www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

doomey

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

doomey last won the day on August 14 2018

doomey had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About doomey

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

3,380 profile views
 1. Se vand urmatoarele: MXR DC Brick - 350 lei BOSS BD-2 - 200 lei Fulltone OCD v1.4 - 500 lei BOSS DD-3 - 350 lei Toate sunt perfect functionale, mai multe detalii in PM.
 2. Nu are nevoie de introduceri, este unul din cele mai folosite microfoane de cabinet de chitara. Unicul proprietar, cumparat de la fly music anul trecut. Full box, cu husa si nuca, inca in garantie 1 an. Impecabil dpdv estetic si functional.
 3. Nu are nevoie de introduceri, este unul din cele mai folosite microfoane de cabinet de chitara. Unicul proprietar, cumparat anul trecut. Full box, cu husa si nuca, inca in garantie 1 an. Impecabil dpdv estetic si functional.
 4. O pedala de referinta pentru un ton vintage de octaver. Monophonica, deci scoate tot felul de sunete misto cand canti mai multe note simultan. Are si un switch care introduce un fel de fuzz, un sunet foarte folosibil. Unicul proprietar. Perfect functional, fara defecte estetice. Prefer sa nu trimit in tara.
 5. TC Electronic Corona Chorus mini e o pedala foarte versatila pentru orice ton de chorus. O customizezi cum vrei din aplicatia TonePrint si poti scoate toate nebuniile din ea. Luat de pe RGC in urma unui schimb. Perfect functional, fara defecte estetice. Prefer sa nu trimit in tara.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.