www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/28/20 in all areas

 1. 1 point
  Vând pachet Fender Squire Affinity + amplificator lampi (copia VOX AC4) + cabinet 1x12 Harley Benton cu difuzor Celestion Vintage 30. Au fost folosite de fata mea foarte puțin, și-a pierdut interesul și vreau sa le vând. Toate sunt in stare foarte buna, la chitara am și un pickguard in setup HSS. Pret pachet 1.700 lei, nu vând pe bucăți, preferabil in Brasov.
 2. 1 point
  Vand grif scalopat Fender Stratocaster, mexican, in perfecta stare, cu neckplate si rolele de presiune coarda, asa cum se vede in poze.
 3. 1 point
  Salut, Vand un archtop vechi, produs in fabrica Doina, Bucuresti, dupa inscriptiile din neck pocket si gat in 1952. Top-ul este molid solid iar lateralele si spatele cred ca sunt laminate din artar. Toate componentele sunt originale, nu prezinta defecte de structura. Eclisa spate este un pic dezlipita insa nu am intervenit asupra ei intrucat e inca foarte robusta zona. Chitara este bine construita, gatul este drept iar tinand cont de uzura nu a fost abuzata si a trecut cu brio proba timpului. Imbinarea dintre gat si corp este ajustabila, deci actiunea se poate seta dupa preferinta, nu este necesar neck-reset sau alte operatiuni costisitoare. Se poate proba in Bucuresti.
 4. 1 point
  Fender Champ 12 este un mic combo full lampa produs de Fender in perioada 1987-1992 si vandut ca entry level in gama ful tube. Are in jurul 12W si este destul de zgomotos. Are 2 canale, un clean tipic Fender Blackface (de inspiratie Princeton) si un drive specific perioadei Fender Rivera care are suficient gain pentru un lead bun, dar nu este ca structura de gain potrivit pentru metale de exemplu. In rest are difuzor de 12 si reverb clasic pe arc. Amplificatorul este excelent ca platforma pentru pedale si face fata la limita intr-o sala de repetitii langa un tobar cu mana usoara. Este Made in USA si are ceva urme de folosire. Cine vrea un amp mic, portabil si care suna excelent, dar nu tine foarte mult la cosmetica va fi foarte multumit. Un amp comparabil (Blues Junior) costa 3000 lei la Thomann, eu vreau pe al meu 1200 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi. Contact 0731 444 646
 5. 1 point
  Fender American Plus Stratocaster made in U.S.A. din 1997. Se vinde impreuna cu hardcase. Chitara este luata de la un user de pe forum: Serial Number: N7296690. Doze: Lace Sensor ( presupun ca Gold ) Pentru mai multe poze discutam pe whatsapp/email. Doar predare personala in Bucuresti.
 6. 1 point
  Cateva inregistrari si poze facute in casa. TONE 5 MIXER 5 DWELL 3.wav TONE 5 MIXER 5 DWELL 6.wav TONE 8 MIXER 6 DWELL 9 SAMPLE 1.wav TONE 8 MIXER 6 DWELL 9 SAMPLE 2.wav TONE 8 MIXER 7 DWELL 7.wav TONE 8 MIXER 7 DWELL 9.wav
 7. 1 point
  Combo digital VOX VT20+ 30w folosit doar în casă. Predare personală în Cluj sau transport oriunde în țară suportat de către client.
 8. 1 point
  Poate fi folosită în mai multe feluri: canal A / overdrive + canal B / distors sau canal B / killswitch dacă threshold e maxim, etc. Dezavantaje: IN e pe partea stângă - nu am înțeles de ce... Reparații: i-am înlocuit mufa de alimentare. Funcționeaza perfect, fără probleme - nu altereaza tonul și reduce zgomotul in mod natural. Vine cu ambalajul original - prețul nu este negociabil si nu include transport.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.