www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Chitara a ajuns in posesia mea in urma unui schimb, acum 1 an jumate. Au fost inlocuite cheitele (nu tineau acordajul, acum sta foarte bine), nutul, si bridge-ul. Intonatia si inaltimea corzilor e buna, nu falseaza, poate ar trebui un pic reglat radius-ul la bridge, dar eu nu am scula respectiva.. Dozele imi plac foarte mult, sunet clar, fara brum . Tastele sunt ok, foarte usoare urme de uzura (blitzul mai mult a incurcat la poze). Latime la nut 42mm iar la tasta 12 51,7mm. Urme de uzura pe spatele corpului, dar e un "relic" frumos, pe bindingul corpului are un fel de pata (cred ca iese usor, e mica, cativa mm) nu este lovita sau crapata. Este destul de grea, 4kg, dar e bine echilibrata, neck-ul nu trage in jos. Am cantat-o doar acasa si la cateva repetitii, in alternanta cu celelalte "jucarii" ale mele... Se potriveste foarte bine la cover-uri.. Despre serial number nu stiu ce sa zic, no results for MX16813753, poate aici ne ajuta colegii mai priceputi si mai bine informati. Motivele pt care am scos-o la un schimb sunt ca imi doresc foarte mult un combo pe lampi sau un upgrade la un tele sau strat MIJ sau USA(preferabil cu fretboard de rosewood). Ca si schimburi ma intereseaza combo pe lampi Blackstar (5,20 sau 40W) sau Strat sau Tele usa sau japan. Eventual la schimburi pot adauga un TC Electronic Nova System in stare foarte buna (cu case Thon). In functie de schimbul propus ofer, bineinteles, si diferenta in bani. Se poate vedea si proba in Timisoara. Intrebari, informatii,(eventual mai multe poze) aici, PM, mail sau la telefon.
 3. UP! doar pana pe 25 aprilie(!!!) pretul scade la 1600 LEI !!!
 4. Razvan S.

  Duel 124 - Inscrieri

  Buenos! Extindem putin perioada (sarbatori, etc.) Aveti pana in 21.05.2019 ora 13:00 Ar fi frumos sa traga mai multe lume. Multumesc pentru sugestie @Shreder_DT Dark Atmospheric Ballad Guitar Backing Track Jam in D Minor.mp3
 5. Open to trades, PRS, Gibson Flyin Vs, etc. Ceva mai "suparat" caut!
 6. Multumesc pentru participare Ar fi fain data viitoare sa participe mai multi... Pentru a reasculta: Shreder_DT YUKU
 7. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Mulțumesc! Îți scriu acum în privat.
 8. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Salut yhwh4ever! Cred ca te referi la neck pocket. Dacă despre el vorbești, este relativ simplu dacă ai freza. Fie mergi la mana, asa cum am mers eu la asta, fie îți debitezi la cineva care prelucrează prin cnc o bucata de mdf cu forma neck pocket-ului și îți iei o freza cu rulment deasupra. Cavitatea pentru gat trebuie sa fie la final destul de strânsă, cât sa țină gatul puțin strâns.. Nici prea larg, nici prea strâns, ca în timp se va lăsa lemnul și apar deformări. Da, o sa pun truss rod. Mersi la fel!
 9. Yesterday
 10. yhwh4ever

  Chitare Handmade

  Bravo! Este fascinant sa te urmaresc lucrand! Cred ca povestea ta este cu atat mai fascinanta...poate te hotarasti candva sa ne povestesti despre tine...cum ai ajuns sa ai un astfel de hobby...unde lucrezi...ce scule ai...de unde ai furat meserie...de unde te inspiri... Sunt atatea intrebari... ...daca nu simti sa faci publica povestea ta, macar in privat, chiar te-as asculta cu placere. Ține-o tot asa ca mergi bine. Chiar foarte bine! Succes in continuare!
 11. Salutare, Vand urmatoarele: - drum shell compus din BD22" & FT16" (ambele DDRUM Jurneyman) si TT10" Tama Rhythm Mate (vine cu suport si prindere)= 400 Lei; - Stativ fus DDRUM= 170 Lei; - Stativ cinel girafa DDRUM= 150 Lei; - Stativ cinel drept DDRUM= 130 Lei; - Pedala BD DDRUM=120 Lei; - Scaun Tama HT130=150 Lei. Toate sunt aproape noi, au fost achizitionate in februarie 2019 si folosite maxim la 3 repetitii. Se pot vedea in Bucuresti. Pentru cine le ia pe toate, se dau la pretul de 1000 Lei. Contact prin pm sau telefon 0727598429 Spor!
 12. Alexandru Cristian

  cumpăr Grover 406C6 Mini Locking Rotomatics

  Sunt interesat sa cumpar o cheita deoarece cea pentru acordajul MI-ului bass s-a rupt din cauza tensiunii atunci cand am trecut la corzi mai groase. Daca cineva are un set incomplet si este dispus sa vanda cel putin o cheita va rog sa ma contactati.
 13. yhwh4ever

  Les Paul single humbucker facut manual.

  Foarte frumos! Cum faci totusi debitarea corpului vis a vis de grif...? Acela imi pare punctul de cotitura in procesul de fabricatie si te lovesti de el taman la sfarsit...daca nu ai imbinarea perfecta, ai un super action la sfarsit...exista anumite valori standard? Urmezi un proiect anume? Vei monta truss rod? Spor in continuare!
 14. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  @rooffly Da, e finisată foarte bine. Radiusul e cât se poate de flat (12-14).Griful e destul de subțire. Nu cânți pe ea, zbori! Repet, sunt nevoit să renunț și la ea doar pentru că nu am cum acoperi o gaură consistentă în buget.
 15. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  @RaduCalin corpul e din Arin/Alder, clasic pentru strat.
 16. rooffly

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  interesanta chitara, HB face asa ceva? design si finish kiarkool, la playability kuumm e? pare sa aiba flat radius
 17. erwinweber

  Vaarcloc

  https://www.youtube.com/watch?v=d7h5gWaU-kI
 18. Pentru ca am trecut la ceva mai bun, scot la vanzare un DAC portabil (poate fi folosit la PC, laptop, telefon - e OTG), cumparat in Februarie 2019. Este nou si functioneaza impecabil. O scurta descriere: "O evolutie a legendarului FiiO E10K, cel mai bine vandut DAC-amp din lume in segmentul sau, FiiO K3 reprezinta un pas major pe scara calitatii. De la controlul de volum cu tehnologie ADC, iesirea de casti balansata sau suportul nativ pentru fisiere DSD 256, noul FiiO K3 este un DAC-amp ce poate fi utilizat si in cele mai pretentioasa sisteme de casti sau stereo. K3 este construit in jurul celui mai nou DAC chip AK4452 al renumitului producator AKM, capabil sa decodeze formate audio de inalta rezolutie 32bit/384Khz si DSD nativ 64/128/256. Etajul de amplificare este derivat direct din modulul AM3A existent pe varful de gama FiiO X7 Mark II, bazat pe deja consacratul chipset OPA 926 de la Texas Instruments, oferind putere mare si distorsiuni minime atat pe iesirea standard de 3,5mm cat si pe iesirea balansata de 2,5mm TRRS." Nu ma intereseaza schimburi.
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.