www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bibanul

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bibanul

  1. Vand set doze pre-wired EMG SA. Sunt doze single coil active (functioneaza cu baterie de 9V), compatibile cu Fender Stratocaster sau variante ale acestei chitari. Printre utilizatorii celebri se numara David Gilmour, Steve Lukather, Keith Urban si Prince. Dozele vin deja instalate pe pickguard, cum poti observa si in poze. Bineinteles, se pot demonta si instala pe orice alt pickguard doresti. Iata ce spune producatorul (EMG) despre setul EMG SA: "The SA Set combines the attributes of the early Strat™ sounds with added midrange response and higher output, giving the pickup "bell-like" harmonics and increased sustain. This active single coil set, loaded with Alnico V bar magnets sounds bright and airy, with a rich bottom end. With internal shielding and a low impedance preamp, you get virtually noiseless pickups without sacrificing a true single coil tone. The Alnico V bar magnets allow for the output to remain balanced during big string bends that makes for a beautifully articulate tone. The creamy mid-range warmth creates sublime blues tones that are clear, strong and expressive. Experience why players like David Gilmour, Steve Lukather, Larry Carlton... have relied on EMG single coil pickups in the studio and on the stage for years." Iata cateva demo-uri: Pretul acestui set pe Thomann (fara pickguard, backplate si tremolo arm) este EUR 222: https://www.thomann.de/ro/emg_saset_strat_bk.htm Avand in vedere ca starea este foarte buna si includ si accesoriile din imagini, pretul propus de RON 900 nu este negociabil. Pentru contact, prefer telefon (0726560841), insa la cateva saptamani / luni mai verific si PM.
  2. Se poate inchide, multumesc.
  3. Salut, Renunt la chitara mea electro-acustica Yamaha FX370C, achizitionata de noua inainte de 2010 de la magazinul Yamaha de pe Calea Victoriei, Bucuresti. Motivul este un upgrade la o chitara acustica Gibson. Chitara este in stare buna si prezinta uzura normala pentru un instrument mai vechi de 10 ani - mici zgarieturi si semne ici si colo (vizibile in poze), insa nimic care sa influenteze sunetul sau performanta. Corpul chitarii este de tip Traditional Western Body Cutaway - cu alte cuvinte dimensiuni mari, rezonanta puternica, sunet plin si acces facil la pozitiile superioare de pe tastiera. Placa frontala este realizata din lemn de molid, partile posterioare si laterale din lemn nato, iar tastiera din palisandru. Preamplificarea este System58 (preamp cu piezo si egalizator pe 3 benzi), alimentata cu o baterie de 9V. Aceasta chitara se vinde noua cu RON 1,300-1,400, asadar consider ca pretul propus este exceptional, avand in vedere starea buna a chitarii. Nu accept schimburi. Predare personala, intrucat nu vine cu husa. Iata cateva demo-uri profesionale: https://www.youtube.com/watch?v=B2ubBq5ymVg https://www.youtube.com/watch?v=JJDbTPXZDL0 https://www.youtube.com/watch?v=v6KVqybji-w Si, la final, iata o inregistrare de-a mea cu chitara acustica in prim plan: https://www.youtube.com/watch?v=2_iGv3MO6OI Bafta tuturor!
  4. Multumesc, ma bucur ca ti-a placut.
  5. Albumul a fost lasat astazi si poate fi ascultat la aceasta locatie: https://razvanalbu.bandcamp.com/ Sper sa va placa!
  6. Incepand de astazi, se pot asculta clipuri de 30 sec ale tuturor pieselor de pe album aici. Variantele intregi vor fi disponibile asta-seara incepand cu ora 20, aici (link-ul nu va fi disponibil pana atunci). Enjoy!
  7. S-au dat CE-5 si DD-7. Raman asadar: - BOSS DS-1 (distorsiune): 160 lei - 2 x DUNLOP ECB 003-EU (alimentator 9V): 75 lei bucata Discount-ul pe care il ofer este putin peste 35% fata de preturile de la Guitar Shop de la data postarii, in conditiile in care efectele nu au niciun defect de functionare - asadar un deal foarte bun, dupa parerea mea. Contact: telefon (mai sus in anunt) sau PM.
