www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

elbus

Newcomers
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  67%

elbus last won the day on December 10 2020

elbus had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

1 Follower

About elbus

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad, Romania

Other Information

 • Band
  Nu
 • Gear
  Taylor mini Koa, EKO C11 (SG), Migma Violin Guitar, Danelectro Leghorne Barritone, Ibanez RG350EX, Ibanez Ag75, etc...

Recent Profile Visitors

3556 profile views
 1. Și dacă vă luați duă haterul ăsta care a scris despre mine și a mințit ...nu știe 2/2 User f neserios si nesimtit!!! A propus un schimb cu produsul meu de la vanzare, m-a rugat sa am incredere in el, apoi el nu a mai trimis produsul lui, returnand ulterior produsul meu descompletat. Cand l-am rugat sa imi trimita accesoriul mi-a raspuns cu nesimtire...nici in zi de azi nu l-am recuperat. Tot eu i-am provocat deranj cerandu-mi accesoriul inapoi...in prezent nici nu mai raspunde la apeluri. Un nesimtit cum nu mi-a fost dat sa intalnesc pe rgc!!! Textul unui om care nu știe să cînte 2/2.... Să-l pupați în kur! ! Ies de pe RGC! O firmă serioasă, mi-a propus să fac pedaliere boutique! N-ați vrut la juma de preț...luați de acolo de 5 ori mai scumpe!
 2. Fraților, românul e ROMÂN! Am propus să vă fac pedaliere la jumate din prețul made in CHINA (și scumpe), la juma de preț! Mi-am făcut mie unul, care e brici.Am fost sunat de N, oamenii, care vor și mai ieftin! Nu știu autocadul...eu le proiectez cum ar vrea ei....Eu lucrez cu 3 oameni, pe care-i doare în penis de pedaliere..ei fac mobilă metalică pe sute de mii de euro...lucrez cu 3 pe care trebuie să-i fecundez la cap non-stop , pierd timp, etc..mă las de treabă! Am să mă bucur de al meu și vă mai bag o tură de poze cu el!Nu mă așteptam de la colegi chitariști, să mă termine nervos... DSC_8522.NEF DSC_8523.NEF DSC_8524.NEF DSC_8525.NEF DSC_8526.NEF DSC_8527.NEF DSC_8530.NEF DSC_8531.NEF DSC_8532.NEF
 3. Faza finală, pe țară la pedalierul meu! Hahaha! L-am terminat, cu lateralele din lemn.Am muncit la ele ceva, dar lemn cu metal arată super-extra!Aveam ceva lemn de stejar, dar am optat pentru tei, că e mai ușor.Am folosit baiț ca sîngele, de la bunicul meu din anii 30 și m-am grăbit să fac pozele.Ioai ce-mi place, cum a ieșit!Mai urmează să-i pun piciorușele ( șurub cu talpă de cauciuc, să stea bine pă Terra).Poze făcute rapid! Acum i-am montat lemnuțele laterale. Dacă vă place, mă căutați și vă fac pedaliere de vis, la preț de nu mă uitați! Mulțam, pentru support !!!
 4. Mulțumesc! Ăsta l-am făcut pentru mine. Boc, citește mai atent ce am scris în anunț. Fac și la comandă, în funcție de dorințele clienților.Câte pedale vreți pe pedalier...ce formă să aibă.Vă alegeți un model și discutăm.Cel mai simplu e la telefon.pe site, găsiți numărul meu de telefon. Mulțumesc.
 5. Pedalierul făcut de mine, vopsit electrostatic. Acum câteva zile, am postat un pedalier făcut de mine, în faza brută ( din dur - aluminiu).Ieri a venit de la vopsit ( electrostatic) și eu zic că a ieșit perfect.La al meu o să-i pun niște laterale din lemn, dar se pot face doar din dur -aluminiu.Al meu are 4 mm grosime ( puteam să-l fac lejer din 3mm - că rezista), și 32 x 56 cm ( l x L). Are 2.5 Kg și velcro stă bine prins de el.Costurile mi-au ieșit la aprox. jumate din prețurile de pe piață, dar cred că e mult mai robust și material mult mai bun, decît cele produse în China de firme serioase.Dacă vă place și doriți să comandați, vă stau la dispoziție, în privat.Mulțumesc. P.S. Fotografiile au fost făcute în grabă!
 6. Vând combo Piggy 2 PS-200R, Made in Japan, anii '60 Cutia e cam obosită, că a fost folosit la greu.Căpăcelul de la led a căzut, dar se poate pune ceva similar.Sună demețial pe ambele canale și reverbul e pe arc. dacă-l dorește cine și vrea niște video cu soundul lui, pot să fac. Fiind foarte rar și cu un sunet specific, prețul e fix. Vintage 25 Watts solid state Guitar Amplifier Piggy 2 model PS200R Made In Japan late 60’s by Tsushinkogyo Co.LTD and released under brand name Prince.It has a built in tuning tone.All parts are original.This amp Have great Blues and Jazz sound.Comes with original Schematic Diagram and the Parts List. https://reverb.com/item/17577321-prince-piggy-2-80-s-rare-solid-state-combo Trimit prin curier, cu costul plătit de cumpărător ( Taxele de ramburs mi le virați în cont) La virament bancar ( suma totală), transport gratuit.
 7. Salut frați și surori! M-am săturat de prețurile super high la pedalierele din metal și m-am apucat cu un amic care are firmă dă fierătanii și fratele lui, care taie cu laser pă ele, să-mi fac un pedalier, pentru pedăluțele mele ( găurile le-am conceput special pentru ce am eu, vreo 10 pedale)...l-am făcut din dur aluminiu de 4 mm, foarte gros pentru dimensiunile lui de 32 x 56 cm! Puteam să-l fac de 3 mm sau 2 mm și o ranforsare pe mijloc...fiind primul pedalier, care-l țin pentru mine, merge! Vă trimit poze cu varianta brută după benduială....după, vă trimit poze și cu ea vopsită în cîmp electrostatic și după, cu lateralele din lemn, cu un sistem de prindere (mînere). Dacă o să vă placă rezultatul final, mă contactați și ieșim la juma' de preț, față de alea de firmă-made in CHINA. Zic la jumate, că dacă se fac unicat, e preț de unicat...dacă ar fi de serie, ar fi mai ieftin! But, brothers and sisters și la juma de preț, e deja mai bine! Am pus ceva pedale aleatoriu, în poze. PS ... Se pot face cum vreți voi, după proiectul vostru....
 8. Boss DD-3, ca nou. 350 lei fix + transport
 9. Salut. La poytune 2, mai lași din preț? Mulțumesc, Cristian
 10. Vox made in Japan un pic mai vechi, dar funcționează perfect . Nu am alimentator la el, dar merge cu 4 baterii AA.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.