www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrei91

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andrei91

  1. Andrei, chiar daca pare ciudat, pe undeva "intermediarul" are dreptate. Daca te bagi in hora, inseamna ca ai acceptat, tacit, regulile jocului, care, in cazul de fata sunt facute de acel intermediar. Eu am patit la fel cu o alta firma. Este doar o politica de-a lor, impotriva careia nu poti face nimic, doar daca ii convingi, cu vorba buna. Lor le convine sa iti aduca produsul, iti iau banii si nu mai vor sa aiba a face cu tine: asta inseamna bani pierduti, pt ei.

     

    daaaaa inteleg ce zici...nu am nimic cu magazinul si asa, sunt baieti de treaba, aici e vina mea. O sa incerc sa vad daca se poate modifica sau decat sa ma chinui poate o vand si imi caut ceva alt model :)) de data asta mai atent.

     

    ce scrie in contractul cu magazinul din oradea?

    greu de crezut sa nu fie posibilitatea returului-schimbului produsului cumparat...nu prea ar fi legal in eu [aici sarind peste rahatul cu''sunt cetatean european si am drepturi'']...

    vezi ce zice contractul si da ,suna la opc-se poate ca brusc sa apara posibilitati noi...de fapt aproape sigur !

    oricum ,pe viitor fi si tu atent ce comanzi...si cum.

     

    Am vorbit azi cu cei de la magazin si mi-au zis ca ei incearca sa vada daca se poate rezolva cumva. Nu merg la OPC pentru ca sincer aici e vina mea nu a lor . E o invatatura de minte sa fiu mai atent pe viitor :))) ... Oricum mersi mult de raspuns.

    • Like 1
  2. practic nu mai pot face nimic?

     

    Nu există. Eu nu pot comanda un produs şi să ţi-l vând ţie, prin firma mea, în numele altei firme. Ori ţi-l vând eu, ori ţi-l vinde neamţul, indiferent de unde l-am achiziţionat eu. Ai o factură pe care apare Thomann vânzător şi tu cumpărător?

     

     

     

    Nu ai plătit, dar fiind din Oradea magazinul, te-ai dus şi ai luat produsul de la sediul lor, nu? Nu ţi l-au trimis prin curier sau poştă. Caz în care, nu aţi încheiat un contract la distanţă, aşa că nu poţi returna produsul. Se consideră că tu l-ai văzut şi l-ai cumpărat.

     

     

    nu l-am luat din oradea....am pus comanda acum o saptamana si cei de la magazin mi-au adus case-ul..ei fiind intermediarii

  3. sa inteleg ca nu esti multumit de marfa, si magazinul respectiv, care, de fapt, e intermediar, nu vrea sa se agite sa trimita produsul inapoi la Thomann, pentru a nu pierde comisionul?

     

     

    nu stiu cum e faza cu, comisionul...dar corect ar fi sa pot trimite...din moment ce comandat de la ei, fie prin magazin intermediar sau nu

     

    Tu n-ai treabă cu Thomann. Tu nu ai făcut comandă de la Thomann, ai făcut comandă de la SC Gigi SRL. Dacă ai plătit un avans şi s-a considerat produs adus la comandă sau ai luat produsul fizic din magazinul lor şi nu se consideră că aţi încheiat un contract la distanţă, ei nu au obligaţia de a-ţi primi produsul şi de a-ţi returna banii în termen de 10 zile. Îl poţi duce doar la garanţie dacă e defect.

    Chiar acum câteva zile îmi exprimam dezacordul privind firmele astea "intermediare"...

     

    nu am platit nici un avans nimic :D asta-i faza

  4. Daca am inteles bine , vrei ca Thomann sa iti returneze banii pe un obiect cumparat de la alt magazin ?

     

    Du-te la OPC si eventual fa-le si o plangere la seful de post, mama lor de jarvre !

     

    :facepalm:

     

    nu omule ... am cumparat un case de la Thomann , prin comanda la un magazin din Oradea. Produsul vine de la Thomann cu adaos din partea magazinului de aici . (nu mai platesc aia 30 de euro).

  5. mi-am comandat un case de chitara si nu se potriveste deloc...si cand am pomenit de retur , mi s-a zis ca thomann nu mai accepta asa ceva din partea pietei romane :))

  6. Buna baieti !

     

     

    Am auzit azi o chestie , nu stiu daca e adevarata dar am zis ca va intreb si pe voi. E adevarat ca Thomann nu mai accepta produsele din Romania ? Vorbesc de faza cu primirea banilor inapoi in decurs de 30 de zile .

     

     

     

    Mersi mult !

  7. in mod normal ti-as recomanda pe cel scump. Are, dupa cum bine a zis si FiveSenveN, shield triplu. grosimea per total e mai mare, deci cablul e mai greu de torsionat, rupt, taiat din greseala, si chiar daca are rezistenta cu 5 Ohm mai mare, nu se observa la lungimi rezonabile. Insa pt ceea ce-ti trebuie tie, no way. E dublu la pret pt nimic (repet, nimic extrem de relevant pt ceea ce vrei tu sa faci acum), deci chiar te rog sa nu dai banii aiurea. Este extra super mega bun cel ieftin. Si o sa vezi ca te mananca la bani mufele. Eu zic la cablul asta sa iei unele ieftine, de plastic, cel mult de aluminiu, dar simple. Cand o sa vrei tu sa-ti faci mega cablu care in magazine e 100 ron, atunci poti sa dai 10 ron pe metru si 8 lei pe mufa, ca sa iesi gen la 50-60 ron cu un cablu cam ca cel de 100. Dar deocamdata, ia cablul ala la 3 ron si ceva metrul, ia niste mufe de 2-3 lei si joaca-te ;)

     

     

    as vrea sa imi fac unul de 5-6 metri cam asa de la pedale pana la combo si eventual sa imi iau in plus pentru patch-cable daca ar merita.

