www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

darkspam93

Newcomers
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    iasi/bacau

darkspam93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dupa cum spune titlul, caut trupa din Iasi sau Bacau, axata pe compozitii proprii (de dragul creativitatii). Sunt pianist (Universitatea de Arte G. Enescu), dar cant si la chitara. http://www.trilulilu.ro/muzica-punk/distortion-politia-romana http://www.trilulilu.ro/muzica-rock/distorsion-ending-love (aici am si un solo la chitara) Nu prea excelez la chitara (dupa cum se poate auzi in piesele de mai sus)...sa zicem ca stiu basic'ul. Si ceva la pian http://www.trilulilu.ro/muzica-instrumentala/numero-2 (piesa facuta in cubase) Toate cele bune!
  2. Salut. Si eu sunt in cautare de trupa. Cant la pian, chitara. Daca reusesti sa strangi o mana de oameni si ai nevoie de instrumentele mentionate, da'mi un pm.
  3. am nevoie de un sfat...caut placa de sunet externa, prin usb, intrare pt chitara, microfon (phantom power), sa folosesc controllerul midi (care se conecteaza via usb...si nu vreau sa folosesc placa on-board fiindca e varza).. avand o latenta mica fireste..ce recomandati? (vreau sa stiu care ar fi cele mai ieftine dar sa isi faca treaba). multumesc anticipat!
  4. Pret: 0 RON Localitate: bacau Contact: 0757241751 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Daca vindeti m-audio prokeys 88/ korg sp 170 si trimiteti in tara, lasati'mi un mesaj cu pretul cerut. Stima!
  5. clapele sunt light weighted,nu?
  6. poi daca reusesc sa ma incadrez in 3000lei e mai mult decat ok.
  7. normal ca stiu sunt pianist de 12 ani cu acte in regula si am nevoie de scule pentru a trece la nivelul urmator in ce tine compozitia ( si pentru a usura imens munca in cubase)..aproape toate clapele (din zilele noastre) sunt concepute sa emita semnal midi (midi controller...se conecteaza via usb)..de exemplu daca vreau sa fac o parte de pian in cubase, doar nu iau laptopul, ma duc la facultate si inregistrez audio sunetul pianului. ca sa fac un acord de pian de zece sunete in cubase pierd 1-2min pana scriu toate notele in midi editor (si la pian dureaza cel mult o secunda ca sa fac treaba asta in programul amintit mai devreme, fac prea multa reclama ). intrebarea mea era daca se poate sa gasesc o alternativa mult mai ok ca si pret.
  8. Salut RGC, am nevoie de o indrumare...dupa cum spune titlul as vrea sa ma bag pe treaba. Ideea e in felul urmator...vreau sa achizitionez un korg sp 170, ca placa audio externa as merge pe m-audio fast track...vreau sa inregistrez pe laptop asa ca imi trebuie o placa audio externa (nu vreau mixer fiindca nu vreau sa inregistrez mai multe instrumente deodata), ca si monitoare vreau sa achizitionez M-audio audiophile av-40,microfon de studio behringer c-3...rugamintea mea ar fi aceasta: mereu se izbeste problema financiara si daca aveti vreo alternativa mai ieftina, astept sfaturi cu toate bratele deschise din lume! Clapa vreau neaparat sa fie cu hammer action (clapa grea...fiindca vreau sa o folosesc si pentru studiu), si as avea nevoie si de o solutie sa pot inregistra chitara fara zgomot de fundal (in limita bunului simt)...Toate cele bune, multumesc anticipat!
  9. Pret: 100 lei Localitate: Iasi Contact: psycho.rocker93@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar urgent amplificator pentru chitara...nu vreau ceva de fite (din acest motiv nu investesc multi bani in el..imi trebuie doar pentru studiu). Pretul sa fie pana in 100lei (negociabil)...si vanzatorul sa fie din Iasi. STIMA!
  10. 100lei..sunt din iasi. platesc transportul. stima
  11. Am si eu o intrebare...vreau sa conectez chitara la laptop dar am parte de foarte mult zgomot pe fundal (la laptop nu am line-in..am doar iesire pentru microfon)...stie cineva vreo placa audio externa sau o clapa midi (cu intrare si pt chitara) care sa ma ajute cu problema latentei si a zgomotului de fundal? multumesc anticipat! si la un pret modest...100-300lei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.