www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18/12/18 in all areas

 1. 3 points
  I fuckin love that low angle Luban plane
 2. 2 points
  Vând head Ceriatone Plexi 50, handwired, 50w, ppimv, non buffered FX loop. Amplificatorul e 100% stock, cu mici urme de uzură. Preț 3000 lei fix, nu sunt dispus sa mai negociez, iau în calcul schimburi cu combo-uri pe lămpi in format 1x12 sau 2x12, preferatele mele fiind Engl Screamer 50 și Marshall JVM.
 3. 1 point
  La origine este un corp Charvel USA Select San Dimas HH, alder, 2009-2010 ca si an de fabricație. L-am modificat "un pic", si anume: - Curățat integral de cele N straturi de grund si vopsea poly, ziceai ca i-a facut fabrica termosistem; inițial a fost auriu metalizat. Acum este vopsit profesional cu lacuri nitro de cea mai buna calitate, in strat fff subțire, si tratament relic mediu, o culoare gen vintage white care s-a îngălbenit de vreme; a câştigat foarte mult la rezonanță; - Inainte de vopsire i-am făcut "forearm contour", a devenit mai comod pentru mâna dreaptă, acest model nu avea acest lucru din fabrică; - Izolare cavități cu folie de cupru; - Floyd Rose original, varianta fară fine tuners( G.Govan style), nu necesită grif cu blocaj la nut; upgradat la greu cu brass si titanium inserts, vezi foto; - Montat kill switch, interesant pe high gain, sau aşa mi s-a părut mie acum ceva ani; - Modificare la neck pocket, acum acceptă orice grif cu specificații Fender la talpă; 100% verificat şi stabil; - Diverse accente din brass, să respectăm linia pe care am plecat, inclusiv capacele de la cavități, pe spatele corpului. Nu mai comentez aici cheltuiala facută ( cu tot se se vede in poze s-a dus binişor peste 1200€), a fost damblaua mea personală, insă intre timp mi-a cam trecut de humbuckere si m-am dus inspre single coils, aşa că acum stă nefolosit, fără grif, intr-un dulap. Poate cuiva o sa-i placă şi o să-l puna la treabă... Se vinde exact aşa cum se vede in fotografii. Ce mai trebuie pentru a fi din nou chitară este un grif (Fender style) cu neck plate şi dozele favorite. Ramele pentru doze le dau tot eu, nu erau pe corp in momentul şedinței foto. Sunt metalice, nickel finish, subțiri şi drepte, nu inclinate. Se poate vedea fizic in Iaşi, oricând. Mulțumesc.
 4. 1 point
  Salut, Vand AMT SS-11A, un preamplificator pe lampi, sub forma de pedala, extrem de versatil si compact. Are trei canale: clean, crunch si lead si foarte multe posibilitati de a modela tonul pentru fiecare in parte. Sunetul te duce in zona Marshall, iar dinamica este excelenta pentru o astfel de pedala. Are iesire pentru amplificator final de chitara si un emulator de difuzor care-ti permite sa-l folosesti direct printr-un mixer. Preamp-ul are inclusiv o bucla de efecte, foarte utila in cazul in care il folosesti fara amplificator final dedicat. Pedala este o unealta foarte versatila si utila, mai ales daca iti doresti sa iti transporti usor esenta tonului tau in husa chitarii, alaturi de efecte, independent de amplificatorul pe care il gasesti la sala de repetitii sau la cantare. Este o alternativa foarte buna la nenumaratele procesoare digitale existente in prezent, cu avantajul evident al unui sunet clasic de lampa. Pedala arata impecabil si e construita foarte robust, doar e facuta de niste rusi. Ea vine si cu un alimentator potrivit. Extras din specificatiile tehnice: – Tubes: 12AX7 x 2 (6Н2П-ЕВ x 2)– Input Impedance Rear Panel: 1MOhm– Input Sensitivity Rear Panel: -10dB– Output Impedance: 10kOhm– Power Voltage: 12vDC (-)center– Power Consumption: 600mA or .6A Un demo se poate asculta aici, dar sunt nenumarate altele pe net: Poti cumpara acum pedala noua de la Thomann cu 1650 lei, fara transport sau de la mine, aproape noua, cu 1100 lei. Recomand telefonul, in cazul in care te intereseaza. Ciprian 0722 340 721
 5. 1 point
  Realizat în 1963, acest amplificator suna foarte asemănător unui Marshall JTM 45, realizat aproape înaintea primului JTM45! Exclusiv pe lampi, rectificat cu 2x EL34 si 3xECC84. 4 Intrari (Normal si Bass / Low si High), egalizare standard si volum pentru ambele canale. Amplificatorul funcționează perfect și a fost serviceat recent. Majoritatea pieselor originale, au fost schimbati doar condensatori si curatat de fostul propietar, eu am cantat cu el numai in casa.
