www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

padrian

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

padrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut, nu stiu daca mai este valabil anuntul dar eu incerc. Suntem o trupa formata din doi chitaristi, voce si tobe, avem deocamdata 10 piese (in limba engleza) si intentionam sa inregistram un album, stilul este undeva intre indie rock - britt - alternativ. Din pacate ne lipseste chitara bass si artistul din spatele ei, daca mai esti interesat sau doresti mai multe amanunte te rog sa ma contactezi. (0740 12 00 39) Adrian.
  2. padrian

    Caut Bassist

    Salut, caut un bassist serios pentru o trupa tribut Judas Priest. Fiind vorba de o trupa tribut probabil ca pana se pune pe picioare si pana la primele cantari nu se vor castiga bani, deci ar trebui sa se poata intretine, inclusiv pentru repetitii. Ar fi de preferat un tanar trecut de 30 de ani si mai bine care stie cam ce vrea (de la muzica). Exclus mercenarii. P.S. tanarul poate fi si de la 18 la +50 de ani, doar sa se dedice trup si suflet trupei, care atentie, este exclusiv tribut Judas Priest. Multumesc.
  3. Trupa "Fara Vise" cauta basist.in Bucuresti Am avea nevoie de o persoana dedicata studiului, care sa dispuna de o sursa de venit alternativa si sa nu se bazeze pe banii castigati din acest proiect (nu cantam pentru bani). Ar fi de preferat sa nu fie implicat in mai multe proiecte si sa poata repeta de doua ori pe saptamana dupa orele 18:00. Trupa dispune de sala de repetitii proprie si are un repertoriu de 12 piese proprii, momentan, fara sa abordam cover-uri. Pentru contact - Tel. 0740120039 Adi sau mesaj pe http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/faravise Pentru a asculta din piesele trupei Fara Vise pe http://www.fara-vise.ro/
  4. OK cum putem face sa ne vedem sa le aud si eu? in principiu eu as putea maine dupa ora 17:30
  5. Salut, pentru 2112 te-ai gandit la un pret? sau vrei numai schimburi?
  6. Trupa "Fara Vise" cauta basist.in Bucuresti Am avea nevoie de o persoana dedicata studiului, care sa dispuna de o sursa de venit alternativa si sa nu se bazeze pe banii castigati din acest proiect (nu cantam pentru bani). Ar fi de preferat sa nu fie implicat in mai multe proiecte si sa poata repeta de doua ori pe saptamana dupa orele 18:00. Trupa dispune de sala de repetitii proprie si are un repertoriu de 12 piese proprii, momentan, fara sa abordam cover-uri. Pentru contact - Tel. 0740120039 Adi sau mesaj pe http://www.facebook....f=hp#!/faravise Pentru a asculta din piesele trupei Fara Vise pe http://www.fara-vise.ro/
  7. Salut, eu i-ti recomand humbucker-ul pentru ca este mai putin zgomotos si suna mai plin, iar "daca merita?" tu sti cel mai bine unde si cum o folosesti, pentru ca daca nu ai cantari sau inregistrari mai dese nu merita sa dai 250 ron pentru ca i-ti este greu sa pui un microfon...dar daca ai...da merita pentru ca este mult mai simplu sa bagi un cablu in ea si sa-i dai drumul la treaba. Daca intrebarea ta se refera la imbunatatirea sunetului chitarii aici e alta poveste si este subiectiva pentru ca o doza buna este aceea care reproduce sunetul chitarii (acustice) cat mai natural fara sa-l modifice. Daca nu esti multumit cum suna chitara eu zic sa o schimbi, sa nu te agati de faptul ca scrie Fender pe ea (sa nu uitam ca modelul asta e facut in china). Toate bune.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.