www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cristia

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    timisoara

Other Information

  • Band
    gibson
  • Gear
    gibson les paul standard

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cristia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputation

  1. Features Twin footswitchable channels - Clean and Overdrive 2 modes on each channel - Clean/Crunch on Clean and OD1/OD2 on Overdrive Independent tone controls for Bass, Middle, and Treble on each channel Contour Control for dramatic mid sweep and "scooping" Emulated Line Out jack and Headphone jack CD input which allows you to play along to your favorite discs Built-in Digital Effects - Chorus/Delay, Chorus, Flange and Delay Separate Digital Reverb with level control Parallel Effects Loop with mix control Master Volume FDD (Frequency Dependent Damping) Supplied 2-way footswitch (Clean/Overdrive, DFX on/off) Marshall MG412A Angled Extension Cabinet Features: High-powered extension cab with premium speakers for a great value in a speaker cabinet Built to Marshall's exacting standards Carbon Tolex covering for added durability 4 x 12" Celestion speakers for classic tone and reliability 120-watt, 8-ohm design makes it easy to pair with almost any amplifier
  2. Vand chitara BC Rich SPECIAL X in stare perfecta fara defecte,doze schimbate cu Seymour Duncan SLASH ( am si cele originale in cutie),corp mahon,model special, se vinde cu tot cu HARD CASE-ul original cel din poze..... Detalii pe email-ul din anunt!!!!!!!!!!!
  3. Accept si schimb-uri(discutam pe PM),prefer Fender Stratocaster American cu diferenta din partea mea.....
  4. Pret: 400RON Localitate: Timisoara Contact: Cristi Link producator: https://www.music-group.com/Categories/Behringer/Accessories/Midi-Foot-Controllers/FCB1010/p/P0089 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand controller FCB1010 cu chip uno instalat in stare foarte buna,am undeva si chip-ul original,pentru cine este 100% interesat il caut....
  5. Update pret 280 EURO negociabil
  6. De acord cu colegul ( dani_rosu5 ) la pretul la care gasesti aici (http://www.thomann.de/ro/harley_benton_g412a_gitarrenbox.htm?ref=search_prv_4_2) nu prea merita sa iti faci deoarece iesi tot pe acolo cu pretul si exista riscul sa gresesti calculul la incinta si nu va suna bine acel cabinet chiar daca bagi in el difuzoare de calitate.Eu am acest cabinet si nu suna chiar rau pentru banii astia (sigur un cabinet Marshall suna mult mult mai bine dar costa cam de 3-4 ori mai mult) dar in viitorul cat mai apropiat am de gand sa-i schimb difuzoarele cu ceva Celestion ( la fel ca si cabinetele Marshall) si va suna altfel dar gandestete ca doar schimbul difuzoarelor va fi undeva pe la 500 EURO.... Daca te hotarasti sa iti faci sa ne spui si noua ce ai reusit si eventual ceva inregistrare sa vedem cum suna Daca ai drum la Timisoara contacteaza-ma si poti veni la mine sa testezi cum suna mai ales ca am legat la el un amplif care suna exact ca cel a lui Slash,practic are doua moduri AFD100 si JCM800 Toate cele bune!!!!!!!!
  7. Buna, Daca foloseste sau a folosit cineva Talkbox pentru chitara,am si eu o intrebare... Ce fel de microfon sa folosesc alaturi de efect ( unidirectional sau omnidirectional)?Sau mai exact ce model este recomandat? Multumesc!
  8. Vand Chitara IBANEZ RG 350DX+straplock negru WARWICK+ curea IBANEZ,folosita foarte putin,impecabila fara nici o zgarietura sau lovitura,doze originale 2x INF3 si 1x INF4,tastiera palisandru,scala 25.5",cordar edge III tremolo culoare hardware negru,griff din lemn de artar cu 24 de taste,freturi jumbo,tipul constructiei solid body,electronica: 1 volum, 1 ton, schimbator 5 pozitii,culoare: alb cu placa pickguard din sidef alb. Pret negociabil!!!! Se poate testa live in Timisoara.
  9. Am gresit,pretul cu tot cu dozele Seymour Duncan este de 600 EURO,merci " aleexrobin" de postare pentru ca altfel nu observam....acesta este pretul meu de achizitie sub care nu vreau sa cobor deoarece le-am cumparat pe factura in data de 01.04.2016 si sunt inca noi fara nici o zgarietura sau ceva de genul asta.....
  10. Gustav ce amplificator folosesti ca vad din semnatura ca esti fan Slash?
  11. Eu folosesc o placa externa Focusrite,nu este una profi dar eu sunt multumit asa pentru hobby si este oricum mai buna decat cea onboard de la laptop si costa in jur de 100 Euro.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.