www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/12/18 in all areas

 1. 1 point
  James Tyler Classic, made in USA, mint condition (like new) ! Toate detaliite le aveti in poze. Va rog nu poluati topicul inutil !
 2. 1 point
  Vand Fender Bassman 100 anii 70. Stare normala de uzura. Zgomot de fond foarte redus. Motivul vanzarii: folosit de doua ori de cand l-am cumparat si am prea multe statii. In plus am renuntat la cantari in favoarea unui job normal. Boxa din imagini nu este de vanzare. Mai multe detalii gasiti pe net. Banuiesc ca doar un cunoscator ar fi interesat. Astept intrebari daca aveti.
 3. 1 point
  Vand un explorer 7-string facut de Boult Guitars, o companie relativ noua din Marea Britanie. Are corp de mahon, set-neck de mahon si tastiera de palisandru. Scala e de 26.5, similara modelelor RGD de la Ibanez. E surprinzator de usoara si are un finish verde translucid superb, dar destul de greu de capturat in poze. Ok, nu am cele mai bune fotografii, dar o sa rezolv si aspectul asta in curand. Are o singura doza in bridge, un Black Winter de la Seymour Duncan. La cererea mea a fost fabricata fara potentiometre de volum si de ton, insa are un kill-switch. E in stare impecabila, a fost folosita de cateva ori la sala de repetitii si in rest cantata in casa in cele aproape 12 luni de cand o am. O vand pentru ca nu ma incanta in mod special forma si mai am un 7-string pe care il folosesc mai des. Nu sunt nici mare fan Black Winter, a fost mai mult o curiozitate si nu am nici timpul si nici rabdarea sa-i pun alta doza momentan. Se vinde cu o husa speciala pentru forma ei, de asemenea impecabila. Chitara costa aproximativ 600 de euro anul trecut, pretul meu e de 1800 RON. Mie mi-a fost lene sa-i fac un review, dar a facut asta un prieten. Momentan chitara se afla in posesia lui, la Bucuresti, si se poate aranja o intalnire pentru cine vrea sa o testeze. Sunt interesat de anumite schimburi, inclusiv cu pedale si diferenta de bani. Exclus distortion, delay, reverb, phaser, boost, fuzz, chorus sau noise gate ca am deja. M-ar interesa un flanger in mod special, dar sunt deschis la alte propuneri. Merge si schimb cu 6 sau 8-string, dar depinde de model. M-ar interesa si un bass Ibanez TMB100 sau ATK, cu diferenta acolo unde este cazul. Va rog trimiteti ofertele de schimb prin mesaj privat ca sa pastram anuntul curat.
 4. 1 point
  Vin amplificatorul din anuntul urmator: Am deja prea multe scule, de asta am decis sa-l dau. Suna foarte bine, niciun video pe youtube nu-l pune in evidenta. Nu i se poate reprosa decat ca nu are reverb. Are 15 kg, are un canal de overdrive foarte versatil si un canal de clean care depaseste clar un Fender Blues Jr sau Marshall DSL 15. Este foarte versatil, se poate canta de la blues la Heavy Metal si o face bine de tot. Schimburi cu pedale interesante sunt binevenite.
 5. 1 point
  Keeley Flexi Mod 4x2 Ibanez TS-9DX este de departe cel mai avansat si complet design Tube Screamer. Pedala are la baza un Ibanez TS-9DX care a trecut prin laboratorul secret al lui Robert Keeley. Keeley a inceput firma care l-a facut celebru in anii 90 cu modarea pedalelor TS facute de Ibanez pentru a le duce la soundul celor vintage de la sfarsitul anilor70, inceputul anilor 80. Acestea au fost un fel de holy grail pentru toti chitaristii dupa ce au iesit din fabricatie si si-au crescut valoarea exponential cu trecerea anilor. Flexi Mod 4x2 este pedala care ofera cam toate modurile facute de Keeley intr-o singura carcasa, de la cel mai vintage sound pana la sounduri moderne de TS, cu mai mult gain si joase. Pedala este si true bypass, deci soundul va ramane perfect atunci cand este dezactivata. Fata de modelul de serie Ibanez diferenta este enorma, soundurile sunt mult mai balansate si foarte muzicale, fara sa sune harsh si cu o dinamica mult superioara, la fel si cu o definitie a notelor mult mai buna. Acesta este si motivul pentru care a fost folosita de multi chitaristi celebri precum Steve Vai sau John Petrucci. Keeley nu mai modeaza pedale de mai multi ani, pedala este destul de rara si a devenit foarte cautata. Preturile pentru un exemplar in conditie perfecta au ajuns destul de mari si sunt in crestere. Keeley nu o mai vinde de mai multi ani, pretul uneia impecabila este in jur de $300. Pretul meu este de 850 lei si NU sunt interesat de schimburi decat cu Klon Centaur Gold (fara diferenta). https://reverb.com/item/13629964-keeley-modded-ibanez-ts-9dx-flexi-4x2 Contact 0731 444 646
 6. 1 point
  Chitara este cea de aici: La cerere pot trimite poze actuale, insa este exact in aceeasi stare: de cand a ajuns la mine a parasit foarte rar casa si a fost transportata numai in hard case Se poate proba in Bucuresti (Regie) - nu accept schimburi, am tot ce imi trebuie Chitara vine cu hard case
 7. 1 point
 8. 1 point
  Am cintat eu multi ani pe doua de-astea. Una asemanatoare cu cea prezentata (costa pe la 1200 lei) si una care semana cu Lp (costa pe la 1800). Au tinut excelent multi ani fiind cintate la greu, transportate doar in huse vai de capul lor, la +40 si la -5 (cu manusi pe miini, da?) de la umiditate de os sec pina la lac de transpiratie, cu corzi Gipson (exact asa scria pe ele) si au tinut perfect. Setate cam o data de an de un chitarist (bun) de restaurant, nu mi-au facut vreodata probleme. Nu ma pronunt asupra sunetului, le bagam in niste Vermona si orice bagi intr-o Vermona va suna a Vermona. S-a imbunatatit mult sunetul cind am pus pe una primul meu set de corzi Fender (cred ca Super Bullets au fost). Recent mi-a cazut in mina inca una si in pofida starii nu foarte ingrijite instrumentul nu suna rau deloc. Chiar deloc. Banuiesc ca niste doze mai de neam si ceva electronica mai spalata ar ajuta. Una peste alta daca as da peste una veche in stare buna as lua-o fara ezitare.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.