www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20/06/18 in all areas

 1. 2 points
  Ai apreciat realist - o chitara e doar... o chitara, sint mult prea scumpe. NU pun EGAL intre Reghin si....Gibson DAR : la nivele mari de Distortion diferentele intre Lemn, doze se estopeaza mult - ia-ti o chitara ce rezoneza egal, multumitor neamplificata, echipeaz-o cu dozele preferate si... iesi mai ieftin, RGC iti ofera optiuni bune la chit ocazie - cinti si Clean ? - ramin la aceleasi recomandari / impresii dupa experienta personala. - Ce chiatara am ? una modesta, "dupa atestat" cum ziceam noi cu ani in urma cind imaginea nu conta ci doar cum cinti si "suni" - DA, poti suna bine cu o chitara cu pret de bun-simt - spune-mi ca gresesc - Spor la cintari !
 2. 1 point
  Este o pedala care nu trebuie sa lipseasca din niciun pedalboard profi. Moduri de lucru: Whammy mod - doua sau o octava in sus sau in jos, Dive Bomb , Drop Tune, Harmony Bend Modes: diverse combinatii intre armonici, Detune Modes: nota originala mixata cu out of tune.Pedala este aproape noua si se vinde in cutia originala cu toate accesoriile.Nu doresc schimburi. Detalii numai in privat. Multumesc!
 3. 1 point
  Hello Guys Good Day,Just Want To Share My Video playing Easy by the Commodores..im just so Happy every Sunday Morning No Traffic,No Stress From Work and co workers.hehe. hope you like it Thanks very Much
 4. 1 point
  Vand un Fender Stratocaster Made in Mexico, dupa serial number e din 2010-2011. Culoare sunburst, doze Fender single coil standard. Chitara am luat-o de curand, i-am facut un setup, schimbat corzile, uns griful cu ulei de lamai, i-am adougat o bara de tremolo (nu avea) si o husa (nu avea). Am luat-o pentru a-i face upgrade-uri. Intre timp, setul de doze pe care il vanam s-a dat, si mi-am dat seama ca nu sunt un rosewood-neck man. Prefer artarul, din motive pur subiective. Nu doresc schimburi de niciun fel. Pot trimite in tara pe cheltuiala cumparatorului. Multumesc si bafta la oferte
 5. 1 point
  Mersi mult! You keep rocking as well! Thank you very much!
 6. 1 point
  Vand placa de sunet Apollo 8P, stare f buna, a fost tinuta doar in rack. Vine cu pluginurile standard, dar pot oferi contracost si alte pluginuri.
 7. 1 point
  Mersi Bucuresti Voi anunta si urmatoarele concerte in "open stage" si pe pagina de FB https://www.facebook.com/madjomomma/ Daca tot s-a "ivit" ocazia, inca un video recuperat de la prieteni.
 8. 1 point
  una mai aproape de blues
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.