www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gabi_macsim

Active Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    BUZAU

gabi_macsim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 180 RON Localitate: BUZAU Contact: 0726768765 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand bilet concert Satriani, 20 mai 2013. Zona centrala. Am cumparat biletul inainte de a afla ca nu voi fi in tara la acea data. Sector A, rand 12, loc 8. http://www.eventim.ro/ro/bilete/joe-satriani-bucuresti-sala-palatului-498803/performance.html Nr. telefon 0726768765 sau mail gabi_macsim@yahoo.com
  2. Pret: 180 RON Localitate: BUZAU Contact: gabi_macsim@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND BILET CONCERT SATRIANI, ZONA CENTRALA, PRET 180 RON. SUNT DIN BUZAU, DECI EVENTUALII CUMPARATORI SUNT DE PREFERAT DIN BUZAU, DAR NU NEAPARAT. AM AFLAT DE CURAND CA NU VOI FI IN TARA IN ACEA PERIOADA SI ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE IMI VAND BILETUL.
  3. VAND BILET CONCERT SATRIANI, ZONA CENTRALA, PRET 180 RON. AM ACHIZITIONAT BILETUL INAITE DE A AFLA CA IN CAEA PERIOADA VOI FI PLECAT DIN TARA. ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE IL PUN LA VANZARE. DORITORII MI SE POT ADRESA PE MAIL gabi_macsim@yahoo.com sau la telefon 0726768765. Mentionez ca sunt din Buzau.
  4. Crede-ma ca am facut-o de nenumarate ori si nu gasesc decat acordurile in cel mai fericit caz.
  5. Caut tab, partitura ( nu acorduri, ca am gasit asa ceva) la piesa "Worried down with the blues" a celor de la The Allman Bros. Am cautat peste tot pe net si nu gasesc asa ceva.
  6. Pacat de distanta ! Eu sunt din Buzau si ma pasioneaza serios blues-ul ! Dar ... Succes in alcatuirea trupei !
  7. Hai, bre, ca suna bine ! Intr-adevar pentru acest gen se preteaza mai multa agresivitate, dar in mare suna bine. Sincer !
  8. Dupa cum am spus intr-un post anterior, m-am apucat sa scot dupa ureche piesa asta ( chitara solo). O sa va dati singuri seama de tempo daca ati ascultat piesa f. bine. Imi cer scuze pt forma in care am expus, dar inca nu-mi convine transcrierea in G.Pro !
  9. M-am apucat sa scot dupa ureche tab-ul pentru chitara si a iesit de minune pana la prima strofa, adica partea de intro. Si suna aproape exact ca in piesa originala. Problema e ca treaba merge al dracului de greu, mai ales ca sunt momente cand se confunda chitara ritmica cu cea solo. iar transpunerea in Guitar Pro ma omoara si mai mult. Eu ii dau mai departe, dar inca astept un raspuns pozitiv.
  10. Da, ai dreptate. Sincer insa ma intereseaza mai mult prelucrarea lui Clapton. Daca ai rabdare sa asculti piesa si gusti stilul asta, ai sa vezi ca e o mica bijuterie, dar nu exista nicaieri vreun tab. Multumesc insa oricum pentru sugestie. Numai bine !
  11. Piesa originala apartine lui Sleepy John Estes, dar nici partitura acesteia nu o gasesc.
  12. Am cautat peste tot partitura la Eric Clapton - Floating bridge dar nu am gasit-o nicaieri. Imi fac totusi sperante ca poate cineva o are. Multumesc anticipat !
  13. [partitura] Eric Clapton - Floating bridge Nu am gasit nicaieri, dar imi fac si eu sperante desarte ca poate totusi cineva o are.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.