www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/05/18 in all areas

 1. 1 point
  Salut, vând un strat Fernandes LE-2 - made in Japan, cu upgrade-uri fabricat cânva între anii 1991 - 1998. Chitara este ca sound peste un Fender strat mexican, parțial și ca dotare. Upgrade-urile constau în următoarele: - bridge WILKINSON WVP6SB - bridge pickup - Seymour Duncan SDBR-1B duckbucker - neck & middle pickups GFS 1960's Repro Premium Alnico Strat - ecranaj interior. Specificațíile chitarei sunt: Other Neck radius 7.25 vintage radius on neck Controls Number of control knobs 3 control knobs Pickup selector controls 5-way selector switch Tone controls 2 tone controls Volume controls 1 volume control Electronics Pickups configuration 3 single coil pickups General Finish colors Three tone sunburst, black finish, blue finish, cream finish, green finish, red finish, two color sunburst Finish effects metallic finish Made in Japan Number of strings 6 strings Scale length 25.5 inches scale-length Body Body material basswood body Body shape features double cutaway Pickguard material white pickguard Hardware Bridge tremolo bridge Hardware color chrome hardware Fretboard Fingerboard material maple fingerboard Fingerboard position markers dot fingerboard position markers Neck Neck joint bolt on neck Neck material maple neck Number of frets 21 fret Tuner layout six-in-a-row tuners Atașez și un fișier audio tras cu chitara. Loviturile de pe corp și gât nu i le-am făcut eu, așa am cumpărat-o. Sound test - Fernandes LE-2_Laney LC50 MK-II_Senheiser E845s mic.mp3
 2. 1 point
  Nu mai stiu unde sunt topic-urile vechi, il deschid pe asta pentru ce mai zdrangan cu looper-ul. Orice comentarii, critici sau intrebari sunt binevenite.
 3. 1 point
  Vand doua pedale: - EHX Metal Muff Top Boost; - Rocktron Mini Noise Reduction. Pret de ocazie pentru ambele: 400 lei fix. Noi, cumpărate împreună costa aproape 1200 lei. Trimit in tara. Fara schimburi. Cumparatorul plateste transportul. Oferta este doar pentru un timp limitat, am nevoie de suma in cauza pentru o achiziție urgenta.
 4. 1 point
  Vand amp Marshall JVM205h (versiunea head, 50w) impreuna cu cabinet 1960A. Pentru cine nu stie, Marshall JVM205 este un amplificator all-tube, Made in England cu 2 canale complet independente, fiecare dintre ele cu 3 moduri. Primul canal este de Clean/Crunch si are un mod Clean, un mod bazat pe preamp-ul de Plexi si un mod bazat pe preamp-ul de JCM800. Al doilea canal este de Overdrive si are un mod Hot Rod JCM800, un mod high gain si un mod ultra high gain. Fiecare canal are eq cu bass, middle, treble, gain si volum de canal. Amp-ul are doua master volume care pot fi asignate oricarui mod (de regula se foloseste un master volume pentru canalele mai curate - clean, plexi si hot rod JCM si celalalt master volume pentru mod-urile mai high gain - JCM800 si cele 2 high-gain). Reverb-ul este digital de foarte buna calitate si are doua potentiometre care se pot asigna independent oricarui mod. Bucla de efecte este foarte desteapta, functioneaza atat in serie cat si in paralel (cu ruta separata pentru semnalul dry) si se poate mixa semnalul dry cu cel wet in orice proportie cu ajutorul unui potentiometru dedicat. Suna exceptional, modurile fiind foarte diferite si permitand o multime de tonuri. Circuitul foarte destept permite setarea individualizata de volum pentru fiecare mod astfel ca nu vezi gasi aici diferente de volum intre moduri. Lampile sunt foarte putin folosite, amp-ul fiind folosit in home studio. Este in stare perfecta, nu are nici o zgarietura sau lovitura. Cabinetul este, cred, cel mai celebru de la Marshall - 4x12, slanted, Made in England. Difuzoarele sunt