LiviuP

Active Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About LiviuP

 • Rank
  Membru
 1. In liceu eram rocker, si unul din gandurile mele constante erau - cum e posibil sa fiu rocker si sa nu stiu macar putin sa cant la chitara?
 2. Felicitari, suna excelent!
 3. Guitar Videos

  Suna interesant ce face "uratul" preferatii mei sunt Marcus Miller si Victor Wooten
 4. Cum Sa-mi Inregistrez Chitara La Pc

  Bafta darklord! Am citit si eu tutorialul lui "vulgar display of alex" - e foarte util.
 5. Dap, destul de explicit. ceva cu "gol de aur", ca la fotbal? Glumesc, of course
 6. Cum Se Tine Pana?

  Intr-adevar, cantand inveti multe, depinde si genul de muzica (la multe genuri nu se foloseste pana) si de obisnuinta personala. (+1 caius si dark forest of evil)
 7. R.i.p. Les Paul

  RIP Les Paul - Great Man.
 8. Cateva Intrebari...

  Squire are doze simple (single coils). Incearca eventual daca vrei sa canti ceva gen Metalllica o chitara macar cu o doza dubla (humbucker). Dozele alea merg mai bine pe distors decat cele simple.
 9. Problema

  Carla, pana la urma cum e? Ai rezolvat-o?
 10. Vibrato...

  ... eventual incearca sa "descoperi"metode prin care sa estompezi corzile cu mana stanga (cu care faci vibrato-ul) , cat si (dupa caz) cu mana dreapta sa incerci sa opresti corzile, si eventual daca (virgula) canti cu drive/distorsion, lasa un pic mai "moale"nivelul de distorsiune
 11. Ziua Chitarelor 12/09/09

  eric johnson, bonamassa, albert lee, lee ritenour, larry carlton, tommy emmanuel, andy timmons, greg howe, nuno bettencourt, birelli lagrene, iar de la noi - florin ochescu, eugen caminschi, sorin romanescu, george baicea aaaaa, am uitat, felicitari pt realizare, corraxe, din ce am citit pe aici a fost extraordinar, imi pare asa rau ca am aflat prea tarziu si nu am putut veni cu siguranta o sa vin la anul!
 12. Sorry - typo - Squier este corect
 13. Cum Sa Imi Fac O Chitara?

  *sorry, typo - "suglet" - voiam sa zic "suflet" ma refeream la experienta de a construi, chiar daca rezultatul va ramane undeva atarnat pe un perete si sters de praf din cand in cand
 14. Schimbarea Acordurilor

  Va trebui sa exersezi acordurile pana la un moment dat in care vei aseza toate degetele deodata, asa vei asigura si "continuitatea" si rapiditatea schimbarii acordurilor.
 15. Este Buna Aceasta Chitara

  Piata second hand poate fi o solutie ff buna,doar ca trebuie sa vezi chitara inainte de a cumpara. Daca nu esti sigur pe tine, poti eventual sa iei cu tine pe cineva care are experienta mai multa ca tine la testat chitari.