicol. Uite, tipii astia fac muzica experimentala si niciunul dintre ei nu-si da aere ca face "muzica buna". https://www.youtube.com/watch?v=HRcgQ_e3w4g https://www.youtube.com/watch?v=KrfOahWNT_A Nu incerca te rog sa deturnezi discutia de la subiect laudindu-te cu realizarile "voastre". Tu ai incercat sa vinzi "celebritate" nu sa educi oameni. Cit despre educatie, daca educi o persoana oferindu-i-l drept model pe Achi, acea persoana va deveni experta in Achi, nimic mai mult. Achi poate fi un prieten de nadejde, un coleg agreabil, un tip priceput in tehnica manipularii materialului audio, dar cind il propui drept autoritate de evaluare a creatiei artistice risti sa creezi o situatie precum cea de la ministerul muncii de exemplu, in care o persoana nepotrivita pentru job-ul respectiv iti face varza un intreg sistem. Apropos de celebritate, crezi ca un morcov, o ceapa, doi ardei, cinci rosii si un pastirnac vor deveni "star-uri" dupa ce bucatarul X cu trei stele Michelin le va taia si le va "amesteca" intr-o tocanita, in cadrul unu eveniment public de exemplu? Sau ca bucatarul X cu trei stele Michelin isi va consolida statutul de "star" dupa ce va prepara tocanita respectiva? Dar daca il inlocuim pe bucatarul X din exemplul de mai sus cu bucatarul A de la circiuma din coltz? Sarcastic, nu sardonic am fost. Ai fi putut sa spui ca am fost sardonic daca mi-ai fi observat elementele de paralimbaj. Lasa vrajeala de PR; esti pe-un forum ai carui membri isi vorbesc pe sleau.