www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/25/18 in all areas

 1. 2 points
  Modelul Ibanez rx-40 afost fabricat in korea un singur an intre 1994-1995.Chitara este in stare perfecta de functionare,cheitele si nut-ul au fost schimbate cu unele noi in rest totul este original.tastele au fost nivelate,cavitatile si pickguard-ul ecranate cu banda autoadeziva de aluminiu.are si capacul de la tremolo desi nu apare in poze.Recomand cu sinceritate aceasta chitara celor care sunt la inceput de drum.Nu sunt interesat de schimb.pretul este fix. Body Body type: Solid body Body material: Plywood maple Neck joint: Bolt-on Bridge: Standard tremolo Hardware color: Chrome / white knobs Pickguard: White Neck Neck type: RX Neck material: 1-piece maple Fingerboard material: Maple Fingerboard inlays: Black dot Frets: 22 / medium Electronics Pickup configuration: HSS Bridge pickup: Ibanez PSNDS Middle pickup: Ibanez PSNDS Neck pickup: Ibanez PSND1 Controls: Master volume / master tone / 5-way lever
 2. 1 point
  Salut. Vand doua doze Dimarzio PAF 7. Sunt de pe 7 string-ul meu, schimbate la o luna dupa cumparare. Sunt practic nefolosite.
 3. 1 point
  Amplificator cu tranzistoare, putere de 90W cu un canal clean și un canal cu overdrive, efect reverb inclus. Pedala footswitch inclus. Difuzor: 12" Celestion
 4. 1 point
  In momentul in care folosim terminologia "muzica buna", trebuie sa acceptam si ca termenul in cauza este subiectiv. Nu exista de fapt un aparat care masoara cat de buna este muzica. Exista in schimb experienta personala/subiectiva a fiecaruia, care il face mai compatibil cu o anumita muzica, fata de alta. Mai mult in fiecare perioada istorica, s-a intamplat ca noile curente sa fie vazute intr-o lumina rea de cei ancorati in curentele vechi. Beatles initial au fost huiduiti de criticii momentului, pana au "iesit" cu piesa "I wanna hold your hand", cu care nu au castigat criticii, dar au invadat toate radiourile (de unde termenul de British invasion), castigand publicul neavizat. In acelasi timp, cei carora le placeau Beatles ii numeau pe cei de scoala veche "dinozauri". La fel cum inainte, muzica Jazz era in anii 20-40 curentul nou. La fel cum impresionismul a fost blamat de romantici; si la fel cum romanticii au avut impresia ca au reinventat muzica in comparatie cu clasicii. Exista chiar o anecdota care zice ca Debussy a picat in primul an la Conservator examenul de armonie tonala, pe motiv ca ce scria nu "avea sens" pentru profesorii lui de atunci.
 5. 1 point
  Uneori răspunsul la o întrebare devine evident dacă o formulezi... corect. Nu există 'comercial' decât în două sensuri: vandabil sau 'lipsit de valoare culturală'. Nu au același înțeles. Deci: Exista muzică vandabilă înainte de... ()? Păi, se vindea, existau oameni care se ocupau de promovat și de făcut bani în domeniul muzicii, deci e limpede că da. Exista muzică fără prea mare valoare culturală? Da. Are asta vreo legătură cu vandabilitatea ei? Nu. There you have it.
 6. 1 point
  Din momentul in care muzica a fost cantata in fata unui public, a putut fi considerata "comerciala". Mozart (de ex.) a fost compozitor de muzica comerciala, conform epocii in care a trait. Definim aici - in cazul lui Mozart - drept muzica comerciala un "produs" pe care il poti "vinde" unui contractor (muzica scrisa la comanda), sau publicului, sub forma de bilete. Inaintea lui, il putem considera si pe Bach a fi comercial conform epocii in care a trait, dar fiind ca era angajat de biserica pentru a scrie corale, mise si concerte cu teme religioase. Si se poate merge si mai inainte, in perioada baroca si chiar catre Grecia antica, cand artistii lirici erau angajati la curtile regilor sa cante epopee despre fapte eroice. In principiu, putem considera "comercial" orice fel de muzica scrisa/cantata cu scopul de a obtine profit sau pentru a oferi compozitorului/interpretului mijloacele materiale necesare existentei.
 7. 1 point
  muzica comerciala pe vremea aia era muzica pe care noi poate n-o consideram comerciala acum - Beatles, Aretha Franklin, Janis Joplin, Creedence Clearwater , The Band etc. etc.
 8. 1 point
  Mama cum arata bassu asta ... mai degraba 30 de euro
 9. 1 point
  Probabil ca sunt cel mai in masura sa iti raspund. Folosim Invsion Community (fost invision powerboard). https://invisioncommunity.com/ Alegerea s-a bazat in principal pe functionalitate si securitate. Phpbb nu avea acum 14 ani o imagine prea buna dpdv. al securitatii, dar era gratuit. Alternativa de la vremea respectiva era vbulletin dar din ce tin minte era mai scumpa licenta. La ora asta cred ca sunt aproximativ similare. Ideal ar fi sa nu migrezi de la o platforma la alta. Migrarea nu e niciodata perfecta si in multe cazuri e nevoie ca utilizatorii sa faca ceva in plus (password reset, completeze campuri in plus, etc). Chestia asta poate sa ii frustreze inutil. Nu am avut treaba pe termen lung cu phpbb dar din moment ce e atat de longeviv nu are cum sa fie nasol. S-au imbunatatit mult lucrurile. Diferenta mare dintre softurile gratuite si cele cu licenta e ca suportul tehnic poate uneori sa te scoata din belea (noi am avut niste probleme cu conversia la utf-8 encoding) si patchurile de securitate apar mult mai repede (cineva e platit sa le scrie).
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.