man68

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About man68

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Ramnicu Sarat

Other Information

 • Band
  Fortele de munca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AudioTechnica - AT - 2035 este un excelent microfon de studio, cu caracteristici deosebite la un preț neînsemnat, fără zgomot de fond și factor foarte mare de rezistență la presiune vocală (SPL - 149). Are buton pentru filtru "trece jos" și buton de reducere a semnalului la -10dB. Am toate actele de cumpărare și garanție, precum și documentația tehnică și este abia cumpărat de la Soundcreation Timișoara, în luna iunie 2018. Ambalajul original conține toate accesoriile: dispozitiv pentru montarea pe stativ și gentuță de protecție. Îl vând fiindcă mi-am găsit altul, cu lampă, mult mai bun.
 2. 500 lei - negociabil.
 3. Este în stare foarte bună. I-am făcut o cutie externă pentru in / out și căști dintr-un amplificator de casti, să nu se mai chinuie omu' pe la spatele calculatorului. Merge brici. Pretul este negociabil. Accept schimb cu un amplificator sau un cabinet de chitara ori cu un microfon de studio.
 4. Vând / schimb Dual - auto compressor DRAWMER DL 241 XLR - compressor/expander/gate performant, în stare foarte bună. Se poate proba în Râmnicu Sărat, dar pot veni în Buzău, Focșani ori București. Schimb cu un amplificator sau cabinet de chitară electrică sau un microfon de studio.
 5. S-a dat și FIREBOX. Se poate închide. Mulțumesc RGC!
 6. Marantz 1000 a plecat la Cluj! Mulțumesc RGC!
 7. Presonus Firebox este o placă de sunet firewire. Funcționează și independent ca preamplificator de microfon cardioid, cu alimentare de 48V phantom sau preamplificator de instrument (instrument electric, electroacustic sau clapă). Ofer bonus cablu firewire de calitate. Marantz 1000 - Microfon condenser - cardioid - sensibilitate mare - raspuns lin in frecvente - include paravant, shock mount, stativ tripod si cablu XLR - capsula 18 mm cu diafragma mare - raspuns in frecvente 20 - 20.000 Hz - sensibilitate -38 dB - SPL maxim 136 dB - necesita Phantom Power 9-48V - dimensiuni LxD 165 x 48 mm - greutate 300 g. Cumpărat acum 6 luni de la Zeedo Shop. Este încă în garanție. Accept schimburi la prețul echivalent ~ 450 lei.
 8. Se retrage de la vanzare.
 9. Performanțele acestui compresor cu lampă sunt, de departe, peste prețul acesta umil. Marele avantaj este că are 3 tipuri de compresie (optică, VCA și VLA) posibilitatea de a aplica preseturile dedicate instrumentelor, bass-ului si diferitelor tipuri de voci sau grupuri de voci. TCS este un sistem de compresie cu două canale de înaltă performanță, care oferă două tipuri de compresie pe canal, utilizând tehnologia ART Dual Topology. Pe de o parte, puteți alege din compresia optică, cum ar fi cea din Pro VLA, pentru o compresie transparentă netedă. Pe de altă parte, este posibil să doriți să utilizați o schemă de comprimare bazată pe VCA pentru a limita greu. Dincolo de ideea unui compresor cu două canale, ART a hotărât să convingă TCS cu tehnologia V3 ™ renumită. Sistemul TCS oferă, de asemenea, posibilitatea utilizatorului de a răsuci butonul V3 într-o varietate de setări care iau o parte din dificultatea de compresie, permițând totodată ca fiecare setare să fie adaptată nevoilor materialelor. Sistemul TCS are o lungă listă de caracteristici impresionante, incluzând un transformator toroidal, intrări XLR și 1/4 ", intrări de instrumente de pe panoul frontal, capabilități de compresie optice și VCA, inserții laterale ale lanțului, legarea canalelor atunci când lucrați la o piesă stereo, atac, eliberare, prag și rapoarte, dezasamblare, un expander / poarta per canal, control V3 pe canal, contori VU twin pentru măsurarea compresiei, contor de intrare / ieșire twin LED pentru măsurare ultra-precisă a nivelului și capacitatea de a plasați un tub în calea semnalului pentru a adăuga o anumită căldură semnalului. Răspunsul de frecvență: 10Hz-150kHz ± 1dB THD: 0,01 la sută la 1 kHz Nivel maxim de intrare: + 20dBu Nivel maxim de ieșire: + 20dBu Conectări intrare / ieșire: XLR echilibrat și mufă TRS cu bilă echilibrată / neechilibrată Intrare în lanț lateral: TRS trimestru inch (trimitere inel, primire vârf) Impedanță de intrare XLR / Jack: 10kΩ Instrumentul de intrare Impedanță: 1MΩ Impedanță de ieșire: 300Ω (echilibrat) Dimensiuni 1,75 x 19,0 x 6,5 inci (hwd) Greutate: 5,5 kg (2,5 kg)
 10. Se retrage definitiv de la vânzare.
 11. Schimb cu un microfon de studio sau compresor decent, egalizator, ori o placă de sunet, în banii ăștia (900 lei)
 12. 400 de lei sau o doza humbucker de bridge, de calitate.