www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariusfilip

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

mariusfilip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Vandută [emoji4] Trimis de pe al meu XT1635-02 folosind Tapatalk
  2. Achizitionata in 24.08.2016 de la magazinul http://www.audioelectric.de (detin factura), clapa arata ca si noua, fara semne de uzura sau folosinta, nu a a fost folosita la evenimente, doar in casa, sincer, inca nu am reusit sa descifrez nici macar jumatate din posibilitatile ei. Mi-a luat cam mult, dar am ajuns la concluzia ca e prea complicata pentru ce am nevoie ( folosesc o Yamaha Tyros 5 ). Se vinde impreuna cu un case la comanda nou, manere pe toate partile, roti de silicon si husa noua. Pret fix, nu sunt interesat de niciun schimb. Se poate vedea in Sector 4, Berceni, Lamotesti.
  3. update pret.... 2600 euro...oferta cumulata de Black Friday... Cyber Monday... Mos Nicolae si..... Craciun
  4. Schimb doar cu Yamaha Tyros 3/4/5 cu 61 taste sau Yamaha MOFX8(+ - diferenta in functie de schimb). 2700 EURO PRET FIX, nu trimit in tara. Instrumentul arata estetic ca si nou, folosita foarte putin DOAR in studio, nu prezinta urme de utilizare. Se vinde impreuna cu accesoriile originale(manual,cd-uri,alimentare) + pedala tripla Nord + husa la comanda impermeabila, 1.5 cm grosime (nu a fost folosita niciodata).
  5. telefon 0757012475, Bucuresti, Sector 4
  6. Vand NORD STAGE 2 88 (rev. B ) ca noua, folosita foarte putin DOAR in studio, nu prezinta urme de utilizare. Se vinde impreuna cu accesoriile originale(manual,cd-uri,alimentare) + pedala tripla Nord + husa la comanda impermeabila, 1.5 cm grosime (nu a fost folosita niciodata). PRET FIX,fara livrare. Nu ma intereseaza nici un fel de schimb.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.