www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/11/18 in all areas

 1. 3 points
  las asta aici ! mi s-a parut foarte interesanta istoria mai putin stiuta a firmei Fender ! DOAR PENTRU CEI CARE CUNOASTETI BINE LIMBA ENGLEZA ! https://reverb.com/news/fenders-don-randall-offers-revisionist-take-on-leo-cbs-and-the-compnays-early-days-bacons-archive
 2. 1 point
  Caut sa cumpar un Fender American Standard, sau alte variante Made In USA. Ma intereseaza sa incerc chitara, deci preferabil din Timisoara, sau judete vecine.
 3. 1 point
  Salutare! Music Hub Cluj Napoca va pune la dispozitie 4 sali pentru repetitii tratate acustic si complet echipate. Preturi si programari: www.music-hub.ro Va asteptam!
 4. 1 point
  Vand un Kemper PowerRack! Il dau cu controler Behringer 1010 cu chipul schimbat (uno4kemper), husa pentru controler si 2 cabluri midi de 9m. Practic, e plug and play! Pretul e in euro Accept schimburi doar cu chitare, daca e ceva interesant, dar prefer sa il vand!
 5. 1 point
  Stare perfectă de funcționare, are mici urme de folosire, nimic deosebit, de la distanță arată ca nouă. Vine cu o husă groasă Ibanez, ceva urme de folosire dar perfect funcțională și ea și cu un strap Epiphone. Nu fac schimburi.
 6. 1 point
  Modelul Ibanez rx-40 afost fabricat in korea un singur an intre 1994-1995.Chitara este in stare perfecta de functionare,cheitele si nut-ul au fost schimbate cu unele noi in rest totul este original.tastele au fost nivelate,cavitatile si pickguard-ul ecranate cu banda autoadeziva de aluminiu.are si capacul de la tremolo desi nu apare in poze.Recomand cu sinceritate aceasta chitara celor care sunt la inceput de drum.Nu sunt interesat de schimb.pretul este fix. Body Body type: Solid body Body material: Plywood maple Neck joint: Bolt-on Bridge: Standard tremolo Hardware color: Chrome / white knobs Pickguard: White Neck Neck type: RX Neck material: 1-piece maple Fingerboard material: Maple Fingerboard inlays: Black dot Frets: 22 / medium Electronics Pickup configuration: HSS Bridge pickup: Ibanez PSNDS Middle pickup: Ibanez PSNDS Neck pickup: Ibanez PSND1 Controls: Master volume / master tone / 5-way lever
 7. 1 point
  Uneori răspunsul la o întrebare devine evident dacă o formulezi... corect. Nu există 'comercial' decât în două sensuri: vandabil sau 'lipsit de valoare culturală'. Nu au același înțeles. Deci: Exista muzică vandabilă înainte de... ()? Păi, se vindea, existau oameni care se ocupau de promovat și de făcut bani în domeniul muzicii, deci e limpede că da. Exista muzică fără prea mare valoare culturală? Da. Are asta vreo legătură cu vandabilitatea ei? Nu. There you have it.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.