www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Airhead

  vând Jackson Kelly KEXMG Silverburst

  revine la vanzare (oameni seriosi si priceputi in estul tarii).
 3. Today
 4. 2 tom-uri de la Tama, 350 ron.
 5. Boss FV-300L Foot Volume / Expression Pedal
 6. BOSS FV-500H Volume/Expression Pedal
 7. Fractal Audio MFC-101 MKII foot controller.
 8. Yesterday
 9. apocapsile

  Corzile bâzâie după fret-ul 12

  Salut, pune si tu niste poze sa ne lamurim despre ce vorbim aici si da niste detalii: ai folosit aceeasi marca si grosime pe setul care a inlocuit coardele vechi? Teoretic ar trebui sa poti identifica si singur cauza buzz-ului. Reia setup-ul: gatul sa fie drept (tasta 1 si ultima pe aceeasi coarda apasate simultan - foloseste un capo la tasta 1 eventual si vezi sa nu fie decat un spatiu super mic la jumatatea distantei, aproximativ) - daca e lasat pe spate desi nu cred, nu e ok. Daca spatiul e foarte mare, de 1.5-2-3mm, regleaza si tu truss rod-ul sa fie sub 1mm - e posibil ca un set de coarde diferit nu doar ca grosimi dar si ca marca sau model sa modifice semnificativ tensiunea si sa-ti strice setupul facut pentru cele anterioare. Asta masori si faci cu chitara acordata. Cand reglezi la truss rod, pasi mici de tot cu chitara in pozitie verticala! Sensul acelor de ceasornic tensioneaza tija si curbeaza gatul pe spate sau corecteaza curbatul pe fata, invers detensioneaza tija si permite gatului sa se curbeze putin spre fata sau sa fie indreptat din curbat excesiv spre spate prin actiunea naturala a tensiunii date de coarde. Lasa bridge-ul cat sa ai cam 1.5mm la tasta 12 intre fretul de pe mi subtire si coarda si cam 1.7-1.9mm pe mi gros (cu chitara acordata, desigur) si vezi cam cat ai la ultima tasta si la prima cel putin pe mi-uri. Daca le reglezi pe alea sa nu bazaie cu gatul drept si sa fie rezonabil de jos, poti trece la intonat ca in mod normal si restul vor fi ok. Nu stiu ce-i asa de complicat la schimbat coardele pe BIgsby, mie prima data mi-a luat fix cinci minute cu tot cu reacordat. Trebuie doar sa indoi inainte putin capatul care intra pe tzepusa ca sa nu zboare singur si sa mentii tensiunea cu o mana in timp ce ghidezi prin sistem coarda. Daca ai bridge tune-o-matic si ti-a cazut poate la schimbat coardele vezi daca nu cumva l-ai pus la loc pe dos - de unde poate si problemele pe care le ai.
 10. xnonamex

  vând Vand Ibanez S521-BBS

  1300 lei. S521 cu doze Seymour Duncan JB+Jazz (hot rodded).
 11. 1300 lei! Chitara e ca nouă, merită!
 12. radu.popescu

  vând Difuzoare Celestion Seventy 80 - 2 buc

  Merg si schimburi cu pedale, +/- diferenta de bani...
 13. Crypto

  cumpăr Chitara Acustica

  Salut. Am in studio un Takamine EG 440 SC + toc si corzi elixir. E in stare excelenta. https://www.takamine.com/EG440SC 1600 lei. A trecut pe la luthier imediat dupa achizitie asadar action-ul este jos, fara string buzz. Da-mi un semn si ne auzim.
 14. Salut, Am o chitară cu bigsby, am schimbat corzile cu chiu cu vai, prima dată când am schimbat corzile la o chitară cu bigsby și acuma corzile îm bâzâie groaznic după fret-ul 12, de fapt nici nu cântă cât de cât decent, scot un sunet bâzâit și atâta. Nu mai știu ce să mai faci, am umblat la action și tot degeaba...
 15. 6strings

  cumpăr Chitara Acustica

  In caz ca te intereseaza: https://www.olx.ro/oferta/chitara-acustica-yamaha-fg800m-IDco6fg.html?action=show&id=183059914&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink
 16. Din păcate, nu mai ajung la concert. Dar pot oferi biletul meu cuiva pentru o sumă mai mică decât cea de pe iabilet.ro. Mai multe detalii PM.
 17. Octavian Mihai

  vând Schecter Diamond Series C1-Standard FR

  Mulțumesc! O zi bună!
 18. hourglass

  vând Schecter Diamond Series C1-Standard FR

  am inteles. e o chitara foarte frumoasa, spor la vanzare!
 19. Octavian Mihai

  vând Schecter Diamond Series C1-Standard FR

  A fost pusă tot de mine, de pe alt cont pe care nu l-am mai putut recupera.
 20. hourglass

  vând Schecter Diamond Series C1-Standard FR

  de ce tot vad anunturi noi, de alti utilizatori s.a.m.d. cu aceasta chitara?
 21. avatar2100

  vând Jackson RR5 custom Japan

  Actualizare de pret: 2000 lei
 22. avatar2100

  vând Kramer Focus 3000

  Anunt valabil.
 23. Vanduta multumesc rgc,,,
 24. bach

  vând Boss GT-10

  700lei cu husa thomann inclusă!
 25. Caut chitarist solo, sau pianist, sau violonist (are libertate totala sa improvizeze solo-urile si aportul muzical pe tot restul pieselor ) si caut basist (sau contrabasist) pentru un proiect original. Proiectul contine 16 piese si este un show de 2 reprize a cate 40 de minute fiecare. Este un amestec de folk vesel cu blues, bossa nova si pop rock (ballads). Eu fac chitara armonie si interpretez piesele iar prietenul meu Cristi se ocupa de percutie (cajon combo). In cazul gasirii unui basist si chitarist, sau pianist, sau violonist, vom merge pe formula de 4, cu set de tobe. Daca aveti disponibilitatea si timpul necesar pentru a invata 16 piese noi cat mai repede (chiar daca sunteti incepatori) si doriti sa faceti parte dintr-un proiect original, contactati-ma oricand la 0763558197. Pentru un sample de proiect...pe YouTube...Catalin Vasii, Multumesc.
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.