www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tudor_motei

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tudor_motei

  1. Publicul de la emisiuni de-astea e platit deci fac ce li se spune. poate or fi fost unii carora le-a stat in gat gestul dar daca aveau nevoie de banii respectivi au trecut rapid peste.

    da nu e vorba de motivatiile publicului

    mesajul ramane

    si modul in care a fost transmis...chiar era nevoie sa se ridice x oameni si sa mimeze salutul cu pricina, a fost cu ceva mai comic?

    pe bune daca venea comedianul ala in emisiune si isi facea numarul, o luam ca pe o gluma si cu asta basta

    dar cand am vazut cum se ridica toti, chiar daca erau ridicati la semnul dat de regie, mi s-a parut deplasat si clar s-a transformat dintr-o gluma mica in cu totul altceva

     

     

    Penn&Teller: Bullshit! - Season 3 episodu Holier Than Thou

     

    aia nu s-au ridicat toti de buna voie s-au ridicat ca au fost platiti si daca as fi platit normal ca si eu as face salutu romanesc

    ai face chestia aia pentru bani? si oricum nu sunt multi bani daca e.

    si o prostituata si-o trage pe bani ce e drept

    si...mi se pare normal si mie sa se intample chestii de genu

    dar ...ce sa zici despre o prostituata

  2. Imi dai exemple de 2 personaje care vorbesc prostii public ca...sa....ce? Normal ca trebuie sa vii sa iti ceri scuze daca vorbesti asa ceva. Nu am auzit ca dalai lama sa zica ce ai mentionat tu, da-mi un articol sau ceva, ca nu sunt convins, iar faptul ca e venerat si ca ar fi facut la un momendat greseala sa spuna ca toti negrii sunt cersetori...iarasi nu inteleg cu ce iti ajuta punctul de vedere.

    "si nu sunt deacord cu tine la faza cu libera exprimare, nu e tot una omoara evreii cu eu cred ca romanii sunt cersetori" - cand am spus eu ca e tot una?

    O intrebare, daca te aflai in publicul de acolo, in timpul emisiunii, te-ai fi ridicat sa mimezi si tu "salutul romanesc"? ca deh, era doar o gluma, nu?

  3. Chestia asta cu exprimare libera...nu e relevanta, aici e vorba de o emisiune televizata , daca venea ala si exprima "liber" necesitatea eliminarii ...stiu eu..a...evreilor de pe fata pamantului? era doar un exercitiu de "exprimare libera", nu? Nu poti sa spui orice pe sticla, pentru ca televiziunea, presa in general mijloacele media au putere mare de influentare a imaginii, fie ea a unui produs, a unei singure persoane, a unei natiuni sau a unei culori...de piele.

    Eu unu ma simt atacat, sa vad un public intreg intr-o emisiune care se ridica si scandeaza "salutul romanesc", una e sa faci remarci amuzante cu tenta rasiala intr-un standup ca sa starnesti rasete alta e ce am vazut in clipul ala care mie mi-a parut deplasat si total neamuzant, nu am vazut toata chestia asta ca pe o gluma inocenta ci ceva facut din ura si cu o tinta bine definita.

    Cat despre "razbunare"....nu stiu daca a fost facuta cum trebuie sau nu...dar cred ca trebuie sa zici ceva, altfel o sa vedem tot mai multe emisiuni de genu.

  4. cumpara-ti modelul cu bridge fix, din cate stiu ai mai mult sustain si apoi e problema dezacordarii...si mai si elimini o parte din bataile de cap pe care le ai cu setupul la un bridge mobil(tensiunea arcurilor bla bla bla)

    keep it simple

    iar cand crezi ca o sa ai nevoie de tremolo iti iei chitara cu tremolo

    sau poti sa nu faci cum am sugerat eu :)

    bafta

  5. Mi-a venit o idee, dar nu stiu daca rezolv ceva, eu am niste boxe pe care le folosesc la PC, de 50W reali, marca Microlab, suna bine, am dat pe ele 300 ron

     

    imgp3174yw6.jpg w2400.png

     

    exista ceva "modul" pentru chitara cu efectele si specificatiile de rigoare care sa preia sunetul si sa il transmit la boxele astea?

    ma gandesc ca un combo tot asta e, un amplificator mai special si un speaker

    e ceva mai special la speakerele din combouri?

    rezolv ceva, sau mai mult ma incurc?

  6. M-am hotarat sa pun si eu mana pe o chitara electrica, e un Ibanez SA120, ramane problema unui amplificator, ceva micut de camera, ma gandesc ca nu are rost sa merg peste 15-20w?

    Intr-un buget de 350 RON ce recomandati?

    Va multumesc

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.