www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jeez

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Other Information

  • Gear
    custom fender Telecaster.

Jeez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 350 RON Localitate: Oradea Contact: 0747224817 Stare: Defect Accept schimburi: Nu accept schimburi Are problema la o doza - care ori trebuie schimbata ori relipit firile.
  2. Pret: 0 RON Localitate: Oradea Contact: 0747224817 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi BOSS DS 1 - stare buna - 150 RON LINE 6 DL4
  3. Asadar, in inactivitatea mea muzicala din ultima vreme am uitat de efectele mele, dar am vrut "sa-i dau un jam". Well shit happens my DL4 won't work anymore, primele simptome: - mergea greu, as zice ca e ca o dacie - dupa ce s-a incalzit doar atunci pornea. - se aprindeau si pâlpâiau toata luminile concomitant agresiv, pana il scoteam " din priza". Deznodamantul trist, nu se mai aprinde nicicum. Acumulatorul l-am luat de la ei, garantia desigur a expirat, iar eu fiind in Oradea sincer nu e un oras unde sa ai multe optiuni. Singura optiune pe care eu, sublinzie, o stiam - in ideea ca poate mai sunt alte optiuni pe care nu le stiu - well am pierdut numarul de telefon. Nu l-am tinut la umezeala, nu l-am scapat niciodata pe jos. Vorba lui Dr House "It's never lupus". Guys help. Multumuri in avans.
  4. dude, this one rocks! scara blues aia e chiar usor de invatat cu tipu asta.
  5. Subliniez 16 GB, uzura normala chiar daca pe tot parcursul folosirii ipod-ului a fost invaluit de o husa de guma, are o minuscula ciobitura[in coltul de jos dreapta]. Generatia 5 e geniala deoarece are si videocam si multe alte facilitati extra pe langa generatiile anterioare. Pret: 250 - nu prea negociez, dar daca crezi ca o sa poti, incearca numai.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.