cele originale - G12T-75, perfect calibrate pentru sunetul de Marshall din anii 80. Cabinetul este in stare buna, dar nu perfect. Are cateva mici zgarieturi, mai mult pe spate. Oricum, nimic care sa sara in ochi. In poze cab-ul apare fara roti, dar le am si le voi monta la loc. Amp-ul vine cu footswitch-ul original cu 4 butoane si cu cel al fratelui mai mare (JVM410) cu 6 butoane. Eu il folosesc pe cel cu 6 butoane pentru ca am 4 pentru canalele preferate, unul pentru fx loop si unul pentru reverb. Sistemul de switching este foarte destept, complet digital si poate fi programat foarte usor sa schimbe canalele cu diverse setari (cu/fara reverb, cu/fara fx loop, master 1/master2) sau sa comande orice switch de pe face plate. Este, de departe, cel mai inteligent sistem de switching pe care l-am vazut pe un amp pana acum. Atat amp-ul cat si cab-ul vin cu huse (husa de head e in stare perfecta, cea de cab e un pic rupta, dar isi face treaba). Includ in pachet si un cablu amp-cab VanDamme cu jack-uri Neutrik. Se gasesc o multime de demo-uri pe youtube. Acesta este cel oficial de la Marshall: Pretul pachetului la Thomann este 1,750 EUR (amp, cab, footswitch, huse). Pretul meu este 1,100 EUR. Livrez doar in Bucuresti - din pacate nu am cutii, deci nu pot trimite in tara.
 5. 1 point
  Pai nah ca nu l-am luat sa ma uit la el... tre sa isi scoata investitia ca de nu e vai si amar de curu' lui
 6. 1 point
  Pai ... ce sa mai construim... niste preampuri de bas ... tot cu tub si tot high-voltage
 7. 1 point
  Nu e pe gustul meu, dar mi se pare o treabă care nu a ieșit rău deloc. Strict pentru vânzare, eu zic că timpul și energia investite fac ceva bani, dacă chitara sună ok, se simte bine și toate alea. Observația mea principală e că dacă tot faci Custom, mai bine nu pui chiar cele mai ieftine ceramice și la fel cu electronica. Ai doze Tonerider la preț bun, Alnico 2 și 4 și 5 și 8, asta ar merge cu Generator Neck și Alnico8 bridge splitabile. Ai irongear cu doze wiring poturi și hardware decente, bune. Chestii bune, nu scumpe. Au și Artec seturi ok de LP, eu am dat 150 de lei pe unul foarte mișto și încă ~100 pe restul electronicelor din ea (Bourne, Orange Drops, fir push-back cloth ecranat, switch Gotoh) - până la Emerson Custom nu ai ce găsi mai bun și fac pariu că Emerson are taper mai meh (cts) Timpul tău e timpul tău, tocmai de asta e păcat. Fiindcă, după logica mea, de cam 2800-3000 fac strat sau tele cu doze boutique, wiring top și hardware excelent, wilkinson-gotoh, cu tot cu gât și corp pe gustul meu. De aia zic, măcar de lua ochii și cu dotări mai decente, altfel nu cred că va rupe lumea telefonul să întrebe unde lasă banii.
 8. 1 point
 9. 1 point
  stare impecabila processor i7 ,8gb ram, hdd 500 gb bateria 67 cicluri
 10. 1 point
  stare impecabila 2x30w Response Bandwidth 20 - 20000 Hz Signal-To-Noise Ratio 95 dB Audio System Type amplifier Subcategory audio components Functions amplifier Header Brand AMC Product Line AMC Model CVT 2030 Packaged Quantity 1 Amplifier Input Impedance 500 Ohm Amplifier Output Details Output Power / Channel 30 Watt Channel Type main Channel Qty 2 Audio Specifications Type Amplifier Frequency Response 20 - 20000 Hz Signal-To-Noise Ratio 95 dB Power Form Factor internal Battery / Power Type power supply Connections Type audio line-in, speakers output Connector Location rear Dimensions & Weight Width 16.9 in Depth 11.3 in Height 4.4 in Weight 28.66 lbs Dimensions & Weight (Shipping) Shipping Weight 30.9 lbs General Manufacturer Weltronics Corp.
 11. 1 point
 12. 1 point
  https://blackroosteraudio.com/pluginstore/plugin/cypresstt-15.html This...
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.