www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. CiocanelBloodyCIocanel

  Diy Acoustic - Tamplarie

  Google pixel 3
 3. mitica

  Tabulatură

  Mulțumesc!
 4. Today
 5. picnic

  Fraude OLX

  Nu spune ca e Gibson dar se vede in poze https://www.olx.ro/oferta/vand-chitara-electrica-IDcxCUO.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb
 6. Chitara de fata face parte din seria traditionala (Traditional series - model STATOS) ce s-a facut in Korea intre anii 1984 si 1986. Nu am gasit foarte multe date pe net despre ea, doar o fila de catalog pe care o atasez la sfarsit. Este intr-o stare impecabila avand in vedere vechimea ei, fara lovituri, zgarieturi, freturile sunt fara uzura. Are toate componentele originale, mai putin mufa de iesire pe care am inlocuit-o cu una calitativa. Chitara este ecranata cu folie de cupru, cheitele sunt curatate si gresate, la fel si pot-urile. Sunetul este deosebit, specific chitarelor vintage. A beneficiat de un setup profi cu actiune foarte joasa. Chitara se vinde cu o husa noua. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 7. Yesterday
 8. Amplificator foarte portabil, în formă de pedală. Două canale cu voce britanică: - cel clean emulează amplificatoarele Vox. Are gain de la clean până la crunch. - cel de lead emulează Marshall, și merge de la crunch la high gain. În afară de gain, volume și EQ, amplificatorul mai are funcții de: boost, reverb, emulare de boxă, loop de efecte, XLR out și line out. Nu este necesară conectarea unei boxe, pentru a fi folosit la ascultare sau înregistrare directă. Îl pot trimite în țară doar cu avans de 100 lei. Pt că este cumpărat pe firmă, îmi trebuie datele personale ale cumpărătorului, pentru facturare.
 9. Revine la vânzare, la același preț, pt că mi-am cumpărat un combo baban Între timp, lămpile i-au fost schimbate pe la sf lui 2018: 2xJJ lămpile de putere EL84 (cumpărate de la AVMall), iar la preamp (comandate de pe Thomann): - stage 1: tung sol, pt un gain puternic și definit - stage 2: nu mai rețin exact, dar unul echilibrat, oricum. (cred că dintre Electro Harmonix, Ruby și Bugera) - stage 3: TAD - pentru a netezi sunetul și a nu mai țiui înaltele. Pt a timite în țară, cer avans 200 lei. Îl vând de pe firmă, deci îmi vor trebui datele personale ale cumpărătorului.
 10. Vând această pedală pe care o am poate de vreo 5 ani și pe care am folosit-o sporadic, doar la lecții și exerciții. Nu mai am tobe de peste 1-2 ani, și s-a pus praful pe ea, și la figurat, și la propriu. Persoană fizică. În țară trimit doar cu avans 100 lei.
 11. Gungnir

  Tabulatură

  Bine ai venit! Astea de pe net de ce nu-s bune? Daca vrei sa faci solo din partea de voce, uite aici: https://www.songsterr.com/a/wsa/frank-sinatra-my-way-comme-d-habitude-tab-s18422t0
 12. Casmi

  vând Schecter PT (Metal Telecaster)

  Recomand cu incredere! UP
 13. mitica

  Tabulatură

  Bună seara,sunt nou aici.Am 46 de ani și încerc să-mi îndeplinesc un vis din copilărie.Mă aștept la tradiționalul "moartea te caută acasă și tu vrei sa cânți la chitara electrică se poate "cu toate acestea îmi doresc foarte mult tabulatura pentru chitară electrică a piesei MY WAY a lui Frank Sinistra. Dacă mă puteți ajuta,vă mulțumesc enorm! PS.Pe youtube există o interpretare superbă a domnului Jante Hummel. Mulțumesc!
 14. Salut, Vând: Axe FX II XL FCB1010 cu chip EurekaPROM 3.1 pentru compatibilitate (ofer și chipul original) Procesorul vine cu un case RoadRunner, iar controllerul cu un case SKB. O mențiune mai aparte ar fi că dacă încerc să încarc custom IRs pentru cabinete în Axe FX, ele apar cu caractere ciudate, însă par să meargă. N-am stat să investighez problema fiindcă le-am folosit pe cele cu care a venit unitatea. Prețul este negociabil. La cerere, ofer midi controllerul separat la prețul de 300 RON. Pentru orice alte informații sau detalii vă stau la dispoziție. Mulțumesc!
 15. * Repaired a C.Giant classical guitar. The neck wasn't glued on anymore, I polished the fretwire and also adjusted the string height at a nut. * Orange AD140TC repair/retube/rebias
 16. Alex_Silva

  vând Line6 POD HD500X

  1450!!!
 17. Sandra_1993

  Cautam voce Pitesti

  Si eu cant! Hey! Lasa numar de telefon!
 18. Sandra_1993

  Vocalist - caut trupă Piteşti / Curtea de Argeş

  Hey,Sebi! Si eu cant!Lasa numarul de telefon!Sunt din Pitesti.
 19. AvMarius

  vând TC Electronic PolyTune

  Da, este Polytune 2, multumesc pentru observatie.
 20. Chitara este în stare perfectă. Poza este informativa, chitara este identică cu cea din poză.
 21. Radu Adrian Eremia

  vând TC Electronic PolyTune

  E polytune 2, nu? Ca pe cel din link scrie ca are si bufferul BonaFide incorporat, vezi ca sunt diferite. Cel pe care l.ai linkuit e cel nou.
 22. Angel Eyes

  vând Delay Skreddy Pedals Echo

  Rezervat
 23. KenjiHimura

  vând Sterling by MusicMan vs PRS SE

  Pretul este "mai negociabil" pentru cei din Cluj, deoarece ma scutesc de impachetare + toate cele. Mai jos vedeti niste video-uri cu chitarele, sa va faceti o idee cum suna.
 24. Amplificator combo Hughes&Kettnel statesmann dual EL84 20W full tubes în perfectă stare de funcționare.În preamplificare are 2 ECC83 iar finalii sunt EL 84 - 2 buc.Prețul este 1500 lei.
 25. Alberto Mantoiu

  vând Procesor LINE 6 HELIX FLOOR

  Up
 26. Alberto Mantoiu

  vând Yamaha Silent SLG200N

  Up
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.