www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. apocapsile

  vând Yamaha THR10C

  Update: schimb și cu un cabinet de chitară cât de cât compact, să meargă prin casă (apartament) cât de cât, cum ar fi Yamaha THRC112 (ăsta) sau ceva similar.
 3. Christian Cort

  vând Boss ME70

  Vând procesorul din titlu, este perfect functional, este folosit și prezintă niște semne de uzură la exterior. Se alimentează cu 6 baterii de 1.5V sau cu sursa pentru pedale/alimentator de 9V ( eu folosesc o sursa pentru pedalier, procesorul consuma 130mA, se poate folosi orice alimentator sau sursa pentru pedale de minim 150mA, nu dețin un alimentator, a fost achiziționat fără). Este mic, ușor de cărat, suna foarte bine, are aproape toată gama de efecte Boss, extrem de simplu de folosit (manualul are 20 de pagini), se pot conecta la el casti și cd-player pentru a se putea folosi fără a deranja și alte persoane atunci când se repetă, se poate atașat un footswitch Boss FS6 pentru un control suplimentar asupra comenzilor, procesorul poate fi operat în doua moduri: manual ( se folosește fiecare secțiune in parte exact cum se folosește o pedala Boss, din potentiometre și pedala) și memory ( pentru fiecare pedala sunt mai multe grupuri de lucruri, pentru setările de fabrica sau propriile combinații de sunete); tuner incorporat. Nu mai este în oferta magazinelor, costa undeva la peste 1000 de lei, oricum era un model mai scump ca Boss ME 25, eu vreau pe el 400 de lei fix, nu sunt interesat de schimburi, trimit in tara, pe Youtube se pot viziona multe demo-uri cu procesorul în cauză ( este un model simplu de utilizat, recomandat celor care nu au mai folosit un procesor pana acum, celor care s-au saturat de procesoarele cu soft-uri complicate și celor care doresc un pedalier complet dar e mult prea costisitor pentrun ei, acest procesor e soluția ideală).
 4. Christian Cort

  vând Doze Fender Mexic

  Accept schimb cu Boss TremoloTR-2.
 5. Christian Cort

  vând Doza Seymour Duncan SH6B

  Accept schimb cu Boss Tremolo TR-2.
 6. Christian Cort

  vând DiMarzio DP 100 Superdistortion F-Spaced

  Accept schimb cu Boss Tremolo TR-2.
 7. Accept schimb cu Boss Tremolo TR-2.
 8. Christian Cort

  vând DOD FX 55C Supradistortion

  Accept schimb cu Boss Tremolo TR-2.
 9. Today
 10. Stoica Laurentiu

  caut trupa WINGS OF HOPE cauta bassist

  Salut!Trupa de adolescenti "Wings of Hope", cauta bass-ist cu experienta, cu vârsta cuprinsa între 15-17 ani, pt proiecte pe termen lung, de preferat din București sau împrejurimi!
 11. stefantn

  vând Amplificator Marshall DSL15 C

  2400 RON este mai mult decat pretul unui Marshall DSL20CR nou-nout de pe Thomann, care este varianta updated si improved a astuia
 12. cristikitara

  vând boss gt3

  Procesor boss gt3 in stare perfecta de functionare .Cunoscatorii stiu ce poate acest procesor iar cei care nu stiu pot gasi destule detalii si pareri pe net.Din punct de vedere estetic nu este nemaipomenit(este decent tinand cont de varsta) dar tinand cont de constructia sa extrem de solida acest aspect nu cred ca constituie un impediment. Procesorul vine insotit de alimentatorul original. https://www.olx.ro/oferta/boss-gt3-procesor-chitara-IDcxJTO.html#840c90defe
 13. Eldrian

  Fraude OLX

  vreun Reghin one-off sau ceva ?
 14. mad_max924

  vând Squier SE 2000

  noroc oameni buni pun la vanzare un squier se din 2000 oarecum customizat de mine chitara are freturi noi medium jumbo,fretboardul refacut pe 7,25,dozele schimbate cu altele no name dar mai bune ca originalele griful e super si beeficiaza de cel mai fit neck poket din cate am putut sa vad pana acum la un stratocaster(fenders included) paintjobul e modest dar culoarea e frumoasa ,o tentativa mai reusita de daphne blue este full size body iar la nut masoara 43mm lemnul corpului pare a fi agathis se poate incerca in zona cartier andronache din bucuresti mare respect rgc
 15. CiocanelBloodyCIocanel