 6. 1 point
  Vand Komet 60 cumparat in 2010 de pe rgc de la @George. Functioneaza pe 110V, insa, intre timp, dupa indicatiile producatorului as vrea sa il trec pe 220v, modificarea fiind posibila deoarece transformatorul de alimentare are infasurare si pt 220. In cazul in care se da mai repede, se da cu transformator profi 220/110. Se da cu o husa Studio slips. Poza am "furat-o" de pe anuntul lui George. O sa mai atasez si altele cat de curand. Estetic e ca nou; de folosit l-am folosit cam 2 ani, iar de atunci cam sta degeaba. Suna fenomenal cam pt orice, in fara de metale. Pretul de nou este 3999$ in SUA. Adus in Europa, probabil mai aproape de 3999 EUR. Eu vreau 9200 de lei. (aprox. 2300 $). Intru foarte rar pe forum, deci ar fi mai bine sa ma contactati pe numarul de telefon.
 7. 1 point
  Procesor Alesis MidiVerb 4, in stare foarte buna. Prezinta diverse zgaraieturi si locuri in care a sarit vopseaua la cum s-a atins de alte echipamente in rack, insa folia de pe ecran am dat-o jos recent asadar, unde conteaza, e foarte ok
 8. 1 point
  Stare excelentă.
 9. 1 point
  Inca o piesa "Vino drumete " ( Oameni spun ...) https://www.youtube.com/watch?v=2xbPRMNO7uI
 10. 1 point
  Off-topic: nu pot să cred că nu s-a vândut acest amplificator, e o piesă senzațională. Şi mai e şi excelent întreținut. Up!
 11. 1 point
  Except for the money, everything else was true. Honestly. No sarcasm. You play great.
 12. 1 point
  Probabil 200$, cam cat costa o astfel de replica pe aliexpress
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
 16. 1 point
  Intotdeauna, fara exceptie, cand cumperi ceva SH si nu alegi optiunea face to face, faci reverse image search pe pozele postate. Just sayin'
 17. 1 point
  Gibson Les Paul Custom Shop R9 Collectors Choice (similar seriei fender masterbuild,seria lor de top) Lemne usoare si rezonante ,cel mai bun lp probat si cantat de mine in viata asta de pana acum !!!(suna deschis si punchy; mahonul greu ce-l stiam ca suna inchis este taman cel de proasta calitate. Fata de seria custom shop obisnuita CS 1959 care si aceea-i foarte buna,collectors choice parca mai are inca o clasa peste ca sunet acesta fiind complet,organic,full) Include certificatul de autenticitate si alte hartoage !!!
 18. 1 point
  gipsy jazz & gherle multam GKM, dar ma depaseste (cel putin momentan, sper). ma seaca de ceva luni piesa asta. o inregistrez ca sa scap de ea. sunt prea urechist si nu numar cum trebuie si nu am nici genele necesare
 19. 0 points
  Exact așa ar fi și-n București, bro. Exact așa.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.