www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/04/19 in all areas

 1. 3 points
  Academia de poliție, examen oral la istorie. Iese unu roșu ca racu'. - Ce e mă? - M-a picat - Pe ce subiect? - Ludovic ics i, dar profu' a zis că, de fapt, e Ludovic al XI-lea. - Aha ... Intră și al doilea. După un minut iese și el roșu ca racu'. - M-a picat și pe mine - Pe ce subiect? - Stalin al IV-lea și Lenin al VI-lea ...
 2. 1 point
  Scot la vanzare un Budda Superdrive 30 (pre Peavey) De punctat: - point to point hand wired; - effects loop-ul este extraordinar. - slave out and switchable speaker outputs (4/8/16). - Are o modificare facuta in fabrica si anume controlul volumului preampului pentru canalul clean (adica relgarea a cat headroom poti avea pe canalul de clean) - knobul singuratic din dreapta inputurilor. Este un reglaj absolut necesar din punctul meu de vedere iar adaugand asta la un amplificator si asa extraordinar, nu poate fi decat bine, sporind versatilitatea lui. Este un amplificator simplu de folosit, are 2 canale, fara efecte, fara alte circuite care ar scadea din puritatea tonului . Canalul de drive are 2 tipuri : Normal (vintage - Marshall bluesbreaker type) si Modern ( mid scoop ). Canalul de clean are Brite switch (un fel de trebble boost - in combinatie cu pozitia 2 si/sau 4 a unui Stratocaster, e exact ce trebuie). Nu are zgarieturi, lovituri, nu bate, nu troncane, nu scartzaie, nu bazaie. Are 19 kg Il vand pentru ca strang bani pentru altceva, asadar nu ma intereseaza nici un fel de schimb, va rog nu intrebati! Pretul este de 1000e si nu este negociabil! Pentru intrebari, propuneri etc. ma gasiti la telefon (0751579899) sau in privat.
 3. 1 point
  Laboga Alligator AD5200S Head dual channel, handbuilt in polonia. Excelent pentru blues, rock, jazz, progressive etc. Amplificatorul este construit cu piese de cea mai buna calitate avand un pret pe masura iar marca Laboga e bine cunoscuta pentru calitate. Nu prezinta nici o forma de uzura, este pristine si alimentarea este europeana la 220V deci nu e nevoie de vre-un convertor. Vine cu footswitchul original. Optional: Poate pleca impreuna cu un cabinet Randall RA412XL series made in USA profesional, echipat cu 4xCelestion V30 si sistemul mic eliminator la pretul de 6500RON. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 4. 1 point
  Vând un 8 string multiscale Ibanez, în stare perfecta. După părerea mea e cel mai bună varianta de chitară extended range în gama ei de preț. Nu trimit in tara, proba in zona Timpuri Noi, Bucuresti.
 5. 1 point
  Vand chitara electro-acustica Ovation Celebrity Deluxe. Am toate ''surdinele'', am scos cateva ca imi place cum suna asa. Chitara vine insotita de case original. Se vand impreuna sau la cerere se poate vinde doar chitara. Predare personala in Bucuresti sau trimit in tara oriunde, cu plata in cont inainte. Accept si schimburi, daca e ceva interesant.
 6. 1 point
  Chitara se afla in perfecta stare de functionare fiind destul de putin folosita si bine pastrata.foarte mici semne de folosire,fara uzura la taste.Fabricata in Indonesia in mai 2006,conform seriei.corp de mahon,gatul wizard II din trei buc.de artar,tastiera de trandafir cu 24 de taste jumbo,doze inf3 si inf4,bridge fix,1vol,1ton si 5way switch.o chitara care face toti banii.pret fix,nu sunt interesat de schimb. Production of Ibanez guitars in Indonesia began in 2001. 2001–present, ten characters Ten characters XYYMM##### 1 letter (I, K or J)2-digit number2-digit number5-digit number Example: I120426682 (April 2012) First character is the factory code: I = manufactured by Cort Guitars' (a.k.a. Cor-Tek) Indonesian plant K = manufactured by Kwo Hsaio Co., Ltd. J = manufactured by Sejung YY = last two digits of year (e.g. 85=1985) MM = month represented as two digits (01=January...12=December) ##### = consecutive production number for the year
 7. 1 point
  Se vinde una strutzocamila amplif..meshterita de mine..parte de amplifcare de la un Ibanez de 10 Watti introdusa intr-un cabinet self made cu doua difuri de 10 inchi.Suna tanc, Pret 200 lei fix.
 8. 1 point
  Improvizaţie de az'vară. ...pentru cine e interesat, Ibanezul e de vânzare.
 9. 1 point
  Bag si eu un cover, nu e cel mai reusit dar eh, merge la tara.
 10. 1 point
  2w, dar cu difuzor de 12 ţoli. măcar 10". altfel sună prost, ascunzând ceea ce are basul mai frumos. eu am un peavey de 15w de prin anii 80, cu dif de10, cu volumul aproape de minim. am şi un hh de 100w cu 4x10", dar e la păstrare, că e mare şi nu pot să-l dau tare, deşi mi-ar plăcea să-mi fluture stomacul, dar nu-s convins că vecinii ar fi încântaţi să admire bibelourile vibrând în vitrină. evident că sună mai bine, dar poţi să-l dai încet.
 11. 1 point
  Se vinde un corp fabricat in Romania, "hand-made" cum s-ar zice, de catre un amic priceput. prezinta defecte estetice insa structural e foarte ok iar lemnul e de calitate. Constructie: Frasin, Cires si cu top din stejar oglinda Compatibil cu neck-uri Ibanez, a avut candva un neck Ibanez RGD de 26.5" insa bridge-ul se poate repozitiona pentru grifuri normale 25.5", original a avut un bridge Hipshot USA insa il voi da cu un bridge standard, insa vor trebuie repozitionate gaurile, in poze bridge-ul respectiv sta pe corp strict de forma . Jackul e e o varianta cu locking foarte solida, toate instrumentele mele vor fi echipate cu asa ceva de-acum in-colo. pretul e modic fata de cat m-a costat insa sunt constient de situatia revanzarii asadar doresc macar 400 RON pe el. Cine doreste sa-l termine si sa-i faca diverse retusari si finisaje e binevenit si cu siguranta va fi multumit de produsul final. Corpul este f.greu din cauza lemnelor foarte dense. Tonul este foarte tight. Il vand deoarece voi refolosi griful pentru alta constructie cu o configuratie mai diferita si nu am dorit sa-l mai modific pe acesta. Pretul este absolut fix, voi accepta anumite schimburi insa pe termenii mei.
 12. 1 point
  Ion se trezește dimineața după o seara crunta, încă mahmur, se duce in baie și se uita in oglinda. Din colțul gurii ii atârna o ața. - Sper ca este de la ceai ...
 13. 1 point
  Cant la chitara acustica, electrica, clasica de 7 ani, pot aborda mai toate genurile muzicale. Cant și vocal, de un an și puțin am început studiul și la pian.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.