www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ThrashDeath

Active Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Ibanez RG 2228, Fender 52 Custom Shop Telecaster, Ibanez RG1077XL, Epiphone G400, Line 6 POD HD500X, Marshall half stack mg100hdfx, ENGL Retro Tube 50, maxon od808x, strymon big sky, strymon timeline, boss ns-2

Recent Profile Visitors

4241 profile views

ThrashDeath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Va rog cititi anuntul inainte sa imi oferiti la schimb alte pedale, vand lucrurile astea pentru ca nu ma mai intereseaza sa am altele fie MT-2(mai ales) sau alte jucarii. Apreciez ca sunteti interesati, dar e mai simplu ptr toata lumea sa cititi anuntul pana la capat inainte sa sariti cu oferte care vor fi refuzate automat. Multumesc anticipat.
  2. Dupa cum spune si titlul a venit momentul sa vand toate pedalele din board Lista: Strymon Big Sky - DSP reverb, Strymon Timeline - DSP delay, Empress Fuzz - fuzz analog, Maxon OD808X - od analog, Boss NS2 - noise gate, Yerasov BF-10, Polytune - tuner Se pot proba pe viu in Bucuresti. Nu le vand separat, nu ma deranjati cu oferte ptr o singura pedala. NU Chiar nu ma intereseaza nici un schimb, vand sculele pentru ca efectiv nu mai vreau sa am nici o tangenta cu ele. Nu imi oferti mai putin decat am scris ca nu o sa vand, pretul este ptr toate la comun, ptr cei mai curajosi accept plata chiar si in cryptomonede (BTC, LTC, BCH)
  3. Suntem o formatie din Bucuresti de rock/synth electronica (imi e greu sa definesc un stil exact, muzica noastra reusind sa se integreze in mai multe genuri), media de varsta este de 23-24 de ani, majoritatea dintre noi cantam de peste 12 ani la instrumente. Existam de aproximativ 3-4 ani , timp in care ne-am axat mai mult pe construirea unui sound si a unui stil propriu, initial noi pusesem problema ca atributile vocale vor fi facute chiar de noi, dar ne dorim o persoana dedicata pe treaba asta cu o voce buna si mai ales idei fiind o trupa in care procesul creativ este foarte intens, nu punem accent neaparat pe experienta cat pe cele spuse mai sus. Daca e cineva interesat sa faca parte dintr-un proiect modern ambitios cu posibilitatea de inregistrari si productii proprii, daca e o persoana care nu se multumeste cu putin, daca exista persoana asta :))) please send a PM si revenim cu mai multe detalii, linkuri, piese, etc.
  4. Dupa cum spune si titul caut sa cumpar o pedala empress fuzz.
  5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0729858108 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Dupa cum spune si titlul schimb un Line6 Pod HD500x cu Strymon Mobius exclusiv, nu ma intereseaza alte oferte.
  6. cinic mi se pare postul tau cand spui despre tine ca esti la un nivel la care clar nu esti, nu o sa stau sa iti explic de ce nu ai cum sa fi la nivel intermediar, dar cred ca poti sa intrebi pe oricine care se ocupa de treaba asta de peste 10 ani ca lucrurile nu stau chiar asa, una e ce ceea ce crezi tu despre tine si alta este realitatea, in primul rand ca sa te poti pune la nivel intermediar tre sa fi avut cateva concerte sa te fi comparat cu alti tobosari sa vezi cum te clasezi relativ la restu, daca ai fi facut asta cu siguranta ai fi descoperit ca esti incepator, nu am chef de scandal si nici de a fi pasiv agresiv ca tine in raspunsuri, eu am vrut sa iti dau un sfat in a expune datele problemei corect, tu faci cum crezi tu, dar adevarul tot asta ramane. edit: Si daca nu esti interesat in a le demonstra ce ne face pe noi sa credem ca tu chiar esti la nivel intermediar, trebuie sa te credem pe cuvant? Daca tu nu vrei sa te deranjezi 5 minute sa canti ceva, cel mai probabil nu iti doresti chestia asta, din moment ce nu arati nici un interes.
  7. poate ne poti lamuri cu un demo cu tine
  8. No disrespect dar ai spus ca bati de un an si esti la nivel intermediar ? Permite-mi sa fiu sceptic, dureaza ceva timp.
  9. Pret: 1800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0279858108 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar o pedala Strymon Timeline.
  10. Trupa de rock/electronica, influente din mai multe genuri, cautam solist/a pentru a completa echipa. Media de varsta este in jurul a 25 ani, detinem echipament, avem experienta atat de scena, cat si de studio. Nu punem accent neaparat pe experienta, cat pe atitudine, chimie si dorinta de a te autodepasi constant. Trimite un pm, intram in legatura, avem si demo-ouri disponibile. Cheers!
  11. Pret: 1300 Euro negociabil Localitate: Bucuresti Contact: 0729 858 108 Accept schimburi: Nu accept schimburi Stiu ca cel mai probabil nu o sa fie interesat nimeni de asa ceva, dar imi voi incerca norocul. Vand o chitara electrica cu 8 corzi Ibanez Rg 2228 pretul este de 1300 negociabil. Voi reveni cu poze cand ma voi intoarce din tara deoarece cele pe care le am in telefon acum nu pun in valoare deloc chitara. Este o chitara ce noua se invartea in jurul scorului de 1850 - 2000 de euro. O am de aproximativ 2 ani. Motivul pentru care o vand este unul financiar si destul de personal. Specificatii despre ea pot fi gasite aici: http://ibanez.wikia.com/wiki/RG2228
  12. Se retrage de la vanzare. Topicul se poate inchide
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.