www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26/06/19 in all areas

 1. 1 point
  Se vinde pedalierul de acasa, intrucat cel de la sala de repetitii imi este de-ajuns, acestea stau degeaba prin casa. Pedalele au fost folosite foarte putin si acasa, toate functioneaza perfect, arata bine sau foarte bine si au fost protejate de praf si alti factori neprielnici. BOSS FV-500H - 300 ron IBANEZ Tube Screamer TS808 Made in Japan - 550 ron MXR M102 dyna comp - 200 ron TC ELECTRONICS Flashback Delay & Looper - 400 ron Schimburile nu ma intereseaza. Trimit si prin curier, sau ofer predare personala in Bistrita.
 2. 1 point
 3. 1 point
  * Repaired a C.Giant classical guitar. The neck wasn't glued on anymore, I polished the fretwire and also adjusted the string height at a nut. * Orange AD140TC repair/retube/rebias
 4. 1 point
  E polytune 2, nu? Ca pe cel din link scrie ca are si bufferul BonaFide incorporat, vezi ca sunt diferite. Cel pe care l.ai linkuit e cel nou.
 5. 1 point
  Salutare! *PRETUL ESTE IN EURO-1250€ *ACCEPT SI LEI, LA CURS BNR. *SE VINDE CU TOT CU CASE IN BANII ASTIA. *NU VAND SEPARAT. Divortez de acest procesor, pt ca sta degeaba, nu mai produce nimic, s-a ingrasat si nu-l mai folosesc. Este inca in garantie pana in noiembrie 2020. Case-ul a fost facut pe comanda, cu roti si troller, configurat pt procesor si pedala WAH Dunlop, (va sfatuiesc sa-l folositi la fel). Motivul vanzarii; -Am un setup mai mic, care-mi satisface toate "poftele". Accept orice proba. De preferat vanzarea in Bucuresti. Detalii tehnice, gasiti pe net. Nu prea mai are nevoie de prezentare. Pret la Thomann, fara case 1299€. https://m.thomann.de/ro/line6_helix_guitar_processor.htm?o=0&search=1559126583
 6. 1 point
 7. 1 point
  Daca iti zic ca ai 3 # in armura pe fretul 3 coarda 2 , unul pe coarda 4 fretul 1 si unul pe coarda 1 fretul 2 ..... ce intelegi din asta? sau te pun sa faci un solfegiu pe tabulatura ? Sau dai partitura ta unui violonist sau pianist.... ce face baiatu cela? Nu zic - nu stiu nici eu sa cant dupa partitura, dar la un moment dat ajunsesem sa inteleg unele treburi din partitura si ghici ce - chiar aveau sens ! :)) daca imi scriu piesele pe tabulatura, is sanse mari ca dupa jumate de an sa nu le mai stiu canta nici eu, dapai altul care nu a auzit piesa La fel ca la tab, si la partitura recunosti acordurile dupa simbolistica grafica dupa un pic de exercitiu; trust me, nu se compara - imagineaza-ti ca toti muzicienii mari sa-si fi scris piesele cu " clapa 1, rapid clapa 2 si iarasi clapa 1, fugit pe clape 3,5,7, clapa neagra 5"
 8. 1 point
  Tabulatura este usor de inteles, dar ofera foarte putina informatie - daca nu cunosti piesa si nu ai ascultat-o in prealabil, este aproape imposibil sa o canti ca in forma ei originala. Partitura ofera toata informatia necesara ca sa reproduci la perfectie ( sau foarte aproape) piesa . In partitura poti vizualiza usor relatia dintre elemente si poti deduce sau crea armonia dupa o linie melodica data destul de logic - in tabulatura, 3-5-7-12-13-12 nu iti zic prea multe... Daca stii sa citesti, sa intelegi si sa reproduci dupa partitura, cred ca ai ajuns la un nivel destul de avansat ; Tabulatura e la un singur nivel, si cam tot acolo ramai dpdv al cunostiintelor muzicale, desi tehnic avansezi in "folosirea" instrumentului.
 9. 1 point
  Nimic de facut la el, toate piesele originale mai putin condensatorii de filtraj, nou nouti montati de mine. I-am pus cablu de alimentare cu impamantare si am eliminat death capacitor. E ce trebuie. Daca il auzi intelegi.
 10. 1 point
  Am decis sa postez direct linkurile catre blog de acum inainte: * Repaired a Solton A.P. bass amp. * An Epiphone AJ220 came in with a severe E kinked neck in the 12th to the 16th+ fret region. * A Vision by MSA strat came in for a general setup. * Yamaha BB234 setup, fretwire polished, and totally rewired with new SD pickups + foil shielding.
 11. 1 point
  Se poate proba in Constanta. Prefer livrarea in persoana, dupa testare, dar poate fi trimis prin curier in tara, doar dupa plata integrala in avans. Transportul va fi aranjat si platit de cumparator. Eu ma voi ocupa de ambalare. Conditie LIKE NEW. Lampi originale. Vine cu foot controller si manual, originale. Nu mai am husa de panza pe care am pierdut-o. Am insa cutia originala de transport. Alimentare originala la 230V. A fost cumparat nou de la Thomann in februarie 2012. Sunt unicul proprietar. Nu a fost folosit live niciodata, doar in casa si de cateva ori la niste repetitii. Nu doresc schimburi cu nimic; anuntul este pentru vanzare. Este amplificatorul folosit la aceasta inregistrare demo: Pentru detalii suplimentare, va rog sa folositi PM.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.