www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/26/20 in all areas

 1. Bogner Atma este dupa parerea multora cel mai bun si versatil lunchbox head (amplifcator portabil) facut pana acum. Amplificatorul este full lampa, are 3 canale, effect loop, 18W putere si atenuator incorporat, totul impachetat foarte elegant intr-o carcasa deosebita si cantareste doar 6.5 kg. Are suficient volum pentru a te auzi intr-o trupa de oameni normali, cu un cabinet 4x12 se poate folosi cu succes si intr-o trupa galagioasa. Cleanul este clar de inspiratie Fender, in functie de reglaje poate suna a Blackface sau a Tweed, canalele de Crunch si Lead sunt Marshall Hotrodded. Pentru canalele de gain exista un decade switch care schimba structura de gain si adapteaza eq-ul: in pozitia 60 ofera tonul si dinamica unui Plexi in genul 1968 (Hendrix style), 70 ofera tonul clasic de Marshall Super Lead din anii 70, iar in pozitia 80 este tonul oferit de prima serie de JCM800 (cea care era mai apropiata de Super Lead, nu cea care suna ca un JCM900 cu mai putin gain). Amplificatoul este extrem de versatil si ofera suficient gain pentru orice nevoie, totul cu o tona de armonice care te ajuta sa stai foarte bine in orice mix. In plus ofera iesire d lie out si un atenuator care reduce puterea de la 18W la 5 sau 1W. Este in stare perfecta de functionare si buna cosmetic, a fost amplificatorul meu de cantat acasa fara sa sperii vecinii. Functioneaza direct la 230v (fara transformator suplimentar). Se vinde fara cabinetul din poze, acela nu este de vanzare. Nou costa 9000 lei la Thomann, eu vreau pe al meu 1300 euro. Pretul este FIX (ultimul pret, dupa care intreaba unii) si NU accept nici un schimb, nu raspund la propuneri de schimb sau negociere, asa ca mai bine nu pierdeti inutil timpul. https://www.thomann.de/ro/bogner_atma_head.htm Contact 0731 444 646
  1 point
 2. Ibanez BTB675 Bartolini Mk2 5 string activ In stare buna, are urme de utilizare dar nimic de speriat. Instrumentul a primit un set de corzi noi D'Adarrio NYXL 45-130, de asemenea cheite noi Warwick si a trecut pe la luthier pentru reconditionare. setup, aranjare etc. Instrumentul dispune de doze Bartolini mk2 active si preamp cu reglaj pe 3 cai, volum si blend. Vine cu husa Fender din imagini. neck type 5pc BTB5 Maple/Bubinga neck-thru body Walnut/Light Ash wing body Medium frets bridge MR-2 bridge (19mm string spacing) Preamp EQB-IIIS 3-band eq with mid frequency switch Nu sunt interesat de schimburi. Fac loc pentru alte instrumente. Rog orice comunicatie sa fie prin mesaj privat.
  1 point
 3. Tele Brad Paisley Made in Japan (cel de astazi este made in Mexic si costa la thoman 1200e) Chitara am cumparat-o acum un an de la userul Fenderaru. Motivul vanzarii e ca am 3 chitari si nu cant la niciuna... Am luat cu copy-paste anuntul: Upgrade cordar babicz si doze custom shop twisted tele (numai upgradeurile sunt 300e lejer,am insa si cordarul original),include un soft case intarit ,chitara este in stare foarte buna ,la fel si tastele ,lemnele au o greutate decenta si sunt rezonante ; mai exista pe piata ebay niste fake-uri chinezesti dupa acest model ce nu au legatura cu aceasta , ATENTIE insa; ca sunet chitara asta-i in liga celor mari dar la un pret rezonabil iar ca look de scena nota 20+++ !!!
  1 point
 4. Pentru o secunda am crezut s-a terminat cautarea pentru vocalistul Tool, canti genial 46&2.
  1 point
 5. salutare, eu si cu trupa mea avem o sala destul de maricica aproape de unirii/ tineretului daca mai esti interesat
  1 point
 6. Nu mai caut trupa dar mai atasez chestii pe aici Man in the box refren.mp3
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.