www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26/06/19 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  E polytune 2, nu? Ca pe cel din link scrie ca are si bufferul BonaFide incorporat, vezi ca sunt diferite. Cel pe care l.ai linkuit e cel nou.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Daca iti zic ca ai 3 # in armura pe fretul 3 coarda 2 , unul pe coarda 4 fretul 1 si unul pe coarda 1 fretul 2 ..... ce intelegi din asta? sau te pun sa faci un solfegiu pe tabulatura ? Sau dai partitura ta unui violonist sau pianist.... ce face baiatu cela? Nu zic - nu stiu nici eu sa cant dupa partitura, dar la un moment dat ajunsesem sa inteleg unele treburi din partitura si ghici ce - chiar aveau sens ! :)) daca imi scriu piesele pe tabulatura, is sanse mari ca dupa jumate de an sa nu le mai stiu canta nici eu, dapai altul care nu a auzit piesa La fel ca la tab, si la partitura recunosti acordurile dupa simbolistica grafica dupa un pic de exercitiu; trust me, nu se compara - imagineaza-ti ca toti muzicienii mari sa-si fi scris piesele cu " clapa 1, rapid clapa 2 si iarasi clapa 1, fugit pe clape 3,5,7, clapa neagra 5"
 5. 1 point
  Tabulatura este usor de inteles, dar ofera foarte putina informatie - daca nu cunosti piesa si nu ai ascultat-o in prealabil, este aproape imposibil sa o canti ca in forma ei originala. Partitura ofera toata informatia necesara ca sa reproduci la perfectie ( sau foarte aproape) piesa . In partitura poti vizualiza usor relatia dintre elemente si poti deduce sau crea armonia dupa o linie melodica data destul de logic - in tabulatura, 3-5-7-12-13-12 nu iti zic prea multe... Daca stii sa citesti, sa intelegi si sa reproduci dupa partitura, cred ca ai ajuns la un nivel destul de avansat ; Tabulatura e la un singur nivel, si cam tot acolo ramai dpdv al cunostiintelor muzicale, desi tehnic avansezi in "folosirea" instrumentului.
 6. 1 point
  Nimic de facut la el, toate piesele originale mai putin condensatorii de filtraj, nou nouti montati de mine. I-am pus cablu de alimentare cu impamantare si am eliminat death capacitor. E ce trebuie. Daca il auzi intelegi.
 7. 1 point
  Se poate proba in Constanta. Prefer livrarea in persoana, dupa testare, dar poate fi trimis prin curier in tara, doar dupa plata integrala in avans. Transportul va fi aranjat si platit de cumparator. Eu ma voi ocupa de ambalare. Conditie LIKE NEW. Lampi originale. Vine cu foot controller si manual, originale. Nu mai am husa de panza pe care am pierdut-o. Am insa cutia originala de transport. Alimentare originala la 230V. A fost cumparat nou de la Thomann in februarie 2012. Sunt unicul proprietar. Nu a fost folosit live niciodata, doar in casa si de cateva ori la niste repetitii. Nu doresc schimburi cu nimic; anuntul este pentru vanzare. Este amplificatorul folosit la aceasta inregistrare demo: Pentru detalii suplimentare, va rog sa folositi PM.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.