www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

1ROST

Active Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 1ROST

  1. Salutare! Absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, ofer cursuri de chitara, armonie, improvizatie in Bucuresti! Pentru detalii acceseaza https://ghidulchitaristului.blogspot.ro/ sau la telefon 0767.93.77.23!
  2. Cursuri de chitara 2016 Cursuri de chitara ( clasica , acustica si electrica ) pentru orice nivel . Cursurile contin teorie cu studii aplicative : teoria instrumentului , teoria muzicii ( solfegiu-dicteu , teoria intervalelor , studiu tonal - modal - atonal , etc ) , armonie si contrapunct instrumental , orchestratie , studiu ROCK , POP , FOLK , BLUES , CAFE , JAZZ , cat si tehnici de improvizare . Cursuri structurate pe 4 module adica 3 luni per modul cu materiale de studiu oferite gratuit . O sedinta de 90 de minute pe saptamana la pretul de 100 Ron cu studiu individual , in zona Piata Universitatii . Pentru mai multe detalii va astept pe http://ghidulchitaristului.blogspot.ro/p/cursuri-chitara.html sau la numarul de telefon 0767.93.77.23 .
  3. Ultimul pret este de 500 RON !!!!! Anuntul este inca valabil !!!!!
  4. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0767937723 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Fender Squier Affinity Strat MN 2TSB, alder body, maple fretboard, 3 singlecoils, tremolo, color 2 tone sunburst . In mai - iunie face un an de zile , deci e in garantie inca un an de zile ! Livrare doar in Bucuresti ! Accept proba ! 800 RON Negociabil !!!
  5. revenim cu intrebarea : nevoie de chitarist in Bucuresti ?
  6. mai este valabil anuntul ? mateiserbanalexandru@yahoo.com sau 0767.93.77.23 sunt si chitarist si solist astept un semn daca esti interesat ! multumesc , seara buna
  7. mai e disponibil postul ? ceva detalii ? perspective ?
  8. Salutare ! Chitarist de meserie caut trupa coveruri/compozitii de la pop pana la jazz sau colaborari cu trupa sau solisti in diverse formule , acustic , duo , trio etc pentru diverse evenimente , cluburi ... Am cantat si acompaniat alaturi de muzicanti cunoscuti : Quantum Leaps , Americas , Hardton , Lipscani Band , The Band , Aurelian Temisan, Julia Jianu , Alexandra Craescu , Dragos Chircu , Alina Dinca , Xonia , Marian Vasilescu , George Liliac , Alex Baroc , Alin Vaduva , solisti de la Vocea Romaniei , X Factor precum si instrumentisti cunoscuti : Mircea Berchi - clapa , Aurelian Gheorghe - clapa , Razvan Cojanu - bass , Sabin Tarabega - toba , Benedict Stefan - toba , Mihai Sebastian - sax , Gilberto Ortega - toba si percutie , Raubel Torres - bass , Hairo Huertas - congas si voce , Luis Palomino - sax , Sebastian Magheru - trombon , Stanoevici Andrei - clapa , Marcel Logofatu - bass , Ovidiu Condrea - toba etc .... de altfel toti prieteni foarte buni ! Cateva piese : 1. Americas (Alexandra Craescu )2. Americas ( Hairo Huertas )3. 4. QL cu Aurelian Temisan5. http://www.youtube.com/watch?v=5yPx0R_KBzg QL cu Julia Jianu Ma puteti contacta pe facebook https://www.facebook.com/matei.serban.5 sau telefon 0767.93.77.23 sau mail ( messenger ) mateiserbanalexandru@yahoo.com
  9. Cursuri de chitara ( acustica si electrica ) si de chitara bass ( acustic si electric ) pentru orice nivel . 16 ani de experienta . Cursurile contin teorie cu studii aplicative : teoria instrumentului , teoria muzicii ( solfegiu-dicteu , teoria intervalelor , studiu tonal - modal - atonal , etc ) , armonie si contrapunct instrumental , orchestratie , studiu ROCK , POP , FOLK , BLUES , CAFE , JAZZ , cat si tehnici pentru dezoltarea imaginatiei de improvizare . Pachete : - pentru 4 sedinte/luna pretul este de 60 Ron/sedinta - pentru 7 sedinte/luna pretul este de 60 Ron/sedinta + 1 sedinta GRATUITA Sedinta dureaza 2 ore . Zona Piata Sudului , Cartier Berceni ! Prima vizionare este gratuita !!! Pentru contact mateiserbanalexandru@yahoo.com sau tel. 0767.93.77.23 . Va astept pe blog http://ghidulchitaristului.blogspot.com la sectiunea "Cursuri chitara/bass" , pentru a vedea ultimele modificari legate de meditatii .
