www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Seriosul

Active Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Seriosul

  1. " Daca esti curios sa te dezvolti ca muzician .."  - probabil, care va-sa-zica ,  daca esti curios si doresti sa te...sau doritor sa te...:)

    " Ritmuri noi, armonii complexe "mersuri de bass" si stiluri de improvizatie-solistica pe care nu le regasesti in stilurile muzicale vest-europene " - din fericire da, nu la nivel institutional educational

    " Acceseaza acum lumea muzicala Orientala si lautareasca impreuna cu muzicieni experti din aceasta sfera ! " - proximitatea corect estimata nu sfera, ci emisfera :)

  2. Pret: 1300 RON
    Localitate: Sibiu
    Contact: 0740324277
    Link producator: http://www.bestguitareffects.com/free-the-tone-matt-schofield-ms-sov-special-review-best-blues-overdrive/
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Accept schimburi

    Vand o pedala OD,  Free The Tone Matt Schofield SOV Special. Modelul este o editie limitata ( februarie - decembrie 2013).

    Pedala este extrem de transparenta si ofera confort interpretativ prin dinamica + headroom. Sunt primul posesor. Pedala este perfect functionala. 

    Am folosit-o si cu Fender Pro Reverb si cu JCM 800; perfect "acceptata" cu diferentele aferente.

    Zgarietura, vizibila in foto, provine din plasamentul ei ( neinspirat) pe marginea din aluminiu a pedalbourd-ului. Modelul se vinde intre 400 - 800 dolari,  eu  vand  pedala cu 1300 ron.

    Accept schimb doar cu o pedala Electro-Harmonix Holy Grail Nano Reverb si diferenta in bani.

    Contact PM sau mobil. 

    Exemplificari  sunt numeroase pe  YT; elocvente le consider cele apartinand lui Matt Schofield.

    https://youtu.be/yGR2eNIBcdE

     

     

    IMG_5953g.jpg

    IMG_5955g.jpg

    IMG_5957g.jpg

    IMG_5959g.jpg

    IMG_5960g.jpg

    IMG_5961g.jpg

  3. - off-ulet topic:

    Nu doresc si nu intentionez sa intru in polemica. Interventia mea afost de natura informationala, implicit de sprijin ptr. un tanar, necunoscut,, DAR coleg de breasla (informatia obtinuta,  printr-un simplu search...  venea in intampinarea unui potential comparator, in urma sesizarii unei inadvertente din anunt).

    O intrebare retorica se impune (sau logica elementara?!): de ce , daca "scorul asta" e asa mic(cu toata incarcatura informationala, de altfel adecvata a anuntului), trebuie... poluat un  anunt?

    -on topic: Chitara e  un exemplar entry level, al carei pret fixat e ok(mai ales ca e si negociabil), ''deficienta'' tehnica e remediabila. Estetic (chestiune de gust) nu e atat de important, atata timp cat instrumentul e folosit ptr studiu si aprofundare: dar e . Gat confortabil. Eko ,  produs si de Korea (by  Eko)...Unde a fost produsa?...Mister...Cert e ca nu-n China :)

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.