www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Serban Andrei

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2496 profile views

Serban Andrei's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Buna seara, Cat m-ar costa un setup, un nut de os si schimbare a switchului pentru un epiphone les paul? Multumesc!
  2. Chiar ma gandeam ce s-a intamplat. Bine ca s-a rezolvat.
  3. Mersi! Audacity e exact ce cautam. Foarte usor de utilizat si mai are si butoanele cat roata de caruta de nu mai trebuie sa stau juma de ora sa le caut.
  4. Cred ca am avut si Cool edit pro la un moment dat daca nu ma insel si mi s-a parut foarte complicat. Tin minte ca nu reuseam decat ori sa inregistrez peste backing track si sa il inlocuiesc cu inregistrarea noua sau daca incercam sa inregistrez pe un wav nou nu reuseam sa dau play la backing track si sa inregistrez in acelasi timp (ori dadeam play la backing track si il ascultam da nu puteam sa inregistrez ori dadeam record si inregistram cu backing trackul oprit) Daca ai putea sa ma intrumi spre un tutorial de genul Cool Edit for dummyes poate i-as mai da o sansa
  5. Ca premiza, am o chitare electrica, un procesor de efecte Digitech RP-150 si un Notebook cu USB. Am observat ca cel mai clar inregistrez chitara prin USB direct prin procesor. Pana acum am folosit goldwave pentru inregistrari dar nu am facut inregistrari serioase asa ca m-ar interesa un program usor de utilizat cu care sa inregistrez peste un backing track (gen melodiile de la duelul chitaristilor). Ideal ar fi un program de genul: deschid backing trackul, dau click pe record cant peste, dau stop si save as mp3. Apreciez ajutorul anticipat.
  6. Din pacate imi depaseste bugetul cu vre-o suta de euro dar il am in vedere.
  7. Imi sugereaza si mie cineva un amp de apartament mai potrivit pentru rock clasic? Momentan am un Fender FM15R si nu pot sa spun ca e rau dar nu e ce caut. Si ma gandesc sa incerc sa il schimb cu un Blackheart Little Giant sau cu un Marshall MG30FX. Pareri? Sau alte sugestii? Ms de ajutor anticipat!
  8. In functie de calitate: 1. PRS 2. Gibson 3. Fender 4. Ibanez 5. Schecter In functie de pret/calitate 1. Schecter 2. Epiphone 3. Fender 4. Ibanez 5. Squier Parerea mea
  9. nociv - O trupa romaneasca super ok de numetal pe care i-am ascultat prima data la Stuf Stock 4. Pacat ca n-am mai auzit nimic despre ei de atunci. Crossfade - Am dat de ei din greseala si mi-au placut la nebunie. Foarte tari baietii. Pacat ca nici de ei n-am mai auzit nimic de 2-3 ani.
  10. Multumesc de raspunsuri. Nu stiam ca se poate plati si cu card in lei. Credeam ca trebuie sa imi fac un card Visa sau Master Card in valuta. Asta e valabil si pentru tranzactiile in dolari de pe ebay?
  11. Salut, Vreau sa iau o chitara de pe thomann si nu am nici un card in Euro asa ca am zis sa cer niste pareri. Ce card imi recomandati pentru asa ceva si de la ce banca? Daca ati stiti si ce taxe sau comisioane se aplica ar fi excelent. Multumesc!
  12. Observatia asta am facut-o si eu. Calitatea LP-ului este net superioara SG-ului de la lemn pana la doze si cheite. Ce m-ar interesa e parerea celor care si-au modificat chitarile (doze,cheite,etc.) si sa aflu daca pot elimina diferenta de calitate cu 100~150 euro investiti in plus. De cantat nu am cantat decap pe LP si mi-a placut. Sunetul sgului il stiu doar din inregistrari care variaza dramatic in de la una la alta. Voi merge prin magazinele de specialitate la primul drum prin bucuresti sa testez si un sg sa imi fac o idee mai clara.
  13. De ceva timp am ganduri serioase sa cumpar un Epiphone Les Paul Standard dar intr-o zi ma uitam intr-o doara pe thomann si am gasit chitara asta. Spre deosebire de LP care e din clasa medie asta este din clasa de jos. E un SG G-310 de 150euro vopsit frumos (foarte frumos) dar pretul isi spune cuvantul. Am ascultat cateva intregistrari facute cu ea si suna foarte murdar si infundat ceea ce nu pot sa spun ca m-a impresionat. Si din ce reviewuri am citit nici nu sta acordata prea bine si nici la partea electrica nu straluceste. Acum nu prea stiu ce sa fac. M-ar tenta sa iau SG-ul si sa mai investesc niste bani in el daca as sti ca la sfarsit m-as alege cu o chitara care si arata si suna deosebit. Dar din moment ce nu m-am prea ocupat cu modificatul chitarelor am zis sa mai cer niste pareri. Stiu ca lemnul din care e facut corpul are un grad de importanta in calitatea sunetului obtinut dar daca as pune un set de doze bune pot compensa calitatea mai slaba a lemnului? Si ce doze mi-ati recomanda pentru acest model? Deasemenea, m-ar interesa niste sugestii pentru problema cu acordajul. Se merita o investitie intr-un set bun de cheite eventual cu locking mechanism (grover de ex?)? Si in ce masura influenteaza nutul sunetul si performantele chitarii? Din ce spun cei de la Graph Tech pe siteul lor tinzi sa crezi ca nutul si bridgeul sunt sufletul chitarii. In ce masura e adevarat asta? Legat de partea electrica, sincer sa fiu nu prea stiu mai nimic. E posibil ca dozele sa nu scoata potentialul adevarat din cauza firelor si potentiometrelor de calitate mai redusa? REZUMAT: Merita sa investesc in SG sau sa raman la LP. Daca da in ce sa investesc?
  14. Uite ca mai exista si altfel de noroc in tara asta decat la moale si caldut care miroase urat cand calci in el. Felcitari firebird! sa o stapanesti sanatos!
  15. Doamne ce de vorbarie ca sa nimic! Mai arunc si eu cu privirea din cand in cand ca vad ca se tot aduna pagini dupa pagini. Credeam si eu ca omul ca se intampla ceva important de e atata agitatie dar vad ca m-am inselat. Unu isi rade barba, altii fac adunari cu 1 si altii se iau la intrecere sa vada cine posteaza ultimul numerele de la loto (Lotto 6/49: 18 25 35 43 46 47 bonus 4 Ontario 49: 1 3 4 8 23 31 bonus 16, am castigat?! ) ). Bineinteles ca imi dau seama ca si comentariul meu e la fel de inutil si imbecil ca si celelalte 100 precedente dar am zis sa fiu si eu in pas cu lumea, sa incerc sa ma integrez. Acum serios, anuntati si voi un castigator sa avem si noi pe cine sa felicitam/injuram ca a trecut si 15, s-au ales si numerele la loto (app, a castigat cineva acolo sau se afla tot la anu?), mai e putin si se alege si presedintele tarii si castigatorul chitarii tot nu s-a aflat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.