www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jokers Wild

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Jokers Wild

  1. Bună, ofer spre vânzare un multi effect Boss GT100 in stare foarte bune și urme minime de folosire. detalii tehnice despre produs în linkul atașat. Sunt al doilea proprietar iar produsul vine cu alimentator și husă Thomann. Pentru întrebări sau negociere vă stau la dispoziție via pm. prefer predare în Timișoara însă trimit prin courier cu plata în avans. Mulțumesc D.
  2. Go for it! nu va fi primul (probabil) și nici ultimul manual de chitara pe care pui mâna. Digitația este un aspect important pentru un chitarist. Însă cel mai important este exercițiul zilnic. postarea e din Februarie, ai cumpărat manualul ? Spor D.
  3. Salut, mersi. Ma documentez puțin și revin dacă e sa fie. Mai aștept și alte opțiuni. mersi D.
  4. Salutare, caut un uni vibe / deja vibe. mxr sau ehx sau Dunlop (in categoria respectiva) contact, pm Mersi, D.
  5. Salutare, Am vândut in 2019 un efect Chorus/Vibrato Julia de la Walrus Audio. Din pacate nu mai imi amintesc cui. Dacă are cineva Julia V1 - cea din postare sau din link, sunt interesat sa o achiziționez. Suma oferită e ușor negociabila. Multumesc D.
  6. Salut, caut un wampler tremolo standard. 300-350 RON Mersi D.
  7. Buna, caut un set de string gauge. Fie cele in T fie alt model. multumesc D.
  8. Salutare tuturor, Din păcate am ratat amplificatorul din acest anunț însă gândul tot la acest model amp este. Ca și pret de referință am trecut suma din acest anunț. Ca și schimb pot oferi un blues junior și diferența Cash sau doar Cash. contact pm. multumesc, D.
  9. Dap ... suna bine bestia asta " mica " !
  10. Salutare tuturor, caut o pedala ARP-87 Multi-Function Delay. detalii pm va rog. multumesc, D.
  11. Jokers Wild

    Intrebare

    Salut, Poate te ajuta ceva info din acest subiect de pe forum: Apropo; profesorul tau de canto ce spune? Spor, D.
  12. Salutare, Are cineva in TImisoara un BOSS GT 100 de care se poate lipsi un Weekend ? Dau o bere sau las copie după buletin sau mergem pe încredere. as vrea sa îl încerc. Sper sa nu par deplasat cu întrebarea mea :). multumesc Dan
  13. Salut, Trimite eventual poza sa vedem despre ce este vorba. Ms. D.
  14. Salut, Din pacate nu mai fac parte din proiect super fain, insa colegii @adotim sau @GABI_TM te pot ajuta cu un raspuns. Multa bafta si spor la cantat !!! D.
  15. Salutare, Mi-am modificat puțin setup îl și am decis sa schimb pedalboardul actual pe unul mai mic. pedaltrain Jr sc sau pedalbay 40 sau rocktron, etc. Detalii pm. Mersi D.
  16. Multumesc frumos. Am sa țin cont de propunere. Are cineva la sala un VOX AC15 dar evident și Night Train este foarte tentant. Păstrăm legătura. Mersi mult Vlad. Ne auzim sa vedem cand pot sa vin dupa amp. Thanks Bro!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.