www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Catalin

Active Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Other Information

  • Band
    Avatar

Recent Profile Visitors

2098 profile views

Catalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Poze cu Amplificatorul. Made in USA, stare impecabila, lampi noi TAD - Svetlana Winged C. Cumparat din Berlin, persoana care l-a avut i-a facut revizii periodice la service.
  2. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: 0741260097 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand head Ampeg SVT II Pret 1350 euro. Il vand pentru ca este mult prea puternic pentru ceea ce imi trebuie mie. Practic sta nefolosit. Functioneaza impecabil. Revizia tehnica a fost facuta de catre Dan Paraschivescu. Lampile de putere au fost schimbate cu TAD - Svetlana Winged C. De cand au fost schimbate lampile ampul a fost folosit foarte putin.
  3. Pret: 1850 Localitate: Craiova Contact: catalinbrinzan@yahoo.com Link producator: http://www.ampeg.com/pdf/svp-pro.pdf Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand preamp de bas pe lampi Ampeg SVP-Pro. Este preampul din Ampeg SVT-2 Pro. Cred ca produsul nu mai are nevoie de prezentare.
  4. Pedala vine in cutia originala cu toate hartiile aferente
  5. Salutare Vand Sansamp VT Bass. Pedala este ca noua, am folosit-o foarte putin. Ca si descriere ce sa zic... probabil cei ce vor sa cumpere stiu despre ce e vorba. Ideea este ca a fost creata pentru a emula sunetul Ampegurilor. Zic ca este o pedala foarte buna care poate fi folosita de la jazz pana la metal. O vand pentru ca am prea multe scule si am nevoie de bani pentru alte "chestii" ca sa zic asa Pret 550 lei. Adresa de mail: catalinbrinzan@yahoo.com
  6. Catalin

    4 piese Voodoo

    Ce statii de chitara s-au folosit la inregistrare ?
  7. Suna super bine chitara. Am auzit-o de multe ori in concerte. Pretul chitarii este mai mult decat rezonabil -vedeti cat costa una noua in Muzica de exemplu.
  8. Catalin

    Ibanez Sr505

    Cine a incercat Ibanez SR505? Cum este?
  9. Ce parere aveti despre ELECTRO HARMONIX Tube Zipper. Are cineva pedala a probat-o a auzit cum suna?
  10. Cine vrea sa se convinga ca datele tehnice sunt reale sa intre pe linkul de mai jos: http://www.gibson.com/products/epiphone/archive/bass/3.html
  11. Tocmai deaia am intrebat si eu ce drac e aia ma si miram sa fie combo de bas dupa cum arata.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.