     

     

    Oricum mersi frumos baieti de reply ! apreciez

  8. nu ca ai iesi cu mult mai ieftin ... intr-adevar scutesti ceva, dar nu e ceva wow. Iti mai faci si drum, lucru, pierzi timp, faci mizerie, risti sa-ti mai iasa si prost cateodata. Si nu, nu o zic pt ca nu ma pricep, din contra, am facut o groaza si acu ca ma uit inapoi nu se merita :) dar what the heck, e misto sa faci macar 1-2 :P

     

    http://www.senia.ro/cgk-122-cablu-instrument-cordial-713-3

    http://www.senia.ro/cik-122-cablu-instrument-cordial-715-3

     

    in afara de rezistenta care e diferenta ?:)))

  9. nu ca ai iesi cu mult mai ieftin ... intr-adevar scutesti ceva, dar nu e ceva wow. Iti mai faci si drum, lucru, pierzi timp, faci mizerie, risti sa-ti mai iasa si prost cateodata. Si nu, nu o zic pt ca nu ma pricep, din contra, am facut o groaza si acu ca ma uit inapoi nu se merita :) dar what the heck, e misto sa faci macar 1-2 :P

     

    imi zici si mie te rog cateva recomandari in privinta specificatiilor la cabluri ? mersi !

  10. Salut, eu am power plant junior si sunt foarte multumit de ea. Are 5 iesiri izolate, e micuta, vine cu tot felul de cabluri de diferite lungimi + daisy chain. Nu baga zgomot de fond! Power plant cea simpla are unele probleme cu zgomotul , nefiind izolate iesirile. IMO, go for the junior!

    ideea e ca am nevoie de 3 iesiri de 9 v izolate si nu as fi dat 500 de lei pe o sursa doar pt atat ... Mersi mult de raspuns ! apreciez

     

    eu il am pe cel standard si nu imi face nici un fel de probleme

     

    http://www.google.ro...ved=0CD0Q9QEwAw

    diferenta intre surse ma gandesc ca nu este, numai ca mno nu prea am ce face cu atatea iesiri :D .. Mersi de raspuns

  11. daca reusesti sa iei isp decimator(minim asta de la ISP),e foarte bine

     

    nu afecteaza tonul, cel putin, eu nu aud NIMIC ...e fix ca si cum n-ar fi acolo, ca e in lant off -on, ca nu e, etc

     

    daca nu, ns-2, dar iti va afecta putin

     

     

    Mersi mult de raspuns Razvan !

     

    În măsura în care utilizatorul e incompetent și nu știe cum să-l folosească. Ceea ce din păcate se întâmplă extrem de des.

     

     

    Pun pariu cât vrei că percepția ta auditivă ta e mai lentă decât envelope detector-ul din efectele menționate. Sau poate te referi la altceva când spui "atac".

     

    Mersi mult Five !

  12. Intradevar afecteaza tonul si anume pierde din atac timpul de raspundere este mai mare dar, se poate folosi in mod civilizat de exemplu doar la melodiile unde folosesti doar distors si compressor acolo ai un zgomot foarte mare. Un pic parca imi taie si din inalte insa am 20m cablu + 8 pedale asa ca nu ma mir. Chiar nu demult mi-am facut un mic buffer si acuma e cu mult mai bine..

     

    Exact pentru aia vreau sa imi iau o pedala. Cand pornesc OD-ul sau Distorsion-ul impreuna cu un compressor , incepe galagia . La clean nu am nici o treaba asa.

  13. Salut

    Eu am un Behringer Nr100 si isi face treaba bine.

    ISP Decimator si cele enumerate de tine sunt foarte bune, oricare ai alege.

     

    Mersi de reply !

     

    M-am mai documentat si toti pomenesc de un singur lucru : faptul ca afecteaza in mod negativ tonul daca folosesti un noise gate. In ce masura iti afecteaza tonul? daca nu insist prea mult cu detaliile :D

  14. Salut !

     

    Vreau sa imi cumpar un noise gate bun dar din pacate chiar nu am avut contact pana acum cu o pedala de genul. Incerc sa cer un sfat si aici, pentru ca sigur sunt cativa care au folosit astfel de pedale si imi pot da un sfat bun in privinta alegerii. Pe internet am observat ca multi se rezuma la NS-2 de la Boss, MXR Noise Clamp si MXR Smart Gate.

     

     

    Voi ce parere aveti ? Va multumesc !

  15. dar nu e așezat chiar pe centrul gâtului.....Coreea se pare că funcționează alte legi geometrice

     

    Si daca nu trebuie sa fie pi shentru ???? ce zici matale ?

     

    Care sunt diferentele intre o chitara scumpa si una ieftina ....care sunt nevoile tale ..asteptarile fata de o chitara ?

     

    De unde stii ca o chitara scumpa este mai buna ?

     

    Am vazut cel putin doua Squier -e ce bat la fund multe "American " Strat care au avea pe fiecare surub scris .."AMERICAN"

    ca sa fie catr mai ????????

     

    Si am vazut incercat cateva Strat ..american .originale si scumpe ..de tot rahatu' ..

     

    50Euro ---2500 Euro

     

    Este cea scumpa mai buna de 50 de ori ?

     

    Chitara buna este cea la care chitaristul poate canta cea ce vrea si nu-l incurca la nivelul sau tehnic de interpretare .

     

     

    Nu este nevoie de "mountain bike" ca sa merga nevasta la piata dupa ceapa .

     

    degeaba ii scumpa chitara daca ii defecta "creanga" :D

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.