www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/14/20 in all areas

 1. 1 point
  Salut! Procesorul a fost cumparat in 2019, se comporta si arata ca nou. A fost scos la cateva cantari, in rest tinut in casa. Transportul este platit de cumparator. Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa imi trimiteti mesaj aici, sau pe email.
 2. 1 point
  Head mic cu multe posibilități între clean și crunch, power section 6v6, o platformă excelentă pentru pedale mulțumită opțiunilor de sculptare a tonului. Evident, merge frumos pe cab-ul asortat. Dacă ar trebui să-i pun o etichetă, aș zice că pivotează prin 70s ca sunet și vibe; îl poți înclina ușor spre Fender, Vox sau Plexi folosind ce are la bord, se adaptează ușor la orice chitară, fie ea mai întunecată, înțepată sau pusă pe medii. Merge de la clean frumos și coerent până spre Blue Oyster Cult și alte asemenea, de capul lui și scoate și alt-rock-ul 90s foarte bine. Stare impecabilă, uzură minimală, se poate trimite lejer și fără emoții oriunde mulțumită cutiilor individuale. Reviewz: https://www.soundonsound.com/reviews/egnater-tweaker https://www.musicradar.com/reviews/guitars/egnater-tweaker-head-286116 https://www.premierguitar.com/articles/Egnater_Tweaker_Amp_Review?page=2 https://www.guitarfella.com/egnater-tweaker-review/ Referințe preț și specificații: Head - https://www.thomann.de/ro/egnater_tweaker_head.htm Cab - https://www.thomann.de/ro/egnater_tweaker112x.htm Case-uri pentru fiecare făcute aici: https://www.extreme-case.ro Proveniență: Nu schimb, nu negociez, vă plătiți transportul, detalii suplimentare prin PM, sănătate!
 3. 1 point
  49 Minutes of Revitalizing Technical Exercises
 4. 1 point
  Salut, vand patch cables George L's. Calitate premium, solderless cu mufe George L's. Culoare: neagra. -7 Bucati cu mufe in L (cu jacheta de protectie) cu lungimile urmatoare: 23, 20, 30, 26, 15, 15, 17 cm. -1 bucata cu mufe drepte (cu jacheta de protectie) de 30 cm lungime. 35 de lei bucata, insa prefer sa le dau la pachet pentru 250 de lei.
 5. 1 point
  Salut, vand Okko Diablo overdrive, stare excelenta.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.