www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sergiu cotuna

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Arad

Other Information

  • Gear
    Fender Special Edition Custom HH Telecaster , PRS SE Semihollow, Epiphone EJ 200 CE acoustic, Amp Fender Hot Rod Deluxe 4, Fender Squier Precision Bass 5 strings, JHS Angry charlie, JHS Morning glory, Boss RV-5 Digital reverb, Strymon Mobius, Boss DD-20 Giga delay, MXR Micro amp, HardWire Chromatic tuner, Dunlop Cry baby classic, Shure SM 57.

Recent Profile Visitors

3037 profile views

sergiu cotuna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Vând amplificator de chitara Hughes&Kettner Edition Blue 60W, pe tranzistori, 2 canale(clean și drive) control volum general + master pentru fiecare canal, eq(bass, middle, treble), reverb. Prezintă semne de uzura dar funcțional e in stare buna. Este o varianta destul de buna pentru cei care sunt la început cu cântatul și vor ceva la un preț mai redus. Se poate testa in Arad. Prețul este negociabil, prefer bani pe el și prefer sa îl predau personal cumpărătorului, ferindu-l de anumite riscuri datorate unui transport mai neglijent al celor de la curierat.
  2. Vând 2 pedale, overdrive și distortion BOSS OS-2 overdrive/distortion, stare buna, 4 potentiometre control(level, tone, drive, color) fără alimentator. BOSS MD-2 Mega Distortion, stare buna, 4 potentiometre control(level, tone/bottom, dist, gain boost) fără alimentator. Pedalele au mici semne de uzura care se pot vedea in poze. Pedalele au fost folosite și cântate mult și din punct de vedere al raportului calitate/preț, eu am fost mulțumit de ele. Le vând deoarece in momentul de fata nu le mai folosesc de fel și stau in cutie degeaba. Prețul este de 200 lei bucata și este de preferința fix.
  3. Salut!!! Oferi si carcasa la ea in pret? Sau husa??
  4. Foarte misto chitara!!! Am un Ibanez RGT 6 EX!!! Doze EMG active, dar are si sistem floyd rose!! Poate esti interesat de un schimb!!! Am postat anunt cu ea unde am si fotografii!! Daca esti interesat, ii fac mai multe poze si iti trimit!!!
  5. salut....sunt interesat.....daca se poate sa discutam detalii.... https://www.facebook.com/#!/cotuna.sergiu sau 0746066106
  6. Salut! As vrea sa discutam referitor la anunt.....cotuna_sergiu89 sau pe fb https://www.facebook.com/cotuna.sergiu
  7. salut! as vrea sa iau legatura cu voi! am 23 de ani, fac 24 anul asta, cant la chitara de 11 ani jumate. am scule destul de bune de cantat, si is deschis sa cant coveruri din diverse stiluri muzicale, 0746066106 e numarul meu, cotuna_sergiu89 id de mess!! https://www.facebook.com/cotuna.sergiu?ref=tn_tnmn sau aici!
  8. pe langa cele 3 ibanezuri electrice plus un hofner clasic,s-a mai adaugat un fender stratocaster!!!Deci prin urmare 1596 dar la user ramanem tot la 555 ca am mai postat candva in aprilie(pentru cele trei ibanezuri si hofnerul clasic,deaia nu le-am mai socotit)
  9. 3 electrice ibanez si 1 clasica-electrica hofner....1531/530
  10. Salut!!!Poti sa lasi ceva link unde te-as putea auzi...sau daca nu hai sa vorbim pe mess sa imi trimiti ceva melodii...am si eu o trupa si is tare curios sa iti aud vocea......baga cotuna_sergiu89 si vorbim mai multe detalii!!!!
  11. trupa No Way Down din Arad cauta solist din imprejurimi(de preferinta Arad sau Timisoara poate chiar si din alte parti daca se poate tine de treaba),sa aiba intre 18-30 de ani si experienta muzicala (macar la nivel local). genul trupei este alternative cu unele influente metal, dispunem de sala de repetitii si de scule!!!Varsta membrilor trupei este intre 18 si 25 de ani si fiecare avem in jur de 10 ani de cantat la instrument!!Avand in vedere ca vrem sa intensificam activitatea trupei(concerte,concursuri cat incape pentru a ne promova) avem nevoie de cineva serios care stie ce vrea!!!contact cotuna_sergiu89 id de mess si 0746066106 nr de tel...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.