• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

KingLeonidas

Active Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About KingLeonidas

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. din pacate(pt cazul de fata) sunt din Timisoara.
 2. nu mersi, up!
 3. up
 4. 100 de euro
 5. up
 6. buna, imi poate spune si mie cineva ce inseamna serialul asta de pe telecasterul meu mexican? MZ7 305093 Stiu ca MZ7 inseamna ca e produs in mexic in anii 2007-2008, dar despre urmatoarele cifre nu am gasit nimic, ma ajuta cineva?
 7. up
 8. Ca sa nu avem prea multe intrebari de genu "mailu meu l-ai primit?", "eu sunt inscris in concurs?" etc, cred ca cel mai bine ar fi sa se publice o lista cu toti cei inscrisi, aici pe topic. asta in caz ca dl Florin Barbu isi doreste sa isi sacrifice din timp pt treaba asta. numai bine!
 9. mi-am luat si eu un telecaster standard mexico pozele sunt sub orice critica, din pacate
 10. mi-am luat o electrica, pe langa acustica care am calculat-o deja 1310/456
 11. nu e electroacustica.. sorry
 12. up
 13. up
 14. imi pare rau, vreau sa-mi iau electrica, am nevoie doar de bani...