www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. radu.popescu

  vând Tom Anderson Classic

  1800 Euro, pentru o perioada limitata. Schimburi cu amplificatoare Marshall style, boutique sau nu, insa pretul la schimb este altul.
 3. Today
 4. robin1970

  vând Horizon Devices - Precision Drive

  imi exprimam doar bucuria.
 5. vektor

  vând Horizon Devices - Precision Drive

  @robin1970 vezi ca are listat numarul de telefon in anunt NU E NEVOIE SA RIDICI VOCEA CA NU TE AUDE DE ACOLO....
 6. robin1970

  vând Horizon Devices - Precision Drive

  IL IAU EU. AI PM
 7. Low/High gain overdrive with outstanding touch-sensitivity. Made in USA.
 8. Yesterday
 9. daca iti ia becherescu remote-ul, cat ar fi kpa-ul?
 10. Overdrive Mike

  vând Fender CD-60 NAT

  O observație pertinentă. Într-adevăr, este laminat. Spec-urile au fost compilate din mai multe surse, deci s-au putut strecura erori. Prin urmare, ca să nu fie prilej de confuzie, am trimis un email la Fender Consumer Relations pentru spec-uri și datare. Aș adăuga că materialul tastierei este palisandru (rosewood), mai specific - sonokeling, de cultură indoneziană, vizibil diferit ca textură de cel folosit pentru cordar. Binding-ul menționat în prima postare rămâne valabil, deși omis din reply.
 11. Salutare, Vand cabinet Laney LX412A, stare foarte buna. Echipat cu doua diff-uri Vox, vin de pe un Vox Valvetronix AD100VT. Doua diff-uri no name (Alien). Imi ocupa spatiul cam dejeaba, mi-e destul un cub de studiu. Prefer sa fie cu ridicare personala de la adresa, expedierea prin curier cred ca ar fi destul de problematica (avand in vedere dimensiunile si greutatea coletului). 850 lei discutabil, fara schimburi.
 12. Salutare, Pedala este facuta de Razvan S (HGE Contraptions), dupa binecunostul Suhr Riot si suna la fel sau chiar mai bine decat originalul. Are plaja de gain de la low la madness :). Mai jos aveti un demo. E inregistrat audio cu Iphone si nu cu shure-ul ce se vede in poza.
 13. snickers

  vând BOSS CH-1

  Salutare, Vand pedala BOSS CH-1, cumparata de la GuitarShop Cluj acum 2-3 luni. A fost cantata de maxim 5 ori. La putin timp dupa achizitie. am dat de Corona Chorus de la TCE si de atunci sta in cutie. Pret 335lei sau schimb cu un TC Ditto Looper/Ditto Looper Stereo. Cheers!
 14. Luca Giurginca

  ofer Chitarist BUCURESTI, caut trupa pop punk/alternativ!!!

  Am gasit tobosar, avem nevoie de restul elementelor(bas, voce, a 2 a chitara), dati mesaj urgent daca e cineva interesat!!!! 0725225585
 15. Luca Giurginca

  vând AMP COMBO ROLAND GA 112

  Ampul scade la pretul de 1800 lei negociabil!!!
 16. Perfect functional.
 17. hrd hand

  vând Gibson Firebird

  Up 800€ !
 18. Fender Telecaster Baja, cumparat de nou, in stare foarte buna , o chitara foarte versatila pentru cover band. Se vinde in husa s-au toc fender dupa preferinte +80€
 19. Overdrive Mike

  vând Curea Fender Custom Shop

  UPDATE: Includ ca bonus pickguard-ul original al aceleiași chitare - Fender Strat 1957 (vezi foto). Alb, configurație S-S-S, un singur strat, 8 găuri, compatibil cu modelul 1957, vechime 3 săptămâni. La Thomann, prețul este de ~208 lei. Eu îl includ aici pentru că nu îmi place culoarea, l-am schimbat deja (cu unul negru, 3-ply) și nu intenționez să îl mai folosesc.
 20. sorin_popovici

  vând jhs archer si xotic sp compressor

  Rezervat SP Compressor, cam 99% vandut. Up Archer
 21. * First refret started on a Charvel 275 Deluxe Japan * Harley Benton GA-120H Solid State head cleanup * Had a Stagg Acoustic in, that had multiple issues and now are solved * Dunlop 535Q wah in for some connectivity issues * Squier Bullet Strat Indo setup and nut changed to left handed * Had an early 80's US Fender Lead I in for a setup For Fun: https://hgecontraptions.blogspot.com/2019/07/scalloped-necks-done-some-years-ago.html
 22. Salut, M-am decis sa ma despart de subwoofer-ele mele JBL pentru ca nu ma mai ocup de sonorizari. Subwoofer-ele sant in stare foarte buna, nu au fost facute reparatii sau schimbari de difuzoare fiind folosite in conditii optime, fara sa le fortez sau alte chestii. Am gasit un pret orientativ la senia: https://www.senia.ro/subwoofer-activ-jbl-eon-518s/32782-1 Astea ar fi specificatiile: JBL EON 518S Subwoofer activ Difuzor de 18" Differential Drive® Amplificator Crown® Class D Putere (max): 1000 W Putere continua: 500W Stereo input si functie Loop-Thru Banda de frecvente: 42 Hz - 100 Hz SPL maxim: 129 dB Frecventa crossover: 120 Hz Soclu de montare in stativ 36mm Protectie neagra DuraFlex™ Manere ergonomice din metal acoperite cu cauciuc Dimensiuni (I x L x A): 617 x 569 x 652 mm Pentru detalii ma puteti gasi la 0727626733 sau PM. O zi buna!
 23. loris

  vând Roland GP8

  schimb cu un delay gen dd7. Exclus mizerii gen Mooer, Behringer, Harley Benton....etc.
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.