• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

LiviuP

Active Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About LiviuP

 • Rank
  Membru
 1. In liceu eram rocker, si unul din gandurile mele constante erau - cum e posibil sa fiu rocker si sa nu stiu macar putin sa cant la chitara?
 2. Felicitari, suna excelent!
 3. Suna interesant ce face "uratul" preferatii mei sunt Marcus Miller si Victor Wooten
 4. Bafta darklord! Am citit si eu tutorialul lui "vulgar display of alex" - e foarte util.
 5. Dap, destul de explicit. ceva cu "gol de aur", ca la fotbal? Glumesc, of course
 6. Intr-adevar, cantand inveti multe, depinde si genul de muzica (la multe genuri nu se foloseste pana) si de obisnuinta personala. (+1 caius si dark forest of evil)
 7. RIP Les Paul - Great Man.
 8. Squire are doze simple (single coils). Incearca eventual daca vrei sa canti ceva gen Metalllica o chitara macar cu o doza dubla (humbucker). Dozele alea merg mai bine pe distors decat cele simple.
 9. Carla, pana la urma cum e? Ai rezolvat-o?
 10. ... eventual incearca sa "descoperi"metode prin care sa estompezi corzile cu mana stanga (cu care faci vibrato-ul) , cat si (dupa caz) cu mana dreapta sa incerci sa opresti corzile, si eventual daca (virgula) canti cu drive/distorsion, lasa un pic mai "moale"nivelul de distorsiune
 11. eric johnson, bonamassa, albert lee, lee ritenour, larry carlton, tommy emmanuel, andy timmons, greg howe, nuno bettencourt, birelli lagrene, iar de la noi - florin ochescu, eugen caminschi, sorin romanescu, george baicea aaaaa, am uitat, felicitari pt realizare, corraxe, din ce am citit pe aici a fost extraordinar, imi pare asa rau ca am aflat prea tarziu si nu am putut veni cu siguranta o sa vin la anul!
 12. Sorry - typo - Squier este corect
 13. *sorry, typo - "suglet" - voiam sa zic "suflet" ma refeream la experienta de a construi, chiar daca rezultatul va ramane undeva atarnat pe un perete si sters de praf din cand in cand
 14. Va trebui sa exersezi acordurile pana la un moment dat in care vei aseza toate degetele deodata, asa vei asigura si "continuitatea" si rapiditatea schimbarii acordurilor.
 15. Piata second hand poate fi o solutie ff buna,doar ca trebuie sa vezi chitara inainte de a cumpara. Daca nu esti sigur pe tine, poti eventual sa iei cu tine pe cineva care are experienta mai multa ca tine la testat chitari.