man68

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About man68

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Ramnicu Sarat

Other Information

 • Band
  Fortele de munca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se retrage de la vanzare.
 2. Efectul funcționează de nota 10. Arată de nota 8. Are sunetul inconfundabil Marshall pentru blues și rock. Un efect foarte reușit. Îl dau fiindcă mi-am luat un amplificator Marshall care are efectul acesta încorporat. Ofer probă acasă la mine, în Buzău, Focșani sau București.
 3. Prețul este negociabil. Procesorul funcționează foarte bine. Butoanele și jack-urile nu au defecte. Ofer probă la mine acasă sau în municipiile Buzău, Focșani și București. Are geantă de purtare de la Thomann.
 4. Amplificatorul funcționează impecabil. Putere 65 W, difuzor Celestion 12 inch. Are preseturi USA/UK pentru clean și overdrive și bloc de efecte (hall, reverb, chorus, flanger, delay, tremolo). La cerere pot posta o probă înregistrată cu telefonul. Pot oferi probă la mine acasă sau în BUzău, Focșani și București.
 5. Efectul este nou, luat de la Soundcreation acum 3 săptămâni. Are un sound prea modern pentru gustul meu. Am cutia originală și actele de cumpărare, cu garanția aferentă. Probă la mine acasă sau în Buzău, Focșani sau București.
 6. Salut! Îl vreau eu. Ai mesaj PM.
 7. Se pare că îl vreți mocca. N-am cum să îl dau mai ieftin. Nu-l mai vând!
 8. Hard-case de chitară acustică, acoperit cu stofă. Folosit doar o dată pentru o călătorie cu avionul.
 9. Chitara electroacustică Doina - 250 lei. Este un proiect bazat pe corpul de chitară găsit pe OLX, căruia i-am pus un griff copie Fender, ajustat, mecanisme și preamplificator cu doză piezoceramică, microfon intern și tunner, achiziționate de la magazine de specialitate. Chitara are imperfecțiuni estetice care pot fi remediate de un lutier, dar sună foarte bine și este setată cu acțiune joasă. Pot trimite probe de înregistrare sau se poate proba la domiciliul meu. Deasemenea mă pot deplasa în județele vecine județului Buzău și București.Detalii pot oferi prin telefon sau mesagerie. Poze suplimentare - la cerere. Chitara s-a aflat (împreună cu mine) anul acesta la Turda, la preselecția televizată pentru Eurovision.
 10. Chitara electrică Ibanez - 250 lei. S-a încercat o recondiționare și este funcțională. S-a pornit de la corpul ei (Ibanez Artcore ASV10A Semi-Hollowbody, left-hand), pe care l-am găsit pe OLX, deteriorat, și pe care am montat accesorii cumpărate de la magazinele de specialitate. Dozele sunt chinezești și au 9k - neck și 12k - bridge. Sună blues și jazz. Mecanismele sunt locking tunner (firestone), deasemenea și bridge-ul. Chitara are imperfecțiuni estetice care pot fi remediate de un lutier, dar sună foarte bine și este setată cu acțiune joasă. Pot trimite probe de înregistrare sau se poate proba la domiciliul meu. Deasemenea mă pot deplasa în județele vecine județului Buzău și București.Detalii pot oferi prin telefon sau mesagerie. Pze suplimentare - la cerere. pretul este 250 lei, nu 300. Scuze!
 11. man68

  vând Doze de chitara electrica - Ibanez GSA60

  Up! Le donez pe toate.