  Diy Acoustic - Tamplarie

  Google pixel 3
 16. mitica

  Tabulatură

  Mulțumesc!
 17. picnic

  Fraude OLX

  Nu spune ca e Gibson dar se vede in poze https://www.olx.ro/oferta/vand-chitara-electrica-IDcxCUO.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb
 18. Chitara de fata face parte din seria traditionala (Traditional series - model STATOS) ce s-a facut in Korea intre anii 1984 si 1986. Nu am gasit foarte multe date pe net despre ea, doar o fila de catalog pe care o atasez la sfarsit. Este intr-o stare impecabila avand in vedere vechimea ei, fara lovituri, zgarieturi, freturile sunt fara uzura. Are toate componentele originale, mai putin mufa de iesire pe care am inlocuit-o cu una calitativa. Chitara este ecranata cu folie de cupru, cheitele sunt curatate si gresate, la fel si pot-urile. Sunetul este deosebit, specific chitarelor vintage. A beneficiat de un setup profi cu actiune foarte joasa. Chitara se vinde cu o husa noua. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 19. Yesterday
 20. Amplificator foarte portabil, în formă de pedală. Două canale cu voce britanică: - cel clean emulează amplificatoarele Vox. Are gain de la clean până la crunch. - cel de lead emulează Marshall, și merge de la crunch la high gain. În afară de gain, volume și EQ, amplificatorul mai are funcții de: boost, reverb, emulare de boxă, loop de efecte, XLR out și line out. Nu este necesară conectarea unei boxe, pentru a fi folosit la ascultare sau înregistrare directă. Îl pot trimite în țară doar cu avans de 100 lei. Pt că este cumpărat pe firmă, îmi trebuie datele personale ale cumpărătorului, pentru facturare.
 21. Revine la vânzare, la același preț, pt că mi-am cumpărat un combo baban Între timp, lămpile i-au fost schimbate pe la sf lui 2018: 2xJJ lămpile de putere EL84 (cumpărate de la AVMall), iar la preamp (comandate de pe Thomann): - stage 1: tung sol, pt un gain puternic și definit - stage 2: nu mai rețin exact, dar unul echilibrat, oricum. (cred că dintre Electro Harmonix, Ruby și Bugera) - stage 3: TAD - pentru a netezi sunetul și a nu mai țiui înaltele. Pt a timite în țară, cer avans 200 lei. Îl vând de pe firmă, deci îmi vor trebui datele personale ale cumpărătorului.
 22. Vând această pedală pe care o am poate de vreo 5 ani și pe care am folosit-o sporadic, doar la lecții și exerciții. Nu mai am tobe de peste 1-2 ani, și s-a pus praful pe ea, și la figurat, și la propriu. Persoană fizică. În țară trimit doar cu avans 100 lei.
 23. Gungnir

  Tabulatură

  Bine ai venit! Astea de pe net de ce nu-s bune? Daca vrei sa faci solo din partea de voce, uite aici: https://www.songsterr.com/a/wsa/frank-sinatra-my-way-comme-d-habitude-tab-s18422t0
 24. Casmi

  vând Schecter PT (Metal Telecaster)

  Recomand cu incredere! UP
 25. mitica

  Tabulatură

  Bună seara,sunt nou aici.Am 46 de ani și încerc să-mi îndeplinesc un vis din copilărie.Mă aștept la tradiționalul "moartea te caută acasă și tu vrei sa cânți la chitara electrică se poate "cu toate acestea îmi doresc foarte mult tabulatura pentru chitară electrică a piesei MY WAY a lui Frank Sinistra. Dacă mă puteți ajuta,vă mulțumesc enorm! PS.Pe youtube există o interpretare superbă a domnului Jante Hummel. Mulțumesc!
 26. Salut, Vând: Axe FX II XL FCB1010 cu chip EurekaPROM 3.1 pentru compatibilitate (ofer și chipul original) Procesorul vine cu un case RoadRunner, iar controllerul cu un case SKB. O mențiune mai aparte ar fi că dacă încerc să încarc custom IRs pentru cabinete în Axe FX, ele apar cu caractere ciudate, însă par să meargă. N-am stat să investighez problema fiindcă le-am folosit pe cele cu care a venit unitatea. Prețul este negociabil. La cerere, ofer midi controllerul separat la prețul de 300 RON. Pentru orice alte informații sau detalii vă stau la dispoziție. Mulțumesc!
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.