3472

Active Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

57 Excellent

About 3472

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 3472

  Saddle-uri noi

  Nu stiu. E o intrebare pe care tu ti-o pui. Cred ca tu esti cel mai in masura sa raspunzi la ea. Eu n-am ajuns in textul meu la concluzii de tip "mai bine"
 2. 3472

  Saddle-uri noi

  Salut Vali, Ia-ti saddle-urile pe care ti le doresti. Nu stiu daca vor modifica sunetul chitarii tale, dar cumpararea lor va contribui la linistea ta psihica (efectul placebo - chiar daca saddle-urile nu fac nimic in plus sau in minus, e posibil sa-ti schimbe perceptia asupra sunetului chitarii tale prin hranirea preconceptiei indusa de marketer si astfel tu sa fii fericit ... si mai e si fun sa mesteresti. Pe linga asta nici macar nu costa o avere. Asa ca eu zic s-o faci Succes!
 3. 3472

  Schimbare de nume

  Salut, imi puteti modifica va rog pseudonimul din cel pe care il am acum in 3472? merci
 4. Soft-ul pe care il folosesti pe iPad trebuie sa aiba implementata functia midi over bluetooth. Daca softul nu stie MOB, nu merge.
 5. 3472

  Tehnologia nu inseamna civilizatie

  "Tehnologia nu inseamna civilizatie" Bineinteles, civilizatia s-a cladit pe opulenta si risipa Acum coboara geamul si se injura in voie ... stimuleaza creativitatea si elimina stress-ul
 6. 3472

  Poze cu chitarele noastre

  aici poti gasi http://www.northwestguitars.co.uk/search.php?search_query=Seafoam Green&section=product
 7. Schimb cu Fender Blues Junior Lacquered Tweed https://www.thomann.de/ro/fender_blues_junior_tweed.htm
 8. Salut, vind doua mixere mici: 1. Tapco Mix 100 - 250RON 2. Tapco Blend 6 - 250RON Ambele vin cu alimentatoare. Ambele au fost folosite intr-un studio de postproductie AV pe post de monitor controllers. Cel/cea care le ia pe amindoua primeste o reducere de 100RON si o pereche de cabluri TRS-TRS 6.3mm