www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/11/22 in all areas

  1. Totul e in regula, in afara de faptul ca poti sa platesti dublu sau mai mult pe reverb, pentru ca unii au preturile foarte mari. Sunt si altii pe reverb cu preturi mai rezonabile, poate doar un pic mai mari decat preturile normale de pe piata.
    1 point
  2. Da... Cunosc piesa. Urmatoarea piesa pe care o sa o lasam sa numeste ,,Ingropat de viu". Acolo o sa folosim ,,popi" si alte glume proaste. Atunci comparatia cu Truda o sa fie ok pt.mine. Nu la piesa asta.
    1 point
  3. Salutare. Citește acolo politicile sitului și pe cele ale vânzătorului. În principiu ești protejat și tranzacțiile sunt sigure dar poți să mai iei semi țeapă dacă produsul are vicii ascunse sau de care poate nici vânzătorul nu e conștient. Dai mesaje, ceri informații de la el, demo, ai grijă să fie transportul asigurat, grijă mare la ce ratinguri, câte și pe ce obiecte are vânzătorul etc. Îs și multe magazine care în general oferă și retur (pe banii tăi de regulă) dacă nu îți place. Depinde. Nu ai vamă/taxe dacă e Olanda. Doar depinde prin ce plătești că poți ieși mai prost dacă îți convertește PayPal de pe card de lei în euro. Ai putea pune un card revolut sub paypal ca să ai rate bune dacă nu ai card de euro.
    1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.