  10. http://ghidulchitari...i.blogspot.com/ este noul blog dedicat iubitorilor de muzica buna , dedicat celor care doresc cursuri de chitara , si de ce nu , dedicat simplei curiozitati ! Cursuri chitara , 14 ani de experienta ! Ce inveti in 3 ani de zile la o scoala de arte populare , poti invata acum in 6 – 12 luni . Teorie cu studii aplicative : teoria instrumentului , formarea gamelor ( studiul lor , game majore si relative ) , intervale , progresii , digitatie , citire partituri , executie partituri , formarea acordurilor , si studiul lor ( trisonuri , tetrasonuri , fundamentale , disonante , cvinte marite si micsorate , sexte , septime , none , armonice ... ) , studiul jazz , blues , café , rock , pop-rock , folk . Exercitii de memorare si de dezvoltarea imaginatiei de a improviza . Pachete : - pentru 2 sedinte/luna pretul este de 70 Ron/sedinta - pentru 4 sedinte/luna pretul este de 50 Ron/sedinta - pentru 6 sedinte/luna pretul este de 50 Ron/sedinta + 2 sedinte Gratuite Sedinta dureaza 2 ore . Zona Piata Sudului , Cartier Berceni ! Pentru contact mateiserbanalexandru@yahoo.com sau tel. 0767.702.839 sau 0720.248.171 Va astept pe blog http://ghidulchitaristului.blogspot.com la sectiunea "Cursuri chitara" , pentru a vedea ultimele modificari legate de meditatii .
  11. modulatia se poate face prin cromatizare sau prin gradele relationale dintre tonalitati ! Do major si Sol major sunt tonalitati de grad 1 , gradul 1 inseamna ca daca urc o cvinta perfecta de la do dau de sol , daca mai urc inca o cvinta perfecta dau de re deci gradul 2 fata de nota do ! asadar do major cu sol major sunt tonalitati apropiate , vecine chiar ! modulatia se poate face in mai multe feluri , exemplu Do major , treci prin treapta a doua a tonalitatii unde se afla nota re , in do major pe treapta a doua se formeaza acordul re fa la deci re minor , tonalitatea sol major are un diez la cheie ( adica fa diez ) si ca sa trec de la do la sol in loc sa folosesc acordul re minor deoarece suna prost voi folosi acordul re major ca acord de trecere ! de ce ? pentru ca acordul re major are in constructia sa re fa# la , si am spus ca fa diez este armura tonalitatii sol major ! nota fa diez pentru sola major este sensibila gamei , are atractia cea mai puternica catre tonica si in cazul nostru terta acordului re major este defapt sensibila si armura tonalitati in care vreau sa ajung adica sol major ! este una din posibilitati ! modulatie se poate face tonal , modal sau atonal , si fiecare dintre variante are alte 10 variante la randul lor ! exemplul spus de mine este tonal ! un alt exemplu tonal si dau exemple tonale ca sunt cele mai simple nu stau sa explic acum modal si atonal probabil nu voi fi inteles nu de alta , un alt exemplu tonal poate fi o trecere prin Si bemol major , folosesc do majorul molodic iar pe treapta a 7 a voi avea nota si bemol iar acordul construit pe treapta a 7 a va fi Si bemol Major , adica notele sib re fa . Acordul si bemol pe langa faptul ca vocile acrdurilor sib sol major au o melodicitate aparte indiferent de rasturnare , daca urc de la si bemol spre sol avem terta mica este un interval consonant este un interval puternic ! plus ca sib il pot scrie pe pe note ca acord ca fiind sol minor cu fa in bass si practic am o trecere eleganta jazzistica ! sper sa ajute explicatia ! succes la invatat !
