man68

Newcomers
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About man68

Profile Information

 • Location
  Ramnicu Sarat

Other Information

 • Band
  Fortele de munca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se retrage de la vanzare.
 2. Performanțele acestui compresor cu lampă sunt, de departe, peste prețul acesta umil. Marele avantaj este că are 3 tipuri de compresie (optică, VCA și VLA) posibilitatea de a aplica preseturile dedicate instrumentelor, bass-ului si diferitelor tipuri de voci sau grupuri de voci. TCS este un sistem de compresie cu două canale de înaltă performanță, care oferă două tipuri de compresie pe canal, utilizând tehnologia ART Dual Topology. Pe de o parte, puteți alege din compresia optică, cum ar fi cea din Pro VLA, pentru o compresie transparentă netedă. Pe de altă parte, este posibil să doriți să utilizați o schemă de comprimare bazată pe VCA pentru a limita greu. Dincolo de ideea unui compresor cu două canale, ART a hotărât să convingă TCS cu tehnologia V3 ™ renumită. Sistemul TCS oferă, de asemenea, posibilitatea utilizatorului de a răsuci butonul V3 într-o varietate de setări care iau o parte din dificultatea de compresie, permițând totodată ca fiecare setare să fie adaptată nevoilor materialelor. Sistemul TCS are o lungă listă de caracteristici impresionante, incluzând un transformator toroidal, intrări XLR și 1/4 ", intrări de instrumente de pe panoul frontal, capabilități de compresie optice și VCA, inserții laterale ale lanțului, legarea canalelor atunci când lucrați la o piesă stereo, atac, eliberare, prag și rapoarte, dezasamblare, un expander / poarta per canal, control V3 pe canal, contori VU twin pentru măsurarea compresiei, contor de intrare / ieșire twin LED pentru măsurare ultra-precisă a nivelului și capacitatea de a plasați un tub în calea semnalului pentru a adăuga o anumită căldură semnalului. Răspunsul de frecvență: 10Hz-150kHz ± 1dB THD: 0,01 la sută la 1 kHz Nivel maxim de intrare: + 20dBu Nivel maxim de ieșire: + 20dBu Conectări intrare / ieșire: XLR echilibrat și mufă TRS cu bilă echilibrată / neechilibrată Intrare în lanț lateral: TRS trimestru inch (trimitere inel, primire vârf) Impedanță de intrare XLR / Jack: 10kΩ Instrumentul de intrare Impedanță: 1MΩ Impedanță de ieșire: 300Ω (echilibrat) Dimensiuni 1,75 x 19,0 x 6,5 inci (hwd) Greutate: 5,5 kg (2,5 kg)
 3. Se retrage definitiv de la vânzare.
 4. Schimb cu un microfon de studio sau compresor decent, egalizator, ori o placă de sunet, în banii ăștia (900 lei)
 5. 400 de lei sau o doza humbucker de bridge, de calitate.
 6. T.C. Electronic Powercore Platform firewire este un accelerator DSP care lucrează cu vst-uri lansate de softul cu care se instalează driverii. Nu am vst-uri suplimentare, dar funcționează excelent cele din pachetul de bază - 13 la număr: 2 reverburi, 2 eq-uri dinamice, 2 filtre, 1 delay/chorus, 2 channell strip-uri, 1 multiband compressor și 3 simulatoare de amplificator. Mai sunt vreo 13 vst-uri "trial" pentru câteva zeci de ore. Chestia este că toate efectele sunt operate de cele 4 procesoare ale DSP-ului și sună cu adevărat. Se poate face un mix și un master decent pentru înregistrările home-made. Aparatul vine cu alimentator și cablu firewire. Accept schimburi la prețuri echivalente.
 7. Revine la vanzare. Accept si schimburi.
 8. Se retrage de la vânzare, momentan.
 9. Este un procesor de studio foarte util. Lucrează cu un vst în variantă stereo şi mono, furnizând compresoare şi eq-uri pentru oricare DAW. Preseturile sunt efective şi foarte bune, dar există posibilitatea de a seta cu uşurinţă propriile reglaje, atât din interfaţa hardware cât şi de pe cea software. Conectat la PC cu un card firewire cu chip Texas Instruments asigură aplicarea compresoarelor şi a eq-urilor pe maxim 32 de canale. Ofer bonus cablu firewire. Îl dau fiindcă mi-am luat un TC Electronic. Accept schimburi microfon de studio echivalent valoric. https://www.soundonsound.com/reviews/focusrite-liquid-mix