www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Batu

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Batu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut Ma bag si eu daca nu-i prea tarziu. Foarte curios cum de nu e impanzit aici de comentarii.
  2. Ii stiu :D Am incercat cate ceva de la ei, doar ca nu prea imi vine sa dau 100 euro pe un amp sim. Cel putin nu-i momentul acum. Am un Marshall MG15GR, care este al unui amic. Cel mai probabil il va vrea inapoi la un moment dat si va fi nevoie sa imi cumpar si eu unul :) Nu am spus ca vreau un AXE-FX si nici nu am spus ca vreau sunet de Meshuggah pe un speaker de 8 inch. Am cerut doar o parere de un amp care sa fie decent pentru metal, intr-un anumit buget. Intre timp mi-am dat seama ca nu am ce face cu bugetul asta pentru un amp. Cea mai buna varianta probabil ar fi sa caut o pedala distors care sa poata fi bagata printr-un clean channel (indiferent de amp) si cam aia e.
  3. Salut. M-ar interesa sa achizitionez un amplificator mai metal, care sa aiba un distors incorporat ok, fara a fi nevoie sa cumpar eu o pedala pe care sa o folosesc cu clean channel. Ceva sugestii? Daca nu ma incadrez in pretul asta la un amp cu distorsion ok, ce pedala as putea sa iau?
  4. Salut In primul rand, sper ca am postat in sectiunea care trebuie. Daca nu, imi cer mii de scuze. Dupa cum cativa dintre voi stiti, sau nu, cei de la MC Music au un concurs, care din pacate functioneaza pe baza de like-uri si...asi dori sa apelez la ajutorul vostru. Va invit sa participati in primul rand http://www.mcmusic.ro/fiimetal.html si in al doilea rand sa va cer din nou ajutorul Ca instrument sunt chitarist, dar mi-as dori sa castig bass-ul celor de la MC Music pentru ca nu am reusit sa achizitionez unul niciodata si mi-ar fi de mare folos pentru inregistrari. Daca vreti sa ma ajutati, trebuie doar sa dati un like la commentul meu de pe pagina lor, unde este si videoclipul cu inscrierea in concurs. O sa ma gasiti cu denumirea de Bob Bob, impreuna cu bass-ul prietenului meu pentru a putea intra in concurs pentru castigarea 'propriului' meu bass. O sa las aici link-ul cu postarile tuturor, inclusiv a mea. https://www.facebook.com/mcmusicro/photos/a.139560242744363.18057.135890563111331/1412762942090747/?type=3&theater Multumesc mult si va rog ajutati un camarad muzician
  5. Pret: 1150 RON Localitate: Iasi Contact: 0749291985 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ca si in titlu, vand chitara aproape nou nouta, model Randy Rhoads Jackson JS32t. Arata impecabil, o am de cateva luni si doresc sa o vand, impreuna cu altele pentru a-mi putea achizitiona ceva mult mai performant Chitara vine echipata cu o husa Jackson Deluxe Gig Bag Dinky/Soloist si este inclusa in pret. Nu pleaca separat una fara alta. Este echipata cu corzi Rotosound iar E-ul gros e schimbat cu un 0.60 de la un set de 7 corzi pentru sunet mai puternic. Chitara nu prezinta nici o leziune, nici o zgarietura, este aproape nou nouta. Am incercat sa am grija de ea cat de mult am putut pentru ca practic am iubit-o. Un instrument extraordinar, cunoscatorii vor intelege. Minunata pentru concerte live, atat si inregistrari de album, chiar si cu dozele standard care vin pe ea. Specificatii: Rhoads body style Bolt-on maple neck 25-1/2" scale 12"-16" compound radius fretboard 24 jumbo frets Graphite nut 1.69" (43mm) nut width Jackson CVR2 humbucking pups Pearloid shark fin position inlays Chrome hardware Master volume/tone 3-position blade switch JT390 adjustable bridge with strings-through-body Daca mai doriti alte informatii, va las numarul de telefon la dispozitie. Accept orice proba daca sunteti din Iasi. Daca nu sunteti din Iasi, rezolvam si un shipping nu-i problema.
  6. Aha, am inteles..ms la toti pentru raspunsuri ^^
  7. Aha am inteles...deci ar trebui sa imi iau un procesor ? sau sa incerc sa bag chitara in placa de baza de la PC ?
  8. Salut. Acum cateva zile, tocmai mi'am achizitionat o chitara electrica ibanez grg121 si un amp behringer gm 108 (15w). Sunt foarte multumit, imi plac la nebunie amandoua si chiar nu imi pare rau pentru banii care i'am dat. Am inceput sa invat diferite tabs de pe google la anumite melodii si se comporta destul de bine, doar ca.. Am descoperit o problema, destul de majora. M'am uitat pe la niste covers pe youtube, sa dau un exemplu Problema de care ma lovesc, este urmatoarea.. cand ajung la 1st chorus, adica la partea cu distortion, dau drumul la 'distortionul' de pe amp, dar se aude un sunet de tot rahatul. Adica nu se aude cum ar trebui, pur si simplu, de parca chitara nu ar fi acordata si parca nu asi canta notele care trebuie. Ideea este ca nu prea ma pricep cum se seteaza acest amplificator, dar nu cred ca asta este problema. Nu am idee ce ar putea fi. Ori sunt eu de vina ori ceva este de la amplificator ??.. Cred ca ar mai fi o idee, cum ca nu dau corect din mana dreapta ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.