  12. in exemplul 29 este vorba de Palestrina , momentul de inceput al scrieri incipiente moderne , de dinaintea barocului ! consonantele sau disonantele in cazul 29 se refera doar intre cele 2 voci de sopran si alto . probabil ca sti ca scrierea este in modul frigic cu finala pe Mi ( este obligatoriu ca CANTUS FIRMUSUL sa inceapa si sa se termine pe nota Mi iar contrapunctul liber poate sa inceapa pe orice nota consonata deoarece este timp tare si sa se termine tot pe o nota consonata dar nu neaparat nota Mi ) Acum sa trecem la nota consonanta de pasaj ! notele de pasaj sunt bifate cu X si nu intamplator sunt si consonante pentru ca intervalul dintre vocea de alto si cea de sopran in cazul notelor de pasaj din exemplul aratat sunt consonante ( mi - si este un interval de cvinta perfecta deci consonant ) ! deci trebuie sa iei in considerare verticalitatea ! in prima masura acorud ar fi Mi minor(daca ar fi sa armonizezi ) iar vocea de alto sta pe loc iar contrapunctul liber incepe pe nota si avand un salt de cvarta perfecta ascendenta urmata de coborare treptata descendenta , ajungand la nota si (bifata cu x ) care este o nota de pasaj , este o nota trecatoare in cazul expus pe care nu face popas melodia ajungem in masura a 2 a unde pe timpul 3 la vocea de alto apare nota sol , acordul este sol major ( daca armonizezi ) iar nota re bifata cu x este tot o nota consonanta de pasaj deoarece acordul sol major este format din sol si re , iar cvinta perfecta este un interval consonant ! trebuie sa cunosti foarte bine armonia , modurile cu finalele lor , sa sti intervale foarte bine si sa sti care sunt consonante si care sunt disonante ! cantarea este disonanta in cazul 29 cu treceri consonante aici referindu-ma la notele de pasaj ! spor la invatat ! sper sa -ti prinda bine explicatia ! succes !
  13. In exemplul aratat tonalitatea este Mi minor , si dupa cum bine stim power chord-urile sunt acordurile care in constructia lor lipsesc tertele ce stabilesc natura acordului adica minor sau major , si atunci verticalitatea powerchordului va fi Tonica , Cvinta si Octava . In cazul progresiei E , G , F avem o expunere modala si nu tonala . Modul se numeste Frigian , este un mod de de treapta a III a , este un mod minor si este caracterizat de secunda mica intre treapta I si a II a , iar cadenta va fi I - II ( deci daca sunt in Mi Frigic voi avea cadenta Em - F ) !
  14. http://ghidulchitaristului.blogspot.com este noul blog dedicat iubitorilor de muzica buna , dedicat celor care doresc cursuri de chitara , si de ce nu , dedicat simplei curiozitati ! Va astept pe Ghidul Chitaristului ! Cursuri chitara , 14 ani de experienta ! Ce inveti in 3 ani de zile la o scoala de arte populare , poti invata acum in 6 – 12 luni . Teorie cu studii aplicative : teoria instrumentului , formarea gamelor ( studiul lor , game majore si relative ) , progresii , digitatie , citire partituri , executie partituri , formarea acordurilor , si studiul lor ( trisonuri , fundamentale , disonante , cvinte marite si micsorate , sexte , septime , none , armonice ... ) , studiul jazz , blues , café , rock , pop-rock , folk . Exercitii de memorare si de dezvoltarea imaginatiei de a improviza . Pachete : - pentru 2 sedinte/luna pretul este de 50 Ron/sedinta - pentru 3 sedinte/luna pretul este de 50 Ron/sedinta + 1 sedinta Gratuita - pentru 6 sedinte/luna pretul este de 40 Ron/sedinta + 2 sedinte Gratuite Sedinta dureaza 2 ore . Zona Piata Sudului , Cartier Berceni ! pentru contact onerostband@yahoo.com sau tel. 0720.248.171 sau 0767.702.839 sau 0737.974.605 Intrati pe va astept pe blog http://ghidulchitaristului.blogspot.com la sectiunea Cursuri chitara pentru a vedea ultimele modificari legate de meditatii .
