• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

StratMan

V.I.P.
 • Content count

  4,957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  672
 • Feedback

  100%

StratMan last won the day on May 27

StratMan had the most liked content!

Community Reputation

13,016 Excellent

About StratMan

 • Rank
  Guitaristician

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti (SHI MIE!)
 • Interests
  Fender Stratocaster, Marshall, muzica, literatura, film, umor, filosofie, cultura, gastronomie, ceasuri, binocluri...

Other Information

 • Scule
  a couple of american vintage fender stratocasters, an electro acoustic ibanez, a marshall combo amp, a vox wah...two hands...

Recent Profile Visitors

39,302 profile views
 1. Un politist isi intreaba subalternul:- Cat este ora?- 10 si 10.- Nu mai face misto de mine ca ma enervezi si te trosnesc. Spune 20!
 2. Culmea bogatiei:Sa ai ochelari cu lentile de termopan!
 3. Culmea saraciei - atunci cand prin gaura din pantof se vede gaura din ciorap!
 4. Bula statea linistit in fotoliul din sufragerie. Tatal, iesind din baie, isi agata prosopul in clanta usii si Bula ii observa goliciunea.Bula:- Tata, cu m-am nascut eu?Tatal:- Pai,....stii....eu si cu mata te-am facut...Bula:- Pai,... si cum m-ai facut?Tatal:- Pai, te-am facut... in dormitor... eu si ma-ta eram acolo si...Bula:- Si cu ce m-ai facut?Tatal:- Pai,... cuuuu...Bula:- Cu zbarcitura aia? Hai ma!!!
 5. Într-un oraşel de provincie, o bunicuţă de treabă, vine la proces ca martor. Sprijinită în baston, se asează emoţionată pe scaun, caută în geantă, îşi scoate o batistă pe care o plimbă dintr-o mână în alta.Procurorul de caz, ca să n-o intimideze, o ia cu blândeţe:– D-na Ionescu! Mă cunoaşteţi? Vă mai aduceţi aminte de mine? Am locuit pe aceeaşi stradă.Bunicuţa se uită cu atenţie la el şi zice:– Da, da! Cum să nu… Te ştiu, sigur că te ştiu, de mic erai un neispravit şi un mincinos. Îţi baţi nevasta, … urât din partea ta!… Ai copii mari şi nu te laşi de prostii!În sală rumoare, chicoteli, lumea îşi dă coate…Stupefiat, procurorul reuşeste totuşi să îngăime ceva:– Dar pe avocatul apărării îl cunoaşteţi?– Daaa, îl ştiu şi pe el! Toată viaţa a fost o lepră, joacă cărţi, vorbeşte pe la spate, da, da!!! Tot oraşul îl ştie că are amante! Una din ele e nevastă-ta!! Nu ştiu cum a ajuns avocat!!!În sala de judecată, o tăcere penibilă, nici o mişcare, nimeni nu tuseste, toţi aşteaptă urmarea.Judecatorul, palid, transpirat, îi cheamă pe cei doi la bară şi le spune:– Dacă îndrăzniţi s-o întrebaţi pe baba de mine…, v-am spart!
 6. - Vai, draga, în realitate, casatoria nu este asa cum ma asteptam; sunt chiar deziluzionata!- Oh… de ce spui asta?- Imagineaza-ti ca din noaptea aceea, cu o saptamâna înainte de casatorie, Petrica n-a mai dat nici un semn ca ar vrea sa mai facem dragoste.- Oribil… Dupa parerea mea, ar trebui sa divortezi!- Pai, de ce?… Petrica nu e sotul meu!
 7. La un spital de psihiatrie, telefonul sună în timpul nopţii. O voce de bărbat întrebă:- Spuneţi-mi, vă rog, n-a scăpat ieri un nebun din ospiciu?- Nu. Dar de ce întrebaţi?- Cineva a fugit astă noapte cu nevastă-mea.
 8. Restaurant 5 stele, un ţipăt de la masa nr. 7, vine ospătarul repede.. o babă îi arată o muscă în supă ...- Nu face nimic..., ospătarul cu mănuşi şi o eleganţă de 5 stele îi scoate musca din farfurie cu o linguriţă de aur.Baba extaziată: - Vai, ce igenic, minunat..!!- Doamnă, asta nu e nimic, să vă explic: vedeţi dumneavoastră şiretul acesta de la şliţ ..?, noi ca să nu punem mâna pe sculă când facem pipi, tragem de şiret, scula iese şi facem pipi..- Minunat.., dar cu ce o băgaţi înapoi ?- Păi.., cu linguriţa !!!
 9. Intr-un compartiment de tren era un barbat si o femeie. La un moment dat, barbatul izbucneste in ras. Femeia il intreaba daca rade de ea. Barbatul ii raspunde ca nu. Dupa un timp, barbatul iarasi rade. Femeia il intreaba iarasi daca rade de ea. Barbatul iarasi ii raspunde ca nu. A treia oara, barbatul rade mai tare ca niciodata. Femeia il intreaba iarasi: - Domnule radeti de mine? La care, barbatul ii raspunde: - Nu, doamna, imi spuneam bancuri in gand si acum mi-am spus unul pe care nu-l stiam.
 10. Cutia de pizza e PATRATA!Pizza e ROTUNDA!Felia e TRIUNGHIULARA!Nimic nu are SENS in lumea asta...
 11. Un moldovean se duce la casa de bilete la Sighet si intreaba: - Cat ii un bilet pana la Viseu?- Saizeci de lei la personal, saptezeci si cinci la rapid, i se raspunde.- Mai ghini ma chis pi piron!
 12. Doi ani de zile ma intalneam cu ea si totul era ok. Dupa doi ani de zile, a inceput sa ma bata la cap cu tot felul de intrebari: "Hai zi-mi cum te cheama?"
 13. – Mami, acum ca tocmai am implinit 17 ani, ma lasi sa ma fardez? – Nu! – Dar pot sa port fusta mini? – Nu! – Macar pot sa am un iubit? – Florin, ti-am spus ca nu!
 14. Aterizarea omului pe Luna a fost probabil o facatura.Fara petrol si copii nevinovati pentru a-i ucide, de ce si-ar dori americanii sa ajunga acolo?
 15. I: Care este deosebirea între bărbat şi femeie? R: Bărbatul aude cu o ureche iar pe cealaltă iese totul; femeia aude cu ambele urechi şi totul iese pe gură.