  8. Marti, 17 mai 2016 lansez primul single "Hey Sally" de pe noul meu album, "This Life". Se poate urmari pe canalul de YouTube. Voi reveni cu informatii pe parcurs
  9. Indiferent unde am locuit si am invatat, este aberant sa propui un pret cu 25-30% mai mare in Romania decat in SUA, in conditiile in care salariile si nivelul de trai sunt semnificativ mai ridicate in SUA decat in Romania. Discutia nu are legatura cu geo-politica, ci cu educarea potentialului comparator. Permite-mi sa-ti prezint un concept care se invata atat in SUA, cat si in Romania: pretul este dictat de cerere si oferta. Este adevarat ca oferta este mult mai buna in SUA decat in Romania si ma bucur ca ai subliniat asta, insa nu trebuia sa te opresti aici; trebuia sa adaugi ca si cererea este mult, mult mai mare in SUA decat in Romania si ca pretul final este dictat de echilibrul dintre cele doua - nu doar de oferta (ta), asa cum ti-ai dori. In esenta, motivele pentru care preturile la anumite bunuri sunt mai ridicate in Romania decat in SUA sunt 1) taxele mari de import (pe care tu deja le-ai platit si nu sunt transferabile, din moment ce vanzarea are loc pe teritoriul Romaniei) si 2) lacomia. Este regretabil ca din dorinta de a avea lucruri frumoase, romanii accepta afirmatii de genul, "ar trebui sa stii ca o "x" fabricat in America nu poate fi mai ieftin in Romania," cand vorbim despre un produs 2nd hand si mai toate argumentele economice merg impotriva unei asemenea afirmatii. Nu te supara ca lumea se sesizeaza la pretul propus de tine; la fel as face si in situatia inversa i.e. daca cineva ar da un Strat american cu $300, fara explicatii - as banui ca vanzatorul este necunoscator si ca il ajut cu un sfat.
  10. In ce sens nu sunt relevante? Standardul de trai si salariile din SUA sunt mai ridicate decat in Romania, asadar de ce ti se pare normal sa fie mai scump un produs 2nd hand la noi decat la ei?
  11. Eu vad doua preturi. Am banuit ca cel mai apropiat de realitate este si cel real. Daca ma insel, sa-mi fie cu iertare.
  12. Pretul din postare este 1500 de lei. Daca e asa, atunci e de 2 ori si ceva mai ieftina decat modelul mentionat de tine de pe eBay.
  13. Salut, dau eu unul cu 270 de lei. https://forums.rgc.ro/topic/115114-efecte-boss/
  14. Pret: 450 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0726560841 Accept schimburi: Nu accept schimburi Ma intereseaza sa cumpar un amp (daca se poate numi asa ) Fender Pawn Shop Special Greta. Este vorba despre acest model. Sunt dispus sa ofer RON 450.
  15. Se vand ieftin urmatoarele efecte: - BOSS DS-1 (distorsiune): 160 lei - BOSS CE-5 (chorus): 270 lei - BOSS DD-7 (delay): 450 lei - 2 x DUNLOP ECB 003-EU (alimentator 9V): 75 lei bucata Discount-ul pe care il ofer este putin peste 35% fata de preturile de la Guitar Shop de la data postarii, in conditiile in care efectele nu au niciun defect de functionare - asadar un deal foarte bun, dupa parerea mea. Contact: telefon (mai sus in anunt) sau PM. Iata si poze:
  16. Am o neclaritate: chitara din link-ul postat de Barbarossa s-a dat cu EUR 213.42, cea postata pe RGC costa RON 4,000; inteleg ca cele doua chitari sunt identice. Asadar de unde provine diferenta de pret dintre cele doua?
  17. Pret: 220 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726560841 Link producator: http://www.tcelectronic.com/polytune-2/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar TC Electronic Polytune sau Polytune 2 in stare foarte buna la pretul mentionat mai sus.
  18. Salut, Vand urmatoarele: 1) Pedalboard BOSS BCB-60 – RON 350 In pret intra atat alimentatorul BOSS (9V) cat si “daisy chain” (cablurile conectoare de curent) pentru 7 pedale, insa nu sunt incluse cablurile audio dintre pedale, nici pedalele din fotografii . De asemenea, materialul din interiorul pedalierului a fost taiat pentru a adapta ce folosesc eu, asadar pentru alt setup probabil ca va trebui schimbat. 2) Pedala distorsiune BOSS DS-1 – RON 175 3) Pedala chorus BOSS CE-5 – RON 300 4) 2 alimentatoare DUNLOP ECB 003-EU (9V) – RON 90/bucata Toate produsele sunt in stare de functionare buna si prezinta uzura normala, asa cum se poate observa in poze. Au fost cumparate de noi, folosite acasa, la sala de repetitii si sporadic pe scena. Nu au suferit abuzuri. Pentru detalii, telefon (preferabil) sau PM (cand il vad). Toate bune!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.