www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Am aceasta clona facuta de Razvan @HGE Contraption care suna foarte bine dar mi-am comandat un alt compressor cu un alt profil si am nevoie de un overdrive mai low gain pentru stacking first in line cu fuzz-urile, asa ca m-am hotarat sa il dau. Tube scream-ul din imagine (modat 808) nu e pe gustul meu, adauga celebrele mids care nu prea ma coafeaza, as cauta ceva mai transparent care sa adauge doar putin gain fara sa schimbe prea mult caracteristica tonului. Daca aveti pe acasa ceva clone de care nu mai aveti nevoie (dar functionale nu kit-uri) sau chiar pedale "originale" (pot adauga vreo 200 de ron max. daca se merita) va rog sa imi dati mai multe detalii pe PM.
 3. Daniel Petre

  vând [EXPIRAT] microfon dinamic Rode Procaster

  Mulțumesc pentru găzduire RGC - microfonul e la un coleg de forum
 4. Salutare, vând această pedală 2-in-1 de overdrive + distortion, primită de la un prieten chitarist profi care și-a tot schimbat rigul. Este prima versiune a pedalei, construcție boutique, cu componente THT, după cum se poate vedea în imagini. Este folosită, are lipit arici pe spate. Nu are garanție și nu știu când a fost fabricată - numărul de serie se poate vedea într-una din imagini (presupun că 2010).
 5. vand un dublu efect Visual Sound route 66 . DouA efecte de calitate in aceeasi carcasa. Partea de overdrive este de tip tube screamer cu optiunea de bass boost care face montajul mai usor de adaptat oricarui amp. Compresorul mi se pare peste ce am avut de la Boss sau MXR. Efectele se pot folosi separat sau impreuna pentru a obtine o mare varietate de sunete.
 6. vand Electro harmonix double muff contine practic doua efecte de drive intr-o singura carcasa. sunetul este undeva intre fuzz si overdrive in functie de felul in care este facut reglajul. mare in usa
 7. Schimb Washburn usa custom shop N5 cu altă chitară sau amp. Aștept oferte. POze curând. link: a mea este varianta neagră, cu pickguard silver.
 8. alinu_tau

  3 Fingers Guitarists

  Mie imi place ca desi eu am deschis acest topic, nu mai pot posta nimic in el
 9. marcianpetrescu

  3 Fingers Guitarists

  Poate ca ati uitat(??? ) ca a mai existat Jeff Healey si mai este si baiatul asta
 10. Nu mă mai interesează schimburi ,prețul scade la 4000 roni!
 11. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  And here comes "za tab". Enjoy (or not)!
 12. mike_KidLazy

  Tabs by mike_KidLazy

  Track izolat de chitara + tab la coverul de luni, adica "When You're Not There" de la Korn. Desi coverul propriu-zis a fost o colaborare, am inclus aici doar partile mele de chitara. Enjoy (or not)!
 13. Yesterday
 14. Vand un set de doze Dimebag Darell signature, chitaristul iconic din Pantera. am primit dozele dintr-un schimb, sunt prea agresive pentru mine. Scimb cu ceva mai ,,light" gibson sau seymour duncan de tip humbucker (Sh-8, Nazgul, JB etc., pretul negociabil) Trimit si prin curier Mai multe detalii in privat sau pe google.
 15. Gibson LP Studio WR 2010 cumparata de la SoundCreation Timisoara. Impecabila, folosita doar in casa. Upgrade:-Dunlop Straplok Sistem Original SLS1101N, ( Butoane strap originale incluse ] -Quality guitar control speed knobs set transparent, ( butoane originale incluse) -Original Nickel pointers -Les Paul custom pickguard 5ply black ( Pickguard original inclus) -Göldo Zero Glide Nut (zero fret) dar inclus si nut de os handmade de Dl Cornel Ursu, care a executat si setupul initial. Urmare a instalarii zero fret chitara are o actiune foarte joasa. Instalarea sa facut fara nici o modificare, deci daca se doreste revenirea la nut clasic se poate face prin inlocuire , asa cum am mentionat acesta e inclus. Hardcase, Gibson check list, documente etc.. Dotari standard: -Body: Mahogany -Top: Maple -Neck: Mahogany -Neck profile: Slim Taper -Fretboard: Rosewood -Trapezoidal fretboard inlays -Pickups: 490R and 498T humbuckers -2 x Volume controls -2 x Tone controls -Tuneomatic bridge -Colour: Wine red Made in USA Accept schimburi doar cu gibson LP standard sau CS evident cu diferenta sau amplificator Fender 65 Princeton Reverb sau Fender 65 Deluxe Reverb ( doar aceste doua amp-uri ma intereseaza ) Pentru intrebari si poze suplimentare va rog contactati-ma intai prin email sau PM. Accept ori ce fel de proba. Transport in tara si asigurare platita de cumparator. Multumesc.
 16. Tc electronic skysurfer nu mai este disponibila
 17. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Mooer Echolizer

  Azi Echolizer-ul a plecat spre noul proprietar. Sa il cante cu placere si multumesc RGC!
 18. Bollywood Sensual Tunnel - Chapter One - Automatic laundry for people Regards, Marcus
 19. apocapsile

  3 Fingers Guitarists

  Părerea mea e că nu există scuză să nu folosești toate cele zece, nouă, trei, unsprezece degete pe tastieră, după posibilități, măcar de la VH încoace. Panajul se poate face din gât, ținând în gură o muzicuță pe care lipim o tijă care ține pana. Ba chiar aș adăuga că se pot folosi și picioarele cu niște extensii pentru a avea trei pene simultan. Secolul XXI, fraților, trezirea!
 20. bentatiberiu

  vând Squire by Fender model Stratocaster

  Si 750 lei ,ultimul pt. o chitara f. buna .
 21. Renan

  vând MAXON AD-9

  550lei for a rare epic analog delay!
 22. Vand set de monitoare Yamaha HS7 (2 monitoare) + stative pentru monitoare de la Pronomic (incluse in pret). Dupa cum se poate vedea din poze, sunt in stare foarte buna, ca noi - au fost foarte bine ingrijiteMotiv vanzare - sunt prea mari pentru workspace-ul actualPreferabil din Cluj dar daca este nevoie le pot livra oriunde in tara (costul de transport fiind asigurat de cumparator)Link monitoare - https://www.soundcreation.ro/monitoare-active-cid136/yamaha-hs7-id13323.htmlLink stativ - https://www.fly-music.ro/stative-monitoare-studio/13805-stativ-pentru-monitoare-de-studio-pronomic-sls-10.html
 23. claudiu68

  vând [EXPIRAT] Griff squier made in Korea '87-'88

  Pleaca astazi la noul propietar!!!
 24. Andrei14

  vând Line6 M9 Stompbox Modeler

  UPDATE: PRET: 1300 RON NEGOCIABIL
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.