www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

elbus

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

elbus last won the day on January 5

elbus had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

1 Follower

About elbus

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad, Romania

Other Information

 • Band
  Da
 • Gear
  Ferrington electro-acoustic,Yamaha SLG – 130 NW, Ibanez Artcore hollow body,Escape Traveler Guitar EG-1, Headway ShireKing.

Recent Profile Visitors

2,504 profile views
 1. elbus

  cumpăr Martin Om-15

  Cumpăr Martin Om-15 Nu mă interesează dacă e vechi, arată ca naiba, dar să sune perfect! Poate vreți ceva la schimb, dacă nu aveți nr. meu și discutăm în privat! Nu-mi dau seama de ce e și al doilea clip...setările de aici sînt un pic aiurea!Nu știu cum să-l șterg!!!!!!!!!!!!! E vorba de primul clip cu Sam Amidon și Bill Frisell! Martinul din Video ăla!
 2. Vînd Godin Radiator Black Mirror '90, cu tastatura de maple. E modelul mai scump decît cel cu rosewood. Are mușcătura unui Fender Telecaster, super comod, acțiune joasă și restul vedeți pe youtube sau google.Aveți toate detaliile în poze.Îmi pare rău că-l dau, dar am prea multe deja. Chitara e setată ca, ready to play! Preț fix, că e super rar.Vedeți alea mai ieftine cît costă pe Reverb, Ebay...etc
 3. elbus

  vând vand pedal board

  Mai lași din preț la polytune?E polytune 3, că nu se vede în poză.
 4. Poze cu ea, sau ai dat-o?
 5. Up! 1200 leiuți....
 6. Godin A6 Ultra Natural. Îl schimb cu o chitară electroacustică de aceiași valoare.E în stare perfectă cu husa originală.Prefer schimbul în zonă ( Arad-Timișoara) ca să probez chitara, în cazul în care e vorba de o necunoscută :-)
 7. elbus

  cumpăr Mini humbucker neck

  Aveți careva de vînzare o doză mini humbucker de neck, caldă și bună? pentru Yamaha mea veche FG 110 E Merge și doza veche , dar are numai 2 și ceva k...e slabă ptr ce vreau eu dacă nu găsesc doză la ea, o dau cu 1000 lei și faceți ce vreți cu ea.e perfectă ca tot.La rece sună de mori...grif drept, cheițe schimbate....ex proprietar a ținut-o în pod 15 ani...are ceva lovituri în spate la grif...damn.made in taiwan 1974
 8. Up! 250 lei și vă las în pace!
 9. elbus

  vând Fishman Tone AFX DEQ

  Up! 1000 lei!
 10. https://www.thomann.de/ro/fishman_tone_afx_deq.htm?ref=search_prv_7 Îl am din februarie, folosit de 3 ori, maxim 5 minute în casă.Îl vînd că am mai făcut ceva bani și iau altceva mult mai scump și ce-mi doresc demult. Încă îmi caut tonul (de 30 de ani), așa că nu fiți măgăruși...negociabil, dar cu bun simț! Nu am făcut mai multe poze, că e nou.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.