www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/12/20 in all areas

 1. Negativ (bass + tobe) si tabulaturi (pdf pe 2 pagini) in descriere. Aici si fisierul GP5. Iris - Trenul fara nas.gp5
  1 point
 2. Chitara electrica cu 7 corzi construita manual, cu atentie mare asupra detaliilor. Canta perfect, are intonatie buna pe tot gatul, acordaj stabil. Specs: Set-neck construction 25.5"-27.5" multiscale Glowing fret markers on the fretboard Luminlays on side Zero fret 48 mm nut width 12" fretboard radius 19.5 mm thickness at the 1st fret 20,5 mm thickness at the 12th fret 1 mm action at the top strings and 1.3 mm at the bottom ones, for personal Woods: 1 piece walnut body 4A Poplar Burl top 5-piece quartersawn Wenge-Ash neck Padouk fretboard bound with maple stripes Hardware: Black Sperzel locking tuners Bone nut 24 Dunlop 6105 frets Seymour Duncan Blackouts 7 ARM Individual saddles Bridge/Neck individual volume 1 Tone 3-way toggle switch Oil&wax finish Demo de sunet:
  1 point
 3. Chitara este un Tele standard american la care s-a schimbat configuratia dozelor intr-un HSS. A suferit o serie de upgrades: Locking tuners Fender, Inlocuit Bridge cu unul de telecaster modern for humbucker. Humbucker split coil setup. Uzura tastelor este normala, iar ca si aspect vizual are doar cateva semne de uzura normala. Vine cu un hardcase de telecaster standard negru (nu cel din poza). Prefer predare personala in Timisoara
  1 point
 4. Bună, vând chitara electro-acustica Faith Venus FVHG Higloss, fata molid solid, spatele și lateralele palisandru indian solid, nut și sadle Tusq, cheițe Grover Rotomatic,lățime nut 43 mm, finisaj lucios top, spate și laterale, preamp Fishman INK3, hard case și umidificator incluse. Chitara este în stare nouă.
  1 point
 5. In locul sigurantelor sa inserezi cate un bec de 100W /220V pentru proba ..ca sa nu iasa fum ! Sa ai grije la protectia muncii la legarea becurilor sa fie totul izolat ca lumea !!! si totul cat mai bine -fixat ! Atat sasiul cat si cablurile sa fie fixate bine ca nu cumva din greseala sa tragi sa misti de tot ansambul si sa se elibereze vre-un fir ce sa atinga de componente din amlif sau de sasiu sau sa te atingi de firele sub tensiune !! Sa ai difuzor cuplat ..fara difuzor se poate distruge traful de iesire !! In caz de o defectiune majora se vor aprinde becurile si vor prelua tot consumul ...astfel scapa ampliful de la scos fum . Se poate incerca la volum mic cu becurile in loc de sigurante , becurile se vor " aprinde " in functie de pulsatia semnalului de ex muzica .. Apoi daca functioneaza si nu se aude " poc -poc " ,,ce ar fi de la traf de iesire strapuns se poate incerca cu sigurante .. cate o siguranta de 1A ar trebui sa fie OK . Iersirea : 0 - masa si comun iesire 0<->8.... pentru dif de 8 Ohmi...aceasta este iesire ptr dif/boxa. 0<-> 95......pentru "linie de radioficare de 100V " nu folosesti ptr boxa !
  1 point
 6. Adaug cateva recenzii pentru Electro Harmonix Stereo Electric Mistress: https://www.guitarfella.com/electro-harmonix-stereo-electric-mistress-review/ https://www.guitarfella.com/best-guitar-pedal/flanger/ https://www.premierguitar.com/articles/review-electro-harmonix-stereo-electric-mistress-holy-stain-1 Nu ezitati sa cautati altele.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.