  15. Din 05 Aprilie 2011 meditatii cu sedinte gratuite . Cursuri chitara , 14 ani de experienta ! Ce inveti in 3 ani de zile la o scoala de arte populare , poti invata acum in 6 – 12 luni . Teorie cu studii aplicative : teoria instrumentului , formarea gamelor ( studiul lor , game majore si relative ) , progresii , digitatie , citire partituri , executie partituri , formarea acordurilor , si studiul lor ( trisonuri , fundamentale , disonante , cvinte marite si micsorate , sexte , septime , none , armonice ... ) , studiul jazz , blues , café , rock , pop-rock , folk . Exercitii de memorare si de dezvoltarea imaginatiei de a improviza . Pachete : - pentru 2 sedinte/luna pretul este de 50 Ron/sedinta - pentru 3 sedinte/luna pretul este de 50 Ron/sedinta + 1 sedinta Gratuita - pentru 6 sedinte/luna pretul este de 40 Ron/sedinta + 2 sedinte Gratuite Sedinta dureaza 2 ore . Zona Piata Sudului , Cartier Berceni ! pentru contact onerostband@yahoo.com sau tel. 0720.248.171 sau 0767.702.839 Intrati pe http://onerostband.blogspot.com pentru a vedea ultimele modificari legate de meditatii .
  16. Cursuri chitara , 14 ani de experienta ! Ce inveti in 3 ani de zile la o scoala de arte populare , poti invata acum in 6 - 12 luni poti invata chiar mai mult si mai explicit . O sedinta dureaza 2 ore - 2 ore jumatate cat ar fi necesar pentru finalizarea lectiei , pretul fiind de 40 RON / sedinta . Zona Piata Sudului , Cartier Berceni ! Teorie cu studii aplicative : chitara , notele pe grif , pozitia mainilor ( si a penei ) , formarea gamelor ( studiul lor , game majore si relative ) , progresii , digitatie , citire partituri , executie partituri , formarea acordurilor si studiul lor ( tritonuri , fundamentale , disonante , cvinte marite si micsorate , sexte , septime , none , armonice ... ) , studiul jazz , blues , cafe . Exercitii de memorare si de dezvoltarea imaginatiei de a improviza . Etc . Sunt doar cateva din elementele de baza ce vor fi facute la meditatii ! pentru contact onerostband@yahoo.com sau tel. 0720.248.171 sau 0767.702.839 sau 0742.301.840 Din luna noiembrie pretul este de doar : 40 RON / sedinta .
  17. Cursuri chitara , 14 ani de experienta ! Ce inveti in 3 ani de zile la o scoala de arte populare , poti invata cu mine in 6 - 12 luni chiar mai mult si mai explicit . O sedinta are 2 ore - 2 ore jumatate cat ar fi necesar pentru finalizarea lectiei , pretul fiind de 50 RON / sedinta . Zona Piata Sudului , Cartier Berceni ! Teorie cu studii aplicative : chitara , notele pe grif , pozitia mainilor ( si a penei ) , formarea gamelor ( studiul lor , game majore si relative ) , progresii , digitatie , citire partituri , executie partituri , formarea acordurilor si studiul lor ( tritonuri , fundamentale , disonante , cvinte marite si micsorate , sexte , septime , none , armonice ... ) , studiul jazz , blues , cafe . Exercitii de memorare si de dezvoltarea imaginatiei de a improviza . Etc . Sunt doar cateva din elementele de baza ce vor fi facute la meditatii ! pentru contact onerostband@yahoo.com sau tel. 0720.248.171
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.