www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/29/21 in all areas

  1. 4 points
    Nice try FBI
  2. 1 point
    goes without saying, classic delay for classic sounds:
  3. 1 point
    Sterling by Music Man - Cutlass - SUB Series Este versiunea de Strat a subdiviziei asiatice a firmei Music Man, Sterling. Dozele au fost schimbate. Am inlocuit dozele originale cu magneti ceramici si am pus doze AlNiCo Duncan Design in pozitiile "neck" si "middle" iar in pozitia "bridge" am pus un humbucker Seymour Duncan Psyclone Filtertron. ( https://www.seymourduncan.com/single-product/wiring-diagramdimension-specs-direct-mountdimension-specs-pickup-mounting-ring-psyclone ) Totul functioneaza si nu are defecte. O vand pentru ca nu e chitara mea principala si cum nu mai exista concerte si evenimente cu public (stiti situatia) nu mai am nevoie de rig principal, rig secundar, rig backup, etc... E un model de chitara potrivit pentru incepatori si hobby-isti. Este cel mai ieftin model al firmei Music Man, fabricat si asamblat in Indonezia.
  4. 1 point
    Amp-ul este achizitionat de mine de la Senia Music Bucuresti in noiembrie 2018 (detin bonul fiscal atasat la garantie). L-am folosit aproximativ un an, apoi am inceput sa folosesc pluginuri. Din ce stiu cei de la Yamaha nu mai fabrica acest amp in prezent. Aici puteti vedea amp-ul in actiune: https://www.youtube.com/watch?v=zV6Bfb_ZtNM&ab_channel=AndertonsMusicCo Pretul este usor negociabil. Nu accept schimburi. Trimit oriunde in tara, costurile de transport fiind acoperite de catre cumparator.
  5. 1 point
    gibson eb14 v de vanzare 2014, made in usa, 120th anniversary logo at fret 12, bridge babicz, grover tuners wood: ash body/maple neck/rosewood fretboard controls: volume(split coil push-pull)/volume(split coil push-pull)/tone nou, fara defecte, cutia inclusa, corzile originale cleartone, nu ma intereseaza schimburi, nu trimit prin curier, vanzarea numai la fata locului cu proba si plata pe loc locatia: bucuresti, cartier floreasca, strada ceaikovski contact: petre.sandulescu.iii@gmail.com / 0737665025 (telefonul este mai mereu oprit, sms preferabil)
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